Co si myslite o karikature MOHAMMEDA a reakcii na to

Diskusie na politické témy...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

mno yo .. musim povedat toto .. kazdy kto si mysli ze kazdy moslim je fanatik a dokaze zomret len tak .. odpalit na sebe bombu mu nerobi problem .. tak sa hrozne ale hrozne myli ... to su tzv mudzahedovia (pci .. zase ten slovensky nazov neviem) vy ked vidite moslima tak mate v gatach? sak su to ludia ako aj my .. to iste .. len je to ina kultura .. napriklad sme v skole mali taku debatku .. ja a ucitelka vs. zbytok moslimskej triedy .. to co my mame za normalne tak u nich to je zakazane .. ten kto cital koran vie napriklad ze moslimovia nemozu hrat karty (poker, ...) to bol taky priklad .. napriklad ze sa musia ozenit s manzelovym bratom ked manzel zomrie .. tiez mi to pride zvlastne ale oni toto maju za normalnu vec ... proste je to ina kultura tak uz to nemusia byt fanatici .. proste ja im mozem vysvetlovat ze to a to je v europe normalne ked im to koran zakazuje .. to nieje fanatizmus .. a viete co? samovrazedny utocnici niesu moslimovia .. ;) to su hovada aj podla moslimov ... normalny clovek si to pouklada v hlave a zisti ze normalny clovek ktory very v Alaha (co je vlastne jedna a ta ista osoba ako "nas" Boh) sa nepojde zadrbat za 5 kilov zlata ktore mu budu naprd ked uz bude mrtvy ;)

Vysvetlivky pre deb ehm ... nevediacich:

Koran: My mame Bibliu a oni maju Koran ;) je to kniha ktoru neviem ci napisal alebo zoslal Mohammed

Haram: Nieco co je zakazane Koranom

Eeeeste som zvedavy ze kto ma za toto (ak sa s toho vymota) bude kamenovat. Hovorom vam len pravu a to co viem .. ludia ktory hovoria zle o moslimoch (nie fanatikoch) su podla mna debilovia ktory ziadneho nepoznaju a robia ze seba najvacich :S
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

^Nevermind, nejsem debil ale viem co je koran atd atd. jedno ti ale poviem. kludne ma povazujte za rasistu fasistu alebo neviem co ale tu arabsku mensinu by som na slovensku nehcel.pretoze to dopadne tak ako v zap. Europe, kde 90% prislusnikov tejto mensiny je nezamestnanych a robia len problemy. to ze o 50 rokov ich bude viac nez povodneho obyvatelstva ani nehovorim. a potom im co zabrani aby si tu vytvorili kalifat? ked uz to tak dobre ovladas, tak asi vies ze arabi sa neasyiiluju. ja si myslim ze z dlhodobeho hladiska je to obrovsky problem. Pretoze mi nepripadaju bohvieako tolerantny, ani snazivy. dokedy sa ma Europa hanbit za to co to doteraz urobila? preco ma platit za kolonializmus ktory skoncil uz velmi davno? preco si myslia ze priniesol len zlo? preco by sme mali byt ustretovi voci niekomu, kto nieje ustretovy? nehovorim ze budem stadial vyhanat mlade matky s detmi, ale preco im dovoluju stavat mesity, z ktorych potom hlasaju nenavist? preco to takmer nikto netresta? vid ten nedavny pripad z UK ked toho blbeho imama zatkli az po niekolkych rokoch ked naverboval desiatky muzov do pakistanu? asi tu budem za rasistu fora...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kto povedal ze si debil? preco by si nemohli stavat mesity? to jako keby krestanovi zakazali chodit do kostola :S
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ok, ja uz na to kaslem. uz ma to ubija vas tu upozornovat co sa stane za 50 rokov mozno aj skor.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pozri .. je mi jedno ze ich tu bude aj 99% pokim sa budu spravat po case (pokedy si zvyknu na kulturu nasu) normalne ;)
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

^Nevermind napísal:pozri .. je mi jedno ze ich tu bude aj 99% pokim sa budu spravat po case (pokedy si zvyknu na kulturu nasu) normalne ;)
hmm ale nato by som sa nespoliehal...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mno jo tak pojdu doprdele od tialto ;) chap ze sem uz len tak prist nemoze .. teda aspom do severnej europy .. tu ich je najviac a velmi si ich tu strazia ale zaroven toleruju
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Nenájde sa niekde tá karikatúra? Ešte som ju nevidel. :oops:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

niekto sem daval tu stranku, pozri si cely topic
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

aj ked si mi na moje otazky neodpovedal ja skusim odpovedat na tie tvoje:
zelovoc napísal:dopadne tak ako v zap. Europe, kde 90% prislusnikov tejto mensiny je nezamestnanych a robia len problemy. to ze o 50 rokov ich bude viac nez povodneho obyvatelstva ani nehovorim.
90% moslimov podla mna neni v zapadnej europe nezamestnanych ale ak ano budem rad ked hodis link na nejaky prehlad alebo eurostat. to ze sa dokazu prisposobit je velmi dobre vidiet napriklad v severnej europe
zelovoc napísal: a potom im co zabrani aby si tu vytvorili kalifat?
Existuju tu uz niekolko desatroci ale zatial si prvy od koho pocujem ze by si tu chceli vytvorit kalifat.
zelovoc napísal:dokedy sa ma Europa hanbit za to co to doteraz urobila? preco ma platit za kolonializmus ktory skoncil uz velmi davno? preco si myslia ze priniesol len zlo?
Dalej europa neviem preco by sa mala hambit a ako toto suvisi. Najvacsi kolonizator GB ma v moslimskom svete pomerne dobre meno hlavne koli tomu ze im otrochu viac rozumeju (podla moslimov) vdaka kolonialnej minulosti.
zelovoc napísal:preco by sme mali byt ustretovi voci niekomu, kto nieje ustretovy?
to sa akoze mame natahovat o to kto zacne byt prvy? Pripomina mi to hadky malich deti
zelovoc napísal:preco im dovoluju stavat mesity, z ktorych potom hlasaju nenavist? preco to takmer nikto netresta?
Z mesit nehlasaju nenavis a pochybujem ze si v nejakej kedy bol. To ze maju mesiti sa netresta lebo mame slobodu vieroviznania.
zelovoc napísal:vid ten nedavny pripad z UK ked toho blbeho imama zatkli az po niekolkych rokoch ked naverboval desiatky muzov do pakistanu
Preco ho zatkli po takom case sa musis spytat prislusneho vysetrovatela.

Naposledy: Sahid je mucennik, samovrazebne utoky
Mudzahedin je "velmi odhodlany bojovnik"
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT premazany, vyjadrujte sa k teme (plati najma pre uzivatelov gwixt a p4ra).
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

taq sorry ale s tym OT si zacal ty .... nevadi napisem to este raz
Tomasito napísal:...Pokial niekto nebude schopny konkretizovat KTORE z uvedenych faktov nie su pravdive a PRECO, je to len mlatenie prazdnej slamy...
vies tie tvoje akoze "fakty" podlozit??? asi nie .....
Tomasito
VIP
VIP

gwixt, dokazes byt aspon raz konkretny? Vies TY vobec nieco "podlozit"? S akym OT som zacal ja- kedy som bol osobny bez jedineho slova k teme (vid. premazany OT)??? A co to akoze pises "este raz"?! Mas potrebu si vymyslat? Pokial ide o zvysok, uz som ta upozornoval, aby si reagoval na prispevok 10 Feb 2006, 17:41, nehovoriac o ignoracii podstaty prispevkov predchadzajucich (09 Feb 2006, 20:13, 10 Feb 2006, 11:18 ). Vratme sa teda k tomu, co ti bolo adresovane naposledy...
gwixt, takze este raz... vychadzaj z toho co realne citas, aby si sa nemusel pytat nezmyselne otazky. Irak som spomenul ako doplnujucu informaciu na dotvorene obrazu podstaty prispevku 20:13, kde poukazujem na globalne rozdiely pred a po utoku na WTC. Otazku, preco si si z kontextu tohto prispevku vytiahol prave Irak by si si mal zodpovedat sam, rovnako ako otazku, z akeho dovodu v tejto teme misiu NATO v Kosove prezentujes ako misiu USA, ci z akeho dovodu tu vytahujes Kuvajt. Pokial ide o to "kydanie" na USA, neviem co ta to trapi. Kritizujem vylucne v rozsahu, ktory sa mi z jasne uvedenych dovodov nepaci. Nechces mi nahodou nadiktovat, co mam povolene kritizovat? S indiciami, ktore som tu v suvislosti s karikaturami Mohameda predostrel sa mozes zhodnut alebo ich odmietnut, ale fakty z ktorych som pri tejto indicii vychadzal nezmenis, pretoze ide o fakty vseobecne zname. A pokial ide o to tvoje vysvetlenie, preco bol vo svete pred utokom na WTC relativny klud... OK, podla teba preto, lebo Al-Kaida nemala prostriedky na velky utok, ale potom sa teda znova pytam... Co mal Saddam, resp. Irak spolocne s Al-Kaidou, resp. s utokom na WTC??? S teroristickou organizaciu, ktoru vycvicila CIA, ktorej vodca stale beha po slobode a ktoreho rodina mala aj v case utoku na WTC blizke obchodne vazby s rodinou Bushovcov... atd. adt.?
Zopar faktov, ktore som si doteraz dovolil spomenut v konkretnych suvislostiach:
1. Koran zakazuje zobrazovanie proroka Mohameda.
2. Globalne rozdiely pred a po utoku na WTC...
3. Vodca Al-Kaidy Bin Ladeen beha po slobode.
4. Saddam, resp. Irak nemal vazby s Al-Kaidou (priznali USA).
5. V Iraku sa nenasli zbrane hromadneho nicenia (priznali USA).
6. Saddam bol byvaly spojenec USA (vid. 80´s).
7. Taliban sa v Afganistane dostal k moci za podpory USA (vid. 1996).
8. Teroristicku organizaciu Al-Kaida vycvicila CIA (USA).
9. Kosovo: Misa NATO ≠ misa USA (NATO ≠ USA).
10. Flagrantne porusovanie Medzinar. prava USA (vid. body 4 a 5, detaily v teme USA).
...
Cim potrebujes tieto fakty podlozit?! Pritom sam na ziadne fakty nepoukazujes, resp. dozinformujes (vid. Kosovo, misia USA).

A teraz sa pokus konecne vecne reagovat na prispevky, resp. konkretne otazky, ktore ti boli doteraz adresovane, no ostali bez odpovede. Ja sa odpovediam na rozdiel od teba nebranim, no opakovat to co som napisal uz niekolkokrat viac nebudem...
gwixt
Addict
Addict

ja som nepovedal ze nesuhlasim s tymi faktami .... teda minimalne 1,3,4,5,6,7,8 su jasne .... to nepopieram .... k tym rozdielom pred 9/11 a po by som rad vedel tvoj nazor ked sa tou "otazkou" tak ohanas ... (ja som svoj nazor na to vyjadril) a to ze povies ze predtym bolo inak ako je teraz je taky fakt akoze vcera bola streda a dnes je stvrtok

ja som len poukazoval na to, ze ty za vsetkymi komplotmi na svete vidis zlych americanov, busha a usa .... a to je trochu kratkozrake .... takisto ich vinenie za karikatury .... samozrejme maju aj oni svoje zaujmy ku ktorym smeruju nie vzdy prave najlepsim sposobom (mne samemu sa nepacila ta fraska okolo zbrani hromadneho nicenia v iraku, akoze powel ukazoval super obrazky na BR OSN :lol: )

a k tomu kosovu .... ja som nepovedal ze to bola misia USA ale oni tam mali jednoznacne najviac vojakov ... kolko lietadlovych lodi tam mala UK?? a pritom ich to vobec nemuselo trapit

btw: pls nepouzivaj to krepe odkazovanie na prispevky cez cas odoslania ... maximalne zle sa v tom orientuje
Tomasito
VIP
VIP

Jasne si sa ma pytal: “vies tie tvoje akoze "fakty" podlozit??? asi nie...“, zrazu pises: “ja som nepovedal ze nesuhlasim s tymi faktami“, dokonca zrazu s vacsinou suhlasis! Uff, skoda slov. Ohladom situacie pred a po utokoch na WTC, nebud smiesny... Cely cas sa vyjadrujem dost konkretne- s ohladom na vztahy USA s “moslimskym svetom“ (o5 zrejme necitas, resp. nechces citat, co tu uz odznelo- konkretne v uz spominanom prispevku 09 Feb 2006, 20:13). Opakujem sa posledny krat...
Pokial teda pred 9/11 bol vo svete relativny klud (zbezne si pamatam akurat tak na utok Al Kaidy na US ambasadu niekde v Afrike v 90´s), dnes je fenomen boja proti terorizmu takmer vsade, dokonca pod zastitou boja proti terorizmu a v rozpore s Medzinar. pravom padaju USA nepohodlne rezimy, ktore este donedavna sami podporovali, umieraju statisice nevinnych ludi etc. (bez toho aby im bola preukazana ucast na terorizme, ci konkr. utokoch na WTC, ktore toto divadlo nastartovali). Pytam sa ta len na to, preco je tomu podla teba tak, preco je situacia 5 r. po utoku na WTC vo svete ovela nervoznejsia ako predtym a preco miesto skutocneho vinnika (podla USA Bin Ladeena) trpia milony nevinnych moslimov, ktori v mnohych regionoch v dosletku tzv. vojny proti terorizmu prichadzaju o najblizsich, mnohokrat aj v dosledku pouzitia zakazanych zbrani etc.? A my sa ideme cudovat, ze po tejto propagande proti moslimom su tito ludia haklivi, ked sa im zacne siahat este aj na ich nabozenstvo? Preco sme doteraz neboli svedkami podobnych provokacii a naslednych reakcii (ak poznas obdobu, bud konkretny)? Takze popri tychto okolnostiach povazujem za absolutne legitimne pytat sa, komu dnes najviac vyhovuje demonizovat moslimov? Kto ma zaujmy na Blizkom vychode? Kto ma v dosledku agresorskej politiky najviac posramoteny image vo svete? A komu by dnes teda vyhovovalo, aby bola Europa vtiahnuta do tohto konfliktu, samozrejme “proti moslimskemu svetu“?
Mozes s tym suhlasit alebo nesuhlasit, no pokial reagujes na mna, znova ti opakujem, aby si vychadzal z toho co realne citas.
ja som len poukazoval na to, ze ty za vsetkymi komplotmi na svete vidis zlych americanov, busha a usa .... a to je trochu kratkozrake...
Co su to "vsetky komploty na svete"? Neprehanaj prosim ta, ja sa tu vyjadrujem a kladiem otazky ku konkretnym udalostiam.
samozrejme maju aj oni svoje zaujmy ku ktorym smeruju nie vzdy prave najlepsim sposobom...
BINGO!!! V suvislosti s USA tu na nic ine nepoukazujem!
a k tomu kosovu .... ja som nepovedal ze to bola misia USA ale oni tam mali jednoznacne najviac vojakov ... kolko lietadlovych lodi tam mala UK?? a pritom ich to vobec nemuselo trapit
Cit. "Stale nadavas na USA ... ale ked bola genocida v kosove .... kto tam siel???" A ja ti znova opakujem, ze tam islo NATO, pricom NATO ≠ USA (nic viac, nic menej). BTW. OT.

Ad. PS: Kto chce, zorientuje sa lahko.
gwixt
Addict
Addict

Jasne si sa ma pytal: “vies tie tvoje akoze "fakty" podlozit??? asi nie...“, zrazu pises: “ja som nepovedal ze nesuhlasim s tymi faktami“, dokonca zrazu s vacsinou suhlasis! Uff, skoda slov. Ohladom situacie pred a po utokoch na WTC nebud smiesny... Cely cas sa vyjadrujem dost konkretne- s ohlaom na vztahy USA s “moslimskym svetom“ (o5 zrejme necitas, resp. nechces citat, co tu uz odznelo- konkretne v uz spominanom prispevku 09 Feb 2006, 20:13).
ja som narazal na "fakt" ze podla teba mali usa eminentny zaujem na rozhadani arabov s europou ....

a k tej situacii po 9/11 ... nenapisal si zhola nic ... myslis ze keby al kaida nenapadla WTC ze by sa bush trepal bombadovat pastierov koz do afganistanu??? podla mna nie ... tak kto je potom na vine ze je situacia taka aka je ...
Cit. "Stale nadavas na USA ... ale ked bola genocida v kosove .... kto tam siel???" A ja ti znova opakujem, ze tam islo NATO, pricom NATO ≠ USA (nic viac, nic menej).
a ja stale hovorim ze najvacsi podiel na tom mali USA
Tomasito
VIP
VIP

Kde som sa vyjadril, ze “USA mali eminentny zaujem na rozhadani arabov s europou...“ Na zaklade faktov s ktorymi zrazu sam suhlasis a popri mnohych inych otazkach som si akurat dovolil polozit otazku, “Komu by dnes teda vyhovovalo, aby bola Europa vtiahnuta do tohto konfliktu, samozrejme “proti moslimskemu svetu“?“. Preco potrebujes opakovane prekrucat moje slova? Je az taky problem akceptovat ich tak ako odzneli? Ak tymto sposobom potrebujues hladat dovody pre svoje reakcie, no comment.
a k tej situacii po 9/11 ... nenapisal si zhola nic ... myslis ze keby al kaida nenapadla WTC ze by sa bush trepal bombadovat pastierov koz do afganistanu??? podla mna nie ... tak kto je potom na vine ze je situacia taka aka je ...
Vyjadril som sa jasne, kto nechce vidiet, nevidi (neberiem ti tvoje dojmy). Pokial vsak ide o to, co by sa stalo, “KEBY Al-Kaida nenapadla WTC“, nie som Nostradamus. Ja sa na rozdiel od teba vyjadrujem, resp. kladiem otazky k tomu, co sa realne stalo.

PS: Po tom, k comu sa zuzili tvoje vyhrady a akym sposobom ich prezentujes nevidim dovod na ne dalej reagovat.

That´s all
Tomasito
VIP
VIP

OT premazany, vyjadrujte sa k predmetu temy (plati najma pre uzivatela p4ra).

// Uzivatel p4ra 3 basa pre porusovanie pravidla 6 a opakovany OT (nerespektovanie upozornenia moderatora).
gwixt
Addict
Addict

Tomasito napísal:Na zaklade faktov s ktorymi zrazu sam suhlasis a popri mnohych inych otazkach som si akurat dovolil polozit otazku, “Komu by dnes teda vyhovovalo, aby bola Europa vtiahnuta do tohto konfliktu, samozrejme “proti moslimskemu svetu“?“.
a na koho si tym myslel??? daj nam uz konecne tu odpoved ... pytal som sa ta na nu uz dost davno
Vyjadril som sa jasne, kto nechce vidiet, nevidi (neberiem ti tvoje dojmy). Pokial vsak ide o to, co by sa stalo, “KEBY Al-Kaida nenapadla WTC“, nie som Nostradamus. Ja sa na rozdiel od teba vyjadrujem, resp. kladiem otazky k tomu, co sa realne stalo.
co tym ako myslis??? rozdiel medzi pred 9/11 a po 9/11 robi prave to 9/11 ...

prestanme to uz riesit .... vidim ze ty uz svoj nazor mas a prezentujes ho s ukazkovym zapalom .... len by som bol nerad keby tato tvoja prezentacia viedla niekoho k nazoru ze prave ty mas pravdu a chcel som podat aj iny uhol pohladu .... dufam ze sa mi to podarilo

PS: s tou basou si trapny

//mastermind: snad by si to mal nechat na moderatoroch, kedy je basa opodstatnena a kedy nie.

//4mastermind: a kto kontroluje moderatorov??

//mastermind: sam Boh :) Precitaj si pravidla (o.i. napr. aj pravidlo 16).
//4mastermind: podla pravidla si to mal teda ignorovat :wink:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

paneboze .. obaja OT ... nebavime sa ti o tom kto siel do kosova ale o muslimoch ;) inak psycho 8) s tim mudzahedinom a tim druhym to moze byt tak ;) ale obaja zomru a sami to chceju :P
Napísať odpoveď