Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
-
mikkimikki
Medium Professional
zase co chces si tam nenahrasJunke napísal:tiez mam 6230 len s i-ckom, hlupy ako hlupy, no co uz ked niekto tak nazval.. ma fotak, mp3 player, temy, hry, aplikacie, pre bezneho pouzivatela super.. niekomu staci telefon len na telefonovanie, smskovanie, a pre neho je inteligentny aj ten co vytoci cislo a zavola) ja som maximalne spokojna, a pokial ma uzavrety OS tak sa aspon nezaviri, ajtak si do neho nahram co chcem, podporuje pamatove karty, takze si tam hodim aj gigac keby som velmi chcela. S tym displejom to mas pravdu, treba davat vacsi pozor, ale inak fajn..
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Mam 6230 a RHG-300?
Asi.. Nevyznam sa v Samsungoch. Podla nazvu temy, hlupe telefony, ale 6230 je mi zatial ako usita na mieru, som s nou velmi spokojny.
Predtym som mal aj inteligentne N-Gage, Motorola MPx200 a pod., ale akosi som prisiel na to, ze zbytocnost, kt. mi len zerie nervy, tak som ich dal prec.
Predtym som mal aj inteligentne N-Gage, Motorola MPx200 a pod., ale akosi som prisiel na to, ze zbytocnost, kt. mi len zerie nervy, tak som ich dal prec.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: