Slovenská Pospolitosť
no comment. načo sa rozčulovať na tupcom.bocian napísal:Na takychto tupych ludi presadzujucich rasizmus a podobne chu**** mozem ja srat... Je mi jedno ci teraz za vulgarizmy dostanem ban ...
Ale ajtak pospolitost je riadny nezmysel ktory len siroku spolocnost nahovara na nacionalizmus a vnucuje jej debiliny ktore vela nevyriesia a este jedna ved pre "Heza" DAVAJ POZOR ABY SI SI NEPOSPINIL ROVNOSATU..UJO KOTLEBA SA BUDE HNEVAT...............AFA
cmuk
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
zrovna poznam jedneho 15 rocneho tipka ktory sympatizuje (aj spravanim & obliekanim) smerom ku SP a v buse za nim dobehal afak (ako inak fetak) a zlomil mu nos celom, tipek mu dal push-kick, odletel cca 2 metre a je*ol si hlavu o tyc v buse, pekne sa fetak aj z jeho 5mi kamaratmi zobrali a sli het so slovami "nexajme ho tak"...Aryan Angel napísal:V com vidite nebezpecenstvo chlapci?Bojite sa 15 rocnych chlapcov?
a to ten tipek nie je nijaky bitkar,...
takze na tvojom mieste by som o tom pomlcal,...
-
Traktorista
Guru
-
mastermind
VIP
s tebou sa nemam o čom baviť, ked si myslis ze SP su fasisti. hodnotis to, co nepoznas, ale to je jedno, mam ta vies kde.mastermind napísal:tak ako SP aj antifa: ste uplne smiesni. nemate co vo volnom case robit? citite sa nedoceneni? tie vase sustavne potycky mi uz lezu na nervy. jednoducho stacilo. fetaci chodte fetovat, fasisti chodte hailovat, ale dajte nam pokoj.
-
mastermind
VIP
zase sa moj prispevok minul ucinku. pochop, mne je uplne jedno o co vam ide, aky je vas ten vzneseny ideal. ale jednoducho uz mam plne zuby tych vasich potyciek s antifa. to nemate co robit?hezo napísal:s tebou sa nemam o čom baviť, ked si myslis ze SP su fasisti. hodnotis to, co nepoznas, ale to je jedno, mam ta vies kde.
-
POiNTER
Medium Star
Presne tak - suhlasim. Na fotke co bola na SP stranke som spoznal dvoch mojich byvalych spokuziakov, ktory boli predtym skinheadi...aka nahodaLinkman napísal:neboj mi rozlišujeme a samozrejme druhov fasounov je vela od najnizsiej skupiny - just only facist potom "nazi skinheads" potom zas o krok vyssie intelektualni skinheadi ktory zakladaju organizacie vid napr. slovenska pospolitost