Popri faceliftovanom Sorente a novom Carnivale predstaví kórejská automobilka Kia v Ženeve asi najväčšiu tohtoročnú bombu - štúdiu nového vozidla kompaktnej triedy, ktorým by sa mala spustiť výroba v jej prvej európskej fabrike v Žiline. Pracovný názov auta je veľmi sebavedomý „European Dream“, štúdia sa ale zatiaľ volá Cee´d . Šéfdizajnér európskeho dizajnérskeho centra automobilky Gregory Guillaume tvrdí, že auto bolo kompletne navrhnuté v Európe, s cieľom vyhovieť vkusu európskych zákazníkov. Zároveň má byť odrazovým mostíkom nového štylistického prúdu, ktorý v budúcnosti rozvinú ďalšie modely tejto značky. Pokiaľ by nový model vyzeral aspoň na 80% ako model na snímke, máme sa na čo tešiť. Sériovú verziu „európskeho sna“ predstaví Kia na jesennom autosalóne v Paríži. S výrobou v žilinskej prevádzke sa má začať v decembri 2006.
Opel Corsa skrizena s Peugotom 307.......je to celkom slusne, len aby to kia dotiahla do konca a neurobila z toho lacne vozidlo, v ktorom budu vrzgat aj tlacitko imobilizera.
Tomasito napísal:Predstav si, ze znacku KIA nemam rad ani pre jeden z tebou uvedenych dovodov (dalsia z tvojich "inteligentnych" otazok).
Podobnu odpoved som cakal. Na to, aby clovek nieco nemal rad musi vediet dovod a ten som od teba este nedostal. Preto sa teda pytam - aky dovod mas na to, aby si nemal rad znacku KIA?
Les, v skutocnosti sa jedna o lacny image tejto znacky- nekvalita, zly servis, etc. Kamos napriek mojim varovaniam kupil fungel novu Kiu- po roku ju radsej predal a kupil si Suzuki. V podstate sa nic nestalo, len prerobil zopat tisic. Neostavalo mi nic ine, iba pokrcit ramenami (kazdy sme si strojcom svojho stastia). Ak ti nestaci taketo vysvetlenie, je mi luto. BTW. hodnotime tu dizajn!
Samozrejme, ze mi to staci -preco by nemalo? So servisom nemam skusenosti, kedze take auto nevlastnim, cize nemozem zhodnotit. Par krat som sa zviezol so starymi kiami a prednedavnom v Sorente a mozem povedat, ze co sa tyka kvality je na dost dobrej urovni. Jediny dovod preco by som si ale hocijake korejske auto nekupil je velka strata hodnoty. Co sa tyka dizajnu ako som uz pisal XG a Sorento, aj Sonata.
Je nadherna. A milujem reci typu, je to korejska sracka a podobne. Tie korejske a japonske auta sa predavaju v USA napr. najlepsie. Su pekne na design (nie vsetky), dostupne na servis, cenovo prijatelne, ale jedna negativna skutocnost je, ze ich predas uz velmi tazko za dobre peniaze.
p4ra napísal:Je nadherna. A milujem reci typu, je to korejska sracka a podobne. Tie korejske a japonske auta sa predavaju v USA napr. najlepsie. Su pekne na design (nie vsetky), dostupne na servis, cenovo prijatelne, ale jedna negativna skutocnost je, ze ich predas uz velmi tazko za dobre peniaze.
spojovat japoncov a korejcov je dost odvazne ! kvalitu nemozes porovnavat, aj ked sa korejci dooost snazia a drzim im palce