gwixt, dokazes byt aspon raz konkretny? Vies TY vobec nieco "podlozit"? S akym OT som zacal ja- kedy som bol osobny bez jedineho slova k teme (vid. premazany OT)??? A co to akoze pises "este raz"?! Mas potrebu si vymyslat? Pokial ide o zvysok, uz som ta upozornoval, aby si reagoval na prispevok 10 Feb 2006, 17:41, nehovoriac o ignoracii podstaty prispevkov predchadzajucich (09 Feb 2006, 20:13, 10 Feb 2006, 11:18 ). Vratme sa teda k tomu, co ti bolo adresovane naposledy...
gwixt, takze este raz... vychadzaj z toho co realne citas, aby si sa nemusel pytat nezmyselne otazky. Irak som spomenul ako doplnujucu informaciu na dotvorene obrazu podstaty prispevku 20:13, kde poukazujem na globalne rozdiely pred a po utoku na WTC. Otazku, preco si si z kontextu tohto prispevku vytiahol prave Irak by si si mal zodpovedat sam, rovnako ako otazku, z akeho dovodu v tejto teme misiu NATO v Kosove prezentujes ako misiu USA, ci z akeho dovodu tu vytahujes Kuvajt. Pokial ide o to "kydanie" na USA, neviem co ta to trapi. Kritizujem vylucne v rozsahu, ktory sa mi z jasne uvedenych dovodov nepaci. Nechces mi nahodou nadiktovat, co mam povolene kritizovat? S indiciami, ktore som tu v suvislosti s karikaturami Mohameda predostrel sa mozes zhodnut alebo ich odmietnut, ale fakty z ktorych som pri tejto indicii vychadzal nezmenis, pretoze ide o fakty vseobecne zname. A pokial ide o to tvoje vysvetlenie, preco bol vo svete pred utokom na WTC relativny klud... OK, podla teba preto, lebo Al-Kaida nemala prostriedky na velky utok, ale potom sa teda znova pytam... Co mal Saddam, resp. Irak spolocne s Al-Kaidou, resp. s utokom na WTC??? S teroristickou organizaciu, ktoru vycvicila CIA, ktorej vodca stale beha po slobode a ktoreho rodina mala aj v case utoku na WTC blizke obchodne vazby s rodinou Bushovcov... atd. adt.?
Zopar faktov, ktore som si doteraz dovolil spomenut v konkretnych suvislostiach:
1. Koran zakazuje zobrazovanie proroka Mohameda.
2. Globalne rozdiely pred a po utoku na WTC...
3. Vodca Al-Kaidy Bin Ladeen beha po slobode.
4. Saddam, resp. Irak nemal vazby s Al-Kaidou (priznali USA).
5. V Iraku sa nenasli zbrane hromadneho nicenia (priznali USA).
6. Saddam bol byvaly spojenec USA (vid. 80´s).
7. Taliban sa v Afganistane dostal k moci za podpory USA (vid. 1996).
8. Teroristicku organizaciu Al-Kaida vycvicila CIA (USA).
9. Kosovo: Misa NATO ≠ misa USA (NATO ≠ USA).
10. Flagrantne porusovanie Medzinar. prava USA (vid. body 4 a 5, detaily v teme USA).
...
Cim potrebujes tieto fakty podlozit?! Pritom sam na ziadne fakty nepoukazujes, resp. dozinformujes (vid. Kosovo, misia USA).
A teraz sa pokus konecne vecne reagovat na prispevky, resp. konkretne otazky, ktore ti boli doteraz adresovane, no ostali bez odpovede. Ja sa odpovediam na rozdiel od teba nebranim, no opakovat to co som napisal uz niekolkokrat viac nebudem...