Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Maki napísal:...co sa tyka bicepsu/tricepsu, radsej sa zavesim na hrazdu ako pouzivat cinky...
Biceps na hrazde OK, ale triceps? Ako sa ti dari odcvicit triceps na hrazde?

PS to Holubar, ak si dobre spominam, si z BA. Kam chodis cvicit? THX. BTW. z Kreatinu mam striu :?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Tomasito napísal:Holubar, ak si dobre spominam, si z BA. Kam chodis cvicit? THX
Do BA dochadzam do skoly, byvam blizko Senca,takze cvicit chodim tam,v jednej teme som sa pytal,aku posilku mi odporucate v BA,ale nejak ste si ma nevsimli :) Niekedy mam okno alebo dlhsie volno a rad by som zacvicil aj v BA,ale taker vobec to tam nepoznam

btw:co je stria? :oops:
Tomasito
VIP
VIP

Holubar, uz si spominam, bolo to v tejto teme, kde padli nejake tipy na posilky v BA, no ty si sa pytal na moznosti konkretne v okoli Radlinskeho. Pokial ide o strie, ide o cerveno-fialove trhlinky v spojivovej vrstve koze. Je to jav sprevadzajuci najma tehotne zeny, no napr. aj "makacov" v posilkach, ktori rychlo naberu, pricom elasticita koze sa nestiha prisposobovat.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Pokial ide o strie, ide o cerveno-fialove trhlinky v spojivovej vrstve koze. Je to jav sprevadzajuci najma tehotne zeny, no napr. aj "makacov" v posilkach, ktori rychlo naberu, pricom elasticita koze sa nestiha prisposobovat.
V spojitosti s kreatinom som nikdy nic take nepocul, ale mozno sa to tyka toho rychleho naberania...tak tebe asi zaslapal poriadne :)
Ja sa v buducnosti chystam skusit kre-alkalyn, je pri nom vylucena tvroba kreatininu. Zabudol som povedat, ze doteraz pri kazdom cykle som mal problemy s laktami, doktorka tvrdila, ze je to prave kvoli kreatininu, ktory sa udajne usadza v klboch, ale podla mna tam moze byt viacero pricin(zla technika,pretazenie), pretoze teraz beriem uz treti tyzden a lakte su fajn
Tomasito
VIP
VIP

Holubar, pri zvysenej zatazi klbov ako prevencia obcas neuskodi napr. taky kolagen (zelatina v potravinarskej forme).
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Tomasito napísal:Biceps na hrazde OK, ale triceps? Ako sa ti dari odcvicit triceps na hrazde?

no ja osobne som to uvidedol ako priklad, ale da sa aj to, proste si das nadhmat... tricepsy cvicim tak,ze bud robim kliky nauzko na pastiah alebo sa oprem na stolicky, nohy na druhu stolicku a vytlacam sa... oba su na triceps super...

BTW: strie sa mozu urobit aj pri rychlom raste, a nemusi to byt iba pri makacoch.. ja som napriklad necvicil iba som jednu zimu vyhukol 11cm a voala na jar som mal strie na chrbte vo velkosti 10x7-8cm...
Spoky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Spoky »

Dokaze mi niekto s vas poradit trenujem K1 a pritom posilujem .mam trenyng na pribratie. Ako to mam kombynovat ked K1 je vlastne spott na kondycku a tam dam vsetku energiu zo seba von
FEFE
Expert
Expert

Príspevok od používateľa FEFE »

A da sa cvicit aj bez ciniek a takych vseliakych pomocok ?

Chcem nabrat svaly ale len pomocou vlastneho tela

Su na to volake cviky ??
Maki
Darca
Darca

no pomocou svojho tela naberes skor silu a vyrysujes sa nie objem, to je moj nazor, aspon teda u mna to je tak. ale kazdopadne odporucam kliky,hrazda,brusaky(skracovacky/sklapovacky),drepy,hyperextenzie.. viac so svojim telom nemas co robit....
FEFE
Expert
Expert

hyperextenzie to je co ? Ked sa mozem opytat

Inac podla mna dost vypracujes telo ale trva to trosku dlksie
Maki
Darca
Darca

hyperextenzie - lezis na bruchu na zemi a dvihas naraz trup a nohy... je to fest dobre na chrbat...

ako vypracujes sa, ale neziskas taky objem ako z posilky(cinky,stroje)... ako ja som zastancom toho,ze cvicit so svojim telom, ale v poslednom case makam 90% casu v posilke... od jari sa to zasa meni...
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

aj ja potrebujem dake rady... asi pred 3 mesiacmi som zacal xodit do posilky ale to len tak z nudy 2krat do tyzdna ale teraz pred asi 2 tyzdnami som zacal xodit castejsie asi tak 4krat do tyzdna... a mam doma steroidy na rast svalov znacky weider a vcera a dnes som to skusil konzumovat.. a neviem ci v tom mam pokracovat.. lebo planujem posilovat len dovtedy kym budem so svojou postavou spokojny nexcem byt daky velky buchac.. a v tom je problem... pocul som ze ked berem tieto steroidy a prestanem cvicit ze mi oxabne svalstvo :? .. co je na tom pravdy?
Maki
Darca
Darca

brat steroidy je kravina.. neviem ti k tomu vela povedat, viem len od kamosov,ze musis dodrziavat davkovanie(napr.mesiac brat a potom tyzden-2 pauza) a stale cvicit, aby voda ktoru ti steroidy vohnali do svalstva sa zacala menit na svalovu hmotu... aspon tak nejak mi to kamos vysvetloval... ja neberem nic... od septembra som cvicil hlavne s vlstnym telom... zhodil som cca 9kg, a nabral svalovu hmotu.... jedine s cim niesom spokojny vobec su boky.. sadlo kam sa pozrem... to treba ale na jar vybehat a budem uz vpoho... treba len cvicit a vysledky pridu... moje odporucanie je cvicit cisto... ziaden kreatin,steroidy, nic..
FEFE
Expert
Expert

Presne tak zidne svinstva moja rec len si znicis organizmus a zdravie

Inac pocul som ze na svaly je dobre pit mlieko

// Chcem sa opytat ked robim kliky ako mam spravne dychat ?

Ked idem dole tak sa mam nadychnut ?
a
ked idem hore tak mam vydychnut ?
Maki
Darca
Darca

FEFE napísal:Inac pocul som ze na svaly je dobre pit mlieko

no tak to netusim, ale kazdopadne vela bielkovin - mlieka vajicka jogurty....

jj, ked ides hore tak vydych pri klikoch ;)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

FEFE napísal:Chcem sa opytat ked robim kliky ako mam spravne dychat ?

Ked idem dole tak sa mam nadychnut ?
a
ked idem hore tak mam vydychnut ?
presne naopak.
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

pri zatazi sa vydychuje

aj ked robis benchpress tak ked spustas cinku tak sa nadychujes a ked ju vytlacas tak vydychujes

ale pocul som ze pri klikoch sa moze na 5klikov zadrzat dych, nadychnut a zas to opakovat, neviem co je na tom pravdy
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

omg,vidim,ze sa tu zisli sami profesionali :roll:
B3rET:Ako mozes byt taky hlupy a brat steroidy?Ved ani nevies,co to poriadne je.Tipujem, ze nevies poriadne ani cvicit ani jest...a uz beries sterace. omg,s istotou ti viem predpovedat, ze vsetko co pocas toho naberies,vystis hned ako ich prestanes brat.
Ale nejak sa mi to nezda,pretoze steroidy znacky weider? :? To mi je nejake podozrive. Weider je znama firma pre doplnky vyzivy, preco by si spinili meno so steroidmi?Myslim, ze si si precital zle obal a kupil si si nejaky gainer. Napis sem zlozenie.

Co sa tyka kreatinu:preco nie?Ved na nom rastu aj naturalisti. Je to prirodzena zlozka ludskych svalov, nic cudzorode.Ja dam tak 2-3 cykly do roka a s ucinkom som spokojny.

Nadych a vydych:pom to napisal spravne. Ale pri vacsich zataziach zvyknem zadrzat dych a vydychnem az ked vytlacim vahu. Doda to viac sily...pomaha to pri drepoch a inych tazkych cvikoch
FEFE
Expert
Expert

takze

Hore - nadych
dole - vydych

?
Holubar
Darca
Darca