Baphomet napísal:mam pocit, ze existuje mod phpbb s nazvom doublepost merge
asi si dokazete predstavit, co taka vec robi
a nikoho nemusite zabasnut za ignoraciu editu
a potom bude zaspamovana tema chyb ze nefunguje posielanie prispevkov
ked je rec o "zbytocnych" temach resp prispevkoch ma zaujima co sa riesi temami kde sa kazdy vytahuje s tym co ma doma (alebo by xcel) napr ake mate auto botasky pocitac a tak...
Mi to len nezapada do toho co je napisane vyssie (ze diskusne forum)...
prosex napísal:niekto tu spomenul ze tych par addov neurobi ziadny rozdiel.. no lenze niektori maju v tych hlavach trosku natentovane a ak to bude kazdy robit tak to tu bude hrozne.. no neda sa na to pozerat ved ked chcem nieco napisat tak si dopredu trochu premyslim a nena.ebem tam 10 zbytocnych prispevkov.. asi niektorym naozaj ide len o to kolko pripsevkov maju a aky rank..
to je pravda, a nebolo by jednoduchsie ten rank jednoducho vypnut? alebo rank by fungoval len pre ludi ktori forum nejakym sposobom podporuju a pod. Myslim zeby sa znizil aj pocez zbytocnych reakcii typu: OtAZKA: viete mi poradit.... ODPOVED: nie
p4ra napísal:Osobne si myslim, ze uz len tento topic je tu napr. zbytocny.
presne tak.. píšete tu že aký sme (my užívatelia) že chcemi získavať ranky a tiež sem hádžete posty čo sú oničom. proste táto téma bola založená aby sa poukázalo čo sa nemá robiť. (na prvej strane je aj ukážka) a je zbytočne diskutovať o tom. Samozrejme aj ja sem teraz zbytočne píšem, ale chcel som sa vyjadriť
Ukazes mi tie posty "o nicom" od "nas" neuzivatelov? Myslim ze vsetky prispevky od moderatorov su k teme a poukazuju, vysvetluju co robit a co nerobit.
t0m4s3 napísal:Ukazes mi tie posty "o nicom" od "nas" neuzivatelov? Myslim ze vsetky prispevky od moderatorov su k teme a poukazuju, vysvetluju co robit a co nerobit.
soráč, to bolo zle pochopené, asi som sa zle vyjadril. tým som myslel všetkých čo sa zapojili do tejto témy, (teda nás užívateľov) a nie vás modov a adminov.
uplink napísal:zbytocny?! Ved sade kde vidis ikonku "fused by uplink" je dokaz toho ze tento post neni zbytocny, a este nesplna ulohu, lebo ho dotycny necital
Ako OK, ked si myslis, ze je potrebny, ja som len vyjadril svoj nazor.
Shadow_blaster napísal:tak po prve moderatori tu su pretoze tu musia neaky byt a po druhe kua vysvetli mi niekto co to do pekla znamena ten spam???
Proste reaguješ na niečo len kvôli tomu aby si mal príspevok. Napr. vie mi niekto poradiť v blabla? a niekto napíše: neviem, lebo nemám blabla.
a spam je aj tá spomenutá nevyžiadaná reklama.
tomexx napísal:Staci vypnut zobrazovanie poctu prispevkov a ranky pri mene a je to... Posthunting zmizne zo dna na den.
toto je good point hmm. Ale posthunting je tiez len nasledkom lenivosti uzivatela. Proste sa mu nechce editovat spravu tak zalozi dalsiu a dalsiu a dalsiu...a hocikedy niekto napise len "ano!" ":D", alebo "aj ja si to myslim"...
psycho napísal:u nas to tez nepomohlo vypnut, ide skor o "vyzretost" publiku a modov podla mna ako zvladaju spamerov a zvysnych kktov
bojovat s tou vyzretostou je tazke. Ale verim ze casom (mozno rok) dospeje forum do stadia, ked tu bude komunita, ktora sama potlaci akekolvek naznaky posthunterstva a offtopicu. (dufam)