Ako bude vyzerat prva Kia zo Ziliny?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Paci sa vam studia Kia CEE´D?

Hlasovanie ukončené 18 feb 2006, 19:37

Ano
45
74%
Nie
9
15%
Neviem posudit (som zmateny) :)
7
11%

Celkom hlasov: 61

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Ako bude vyzerat prva Kia zo Ziliny?

Príspevok od používateľa Tomasito »

Popri faceliftovanom Sorente a novom Carnivale predstaví kórejská automobilka Kia v Ženeve asi najväčšiu tohtoročnú bombu - štúdiu nového vozidla kompaktnej triedy, ktorým by sa mala spustiť výroba v jej prvej európskej fabrike v Žiline. Pracovný názov auta je veľmi sebavedomý „European Dream“, štúdia sa ale zatiaľ volá Cee´d . Šéfdizajnér európskeho dizajnérskeho centra automobilky Gregory Guillaume tvrdí, že auto bolo kompletne navrhnuté v Európe, s cieľom vyhovieť vkusu európskych zákazníkov. Zároveň má byť odrazovým mostíkom nového štylistického prúdu, ktorý v budúcnosti rozvinú ďalšie modely tejto značky. Pokiaľ by nový model vyzeral aspoň na 80% ako model na snímke, máme sa na čo tešiť. Sériovú verziu „európskeho sna“ predstaví Kia na jesennom autosalóne v Paríži. S výrobou v žilinskej prevádzke sa má začať v decembri 2006.

Zdroj: http://auto.sme.sk/clanok.asp?cl=2594114
Nemam rad znacky ako Kia etc. ale ak sa bude finalny produkt podobat na to co je na obrazku nizsie, "nech sa paci"...
Prílohy
Kia CEE´D.jpg
Kia CEE´D.jpg (34.04 KiB) 1987 zobrazení
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

Ako bude vyzerat neviem ale ani mne sa nelubia auta od ryžojedov :lol: ale mozno keby teda bola za ludovu cenu uz ked sa tu vyraba mozno by ma prehovorili. :D
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

JJ mne sa paci :wink:
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Opel Corsa skrizena s Peugotom 307.......je to celkom slusne, len aby to kia dotiahla do konca a neurobila z toho lacne vozidlo, v ktorom budu vrzgat aj tlacitko imobilizera.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Cool :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

zadoq ma hnusny ale inac ujde. Ece stale som ohureny tym wartburgom :D...
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

nieje zle! :) Zatial su to len studie, ale paci sa mi. Mna by viac zaujimalo co bude pod kapotou, v zakladnej vybave atd. , ale to sa urcite dozvieme.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Presne tak, auticko velmi pekne, len som zvedavy ako to bude tahat, kolko to bude zrat, ako to bude vyzerat zvnutra a kolko taka sranda bude stat...
akraheb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa akraheb »

dle mna celkom pekne. ale keby som mu odrezal kapotu tak sa to podoba na BMW. aspon pre mna.
Tomasito
VIP
VIP

akraheb, to uz skor Alfa Romeo 147.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nemam rad sikmooke auta.
Les
King
King

Re: Ako bude vyzerat prva Kia zo Ziliny?

Príspevok od používateľa Les »

Tomasito napísal:rad znacky ako Kia etc. ale ak sa bude finalny produkt podobat na to co je na obrazku nizsie, "nech sa paci"...
Kvoli comu ich nemar rad? Kvoli ich dizajnu, alebo preto, ze pochadzaju z Korei?

Mne osobne sa Kia (korejske) auta pacia, hlavne Sorento a tiez XG - obe maju zaujimave ceny a vyzera to tak, ze su konecne uz aj kvalitne.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nevim tie orientalne tvary proste....nepaci sa mi to.Mazda,Toyota,Kia,Subaru,Suzuki...Nic pro mna...
Mne sa paci lotus
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Mne je jedno, co predbehnem :)
Ale inak vcelku ok concept, snad bude finalna podoba blizka tejto studii.
Tomasito
VIP
VIP

Les napísal:Kvoli comu ich nemar rad? Kvoli ich dizajnu, alebo preto, ze pochadzaju z Korei?
Predstav si, ze znacku KIA nemam rad ani pre jeden z tebou uvedenych dovodov (dalsia z tvojich "inteligentnych" otazok). :roll:
Les
King
King

Tomasito napísal:Predstav si, ze znacku KIA nemam rad ani pre jeden z tebou uvedenych dovodov (dalsia z tvojich "inteligentnych" otazok). :roll:
Podobnu odpoved som cakal. Na to, aby clovek nieco nemal rad musi vediet dovod a ten som od teba este nedostal. Preto sa teda pytam - aky dovod mas na to, aby si nemal rad znacku KIA?
Tomasito
VIP
VIP

Les, v skutocnosti sa jedna o lacny image tejto znacky- nekvalita, zly servis, etc. Kamos napriek mojim varovaniam kupil fungel novu Kiu- po roku ju radsej predal a kupil si Suzuki. V podstate sa nic nestalo, len prerobil zopat tisic. Neostavalo mi nic ine, iba pokrcit ramenami (kazdy sme si strojcom svojho stastia). Ak ti nestaci taketo vysvetlenie, je mi luto. BTW. hodnotime tu dizajn!
Les
King
King

Samozrejme, ze mi to staci -preco by nemalo? So servisom nemam skusenosti, kedze take auto nevlastnim, cize nemozem zhodnotit. Par krat som sa zviezol so starymi kiami a prednedavnom v Sorente a mozem povedat, ze co sa tyka kvality je na dost dobrej urovni. Jediny dovod preco by som si ale hocijake korejske auto nekupil je velka strata hodnoty. Co sa tyka dizajnu ako som uz pisal XG a Sorento, aj Sonata.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Je nadherna. A milujem reci typu, je to korejska sracka a podobne. Tie korejske a japonske auta sa predavaju v USA napr. najlepsie. Su pekne na design (nie vsetky), dostupne na servis, cenovo prijatelne, ale jedna negativna skutocnost je, ze ich predas uz velmi tazko za dobre peniaze.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

p4ra napísal:Je nadherna. A milujem reci typu, je to korejska sracka a podobne. Tie korejske a japonske auta sa predavaju v USA napr. najlepsie. Su pekne na design (nie vsetky), dostupne na servis, cenovo prijatelne, ale jedna negativna skutocnost je, ze ich predas uz velmi tazko za dobre peniaze.
spojovat japoncov a korejcov je dost odvazne ! kvalitu nemozes porovnavat, aj ked sa korejci dooost snazia a drzim im palce
Napísať odpoveď