Si predstav ten smrad ktory by sa tiahol po celych Kosiciach... Retsko by penil...Sheep napísal:myslim ze ja degesov dost nenavidim a dal by som ich zhromazdit na lunik 9 a dat tam elektricke oplotenie aby zivy vonku nevysli
Romovia na Slovensku
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
panter2005
Light Star
Pekne sa tu hodi taka aktualitka: Bieleho by hned zavreli...
Kód: Vybrať všetko
http://www.joj.sk/tvarchiv/video/?video=17837Les prijal by si taku romsku rodinu k sebe tak na tyzden alebo radsej nejakych belochov(neciganov) ??? he? co tak taky vymenny vylet???
maju moznost studovat tam ich nikto nediskriminuje a kolko z nich ma maturu??? par z nich ma vyucny list a ostatny co maju aspon vysvedcenie o ukonceni ZS sa mozu tesit, ze maju viac ako veccina spomedzi nich.
ako mozes nevzdelaneho prijat na nejaku pracu? na stavbu sa im nechce vsak by sa im ich nepracovite rucicky utrhli! ked ich mestsky urad(UPSVaR) posle von zbierat smeti, alebo hrabat listie hned sa schovavaju v krikoch a tam popijaju a fajcia!!!
Uznavam su aj taky co su maliari, alebo muzikanti, ale ani tych nieje vela.
vecsina ich NECHCE PRACOVAT a su na to hrdi, ze ako vyje*** s bielimi!!!
Bieli preco nedostavaju byty tak ako romovia??? pre nich sa stavaju rozne socialne byty, aj v nasom meste je na kraji mesta par takych, no poviem vam
preco ked su taky poriadny tak to tam vyzera ako na smetisku??? preco tie casti sidlisk kde su romovia vyzeraju ako kus grcu a tam kde su biely tak tam to vyzera normalne??? lebo su diskriminovany??? preco ked im daju nejaky byt tak ho rozoberu (niekedy este pred tym ako ho dostanu)??? LEBO VEDIA ZE DOSTANU NOVY!!! lebo vedia ze ich situacia sa musi riesit lebo ak nie tak zacnu ziapat ze v akych podmienkach byvaju a ze su diskriminovany.
toto je len par veci co ma drazdi na cig...ehm...romoch
toto som smeroval hlavne lesovi ak ich tak obhajuje
maju moznost studovat tam ich nikto nediskriminuje a kolko z nich ma maturu??? par z nich ma vyucny list a ostatny co maju aspon vysvedcenie o ukonceni ZS sa mozu tesit, ze maju viac ako veccina spomedzi nich.
ako mozes nevzdelaneho prijat na nejaku pracu? na stavbu sa im nechce vsak by sa im ich nepracovite rucicky utrhli! ked ich mestsky urad(UPSVaR) posle von zbierat smeti, alebo hrabat listie hned sa schovavaju v krikoch a tam popijaju a fajcia!!!
Uznavam su aj taky co su maliari, alebo muzikanti, ale ani tych nieje vela.
vecsina ich NECHCE PRACOVAT a su na to hrdi, ze ako vyje*** s bielimi!!!
Bieli preco nedostavaju byty tak ako romovia??? pre nich sa stavaju rozne socialne byty, aj v nasom meste je na kraji mesta par takych, no poviem vam
toto je len par veci co ma drazdi na cig...ehm...romoch
toto som smeroval hlavne lesovi ak ich tak obhajuje
-
t0m4s3
Admin
no to si snad niekto robi srandu nie? Cigosi idu prechodom pre chodcou, napadnu strojvodcu a este budu lekarov chranit policajti aby im nieco ostatni degesi nieco nespravili? Znamy navrhoval, ze prenajme statu parcelu co ma v lese, cca 10hektarov. Nech tam spravia 3m betonovy mur, vsetkych ich tam nahnat a zaliat betonom... hned by som isiel osobne stavat, ak by sa dalo.panter2005 napísal:Pekne sa tu hodi taka aktualitka: Bieleho by hned zavreli...Kód: Vybrať všetko
http://www.joj.sk/tvarchiv/video/?video=17837
Na tomto http://wmarchiv.markiza.sk/tn_30_11_2005.asf som sa celkom zasmial. Ze cigani z Letanoviec (ich osada) "idu s dobou"
Elektrinu maju cez autobaterie, cela osada ma mobili..sice nemaju ani jeden poriadny zachod, peniaze na opravu deravej strechy ale hlavne, ze si prave kupili nove domace kino.
Osady su postavene vela krat aj nelegalne, na cudzich pozemkoch. To by sme mali riesit rovno zburanim tak ako to robia napr. zidia.. Nam by to ale asi nepreslo ...
Najlepsie by bolo sa im celonarodne poskladat vsetkym na one-way-ticket niekam veelmi daleko.

Osady su postavene vela krat aj nelegalne, na cudzich pozemkoch. To by sme mali riesit rovno zburanim tak ako to robia napr. zidia.. Nam by to ale asi nepreslo ...
Najlepsie by bolo sa im celonarodne poskladat vsetkym na one-way-ticket niekam veelmi daleko.

Co by si hovoril na takyto prispevok odo mna, keby to slovo "cigani" by som zamenil za slovo "bieli"?t0m4s3 napísal:no to si snad niekto robi srandu nie? Cigosi idu prechodom pre chodcou, napadnu strojvodcu a este budu lekarov chranit policajti aby im nieco ostatni degesi nieco nespravili? Znamy navrhoval, ze prenajme statu parcelu co ma v lese, cca 10hektarov. Nech tam spravia 3m betonovy mur, vsetkych ich tam nahnat a zaliat betonom... hned by som isiel osobne stavat, ak by sa dalo.
-
panter2005
Light Star
Niektory cigani su jednoducho neprisposobivy rovnako ako biely. Aj medzi nimi sa najdu doslova primitivy...Les napísal:Co by si hovoril na takyto prispevok odo mna, keby to slovo "cigani" by som zamenil za slovo "bieli"?
For t0m4s3: Zaloz zdruzenie ako je VLK a zberaj nie na stromy ale na metre stvorcove pre rezervaciu pre ciganov... Dam Ti hned prvy vklad
co by si povedal keby si mi opdpovedal na otazku z predoslej strany, ze ci by si uchylil k sebe radsej cigosov alebo bielych?Les napísal:Co by si hovoril na takyto prispevok odo mna, keby to slovo "cigani" by som zamenil za slovo "bieli"?
a popr. skus odpovedat aj na tie ostatne fakty, ze napr. preco sa oni nevedia spravat tak ako vecsina v tomto state ???
pre mna zamna nech sa spravaju inak ako vecsina, ale k lepsiemu a nie k horsiemu.
Chlapci ja by som to spravil takto 1.varian:Ziadne nasilie by som nerobil jednoducho by som ich vsetkych pozbieral a spravil by som zbierku,potom by som kupil nejaky ostrov pri Japonsku kde by nebola ziadna pevnina naokolo a este by som ich tam aj lietadlom odviezol a aby nepovedali tak by som im tam dal aj zasobi jedla na nejakych par dni a nechal by som ich tam a nech si uz poradia sami. 2.variant:Zase by som ich pozbieral a dal by som ich do nejakeho koncentraku alebo nieco tomu podobne a robil by som na nich vyskum, naco budem zbytocne tyrat zvierata ked tu mame CIGANOV a vlastne oni maju skoro podobny organismuz ako mi takze by to bolo jednoduksie ako so zvieratami.
Za tlacove chybi sa ospravedlnujem
Za tlacove chybi sa ospravedlnujem
-
BlackFlash
Medium Expert
Sraci nieco Vam napisem ( ale nedate mi ban dufam
)
Som rom byvam v KE na KWP . Nikto si nemoze vybrat ako sa narodi .. ja som sa s tym uz zmieril
ze som tym kym som ... Mam dvoch bratov Starsi,mladsi ..
Mam 17 rokov
Studujem na Gymply .. posledne vysvecko nebolo extra ( vacsina 3ak )
Bitik mame 3izbovy a myslim ze celkom slusne zariadeny. Klasika .. podlaha a telku mame v kazdej izbe okrem kuchyne
DvD prehravac a take blbosti tiez ( ale nenakradli sme nebojte
) ..
Ako viem aj ja takych Degesov neznasam a pohrdam nimi su to Zavsivavene hovada ... ja osobne sa kamaratim iba z bielymi som tam jediny rom a vedia o tom .... beru to normalne vsetko pohoda .. niekedy si robia prcu ze cokoladka a podobne flypy
ale berem to ako srandu ..
Vyznam sa v Informatike ( niesom genius ) ale chodim opravovat PC susedom a tak kamosom a podobne ... Caju teraz nemam ale urcite to nebude romka
.Niekedy sa citim ze FAKT niesom tym kym som
Proste nexem Vas nutit alebo tak ale nehadzte vsetkych do jedneho vreca
Som rom byvam v KE na KWP . Nikto si nemoze vybrat ako sa narodi .. ja som sa s tym uz zmieril
Mam 17 rokov
Studujem na Gymply .. posledne vysvecko nebolo extra ( vacsina 3ak )
Bitik mame 3izbovy a myslim ze celkom slusne zariadeny. Klasika .. podlaha a telku mame v kazdej izbe okrem kuchyne
Ako viem aj ja takych Degesov neznasam a pohrdam nimi su to Zavsivavene hovada ... ja osobne sa kamaratim iba z bielymi som tam jediny rom a vedia o tom .... beru to normalne vsetko pohoda .. niekedy si robia prcu ze cokoladka a podobne flypy
Vyznam sa v Informatike ( niesom genius ) ale chodim opravovat PC susedom a tak kamosom a podobne ... Caju teraz nemam ale urcite to nebude romka
Proste nexem Vas nutit alebo tak ale nehadzte vsetkych do jedneho vreca
-
Stenky
Professional
uznavam ze cigani maju isty problem zaclenit sa do spolocnosti. o to radsej vidim "slusnych" romov ktori ziju a robia to co sa ocakava od normalnych ludi.
lenze su dve skupiny romov. vyssie spominany slusni a Romske svorky co maju deti v 14tich, 5-10 deti, vychodenu 5 triedu ZS, tetovanie, lenive pupky, polonahe deti behajuce kade tade, aspon mobilny telefon, ohnisko v obyvacke a PLNU HUBU PINDOV ZE IM SECI ROBIA ZLE!!!
pracu im samozrejme nikto normalny neda koli predsudkom ktore bohuzial vyplyvaju z reality. podlamna by romovi aj pracu dali ale to by sa musel trocha viac snazit ako maju oni vo zvyku.
proste su slusni romovia
a Cigani Devastatori, ktorych by som najracej nakopal do loboga!
lenze su dve skupiny romov. vyssie spominany slusni a Romske svorky co maju deti v 14tich, 5-10 deti, vychodenu 5 triedu ZS, tetovanie, lenive pupky, polonahe deti behajuce kade tade, aspon mobilny telefon, ohnisko v obyvacke a PLNU HUBU PINDOV ZE IM SECI ROBIA ZLE!!!
pracu im samozrejme nikto normalny neda koli predsudkom ktore bohuzial vyplyvaju z reality. podlamna by romovi aj pracu dali ale to by sa musel trocha viac snazit ako maju oni vo zvyku.
proste su slusni romovia
a Cigani Devastatori, ktorych by som najracej nakopal do loboga!