Asi tak... Ved to je jedno ci je plod zabity chemicky alebo mechanicky...Martin44 napísal:No ale niekto tu spominal ze zivot zacina uz hned po akte....resp.ked sa spoji spermia a vajicko....takze to je snad uz jedno ci ho zabije tabletkou alebo mechanicky interupciou..Takze mas skor zaujima nazor na to ze ci aj ked je znasilnena, ci si ho ma nechat?
Interrupcia
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
-
ava
Medium Expert
podla mna je to dost velky rozdiel. teraz nemyslim moralne hladisko, ale zasah do organizmu zeny a predsa len dieta v pokrocilejsom stadiu tehotenstva to aj vnima a brani sa. neviem, ci si niekedy videl interupciu. nam to pustali tusim este na strednej.Martin44 napísal:No ale niekto tu spominal ze zivot zacina uz hned po akte....resp.ked sa spoji spermia a vajicko....takze to je snad uz jedno ci ho zabije tabletkou alebo mechanicky interupciou..Takze mas skor zaujima nazor na to ze ci aj ked je znasilnena, ci si ho ma nechat?
takze si myslim, ze najlepsia je tabletka hned po. neskor by bolo rozhodovanie ovela tazsie.
-
zwolf
Light Expert
PROTI!
Interrupcia je vrazda a basta, ked ta nabucha najaky k***t tak daj to dieta do hniezda zachrany, ked ho nechces..tisice ludi, ktori nemozu mat deti, cakaju roky, kym im pridelia nejake opustene...
vzdy sa najde cesta ako prezit s dietatom, ale zabit ho??!?!?
ved je to vasa vlastna krv, nikdy neviete co vas caka a potom mozete byt vdacny zato, ze ste sa pred niekolkymi rokmi nedali na radu neskusenych ludi a nezabili ste si vlastne dieta, ktore vam teraz prinasa radost. a co ak dievca uz po interrupcií nebude moct mat deti? co urobi potom? napise sa na zoznam ludi, ktori chcu mat dieta, ale nemozu????
niesom moc veriaci, ale v hlave to mam v poriadku
ved je to vasa vlastna krv, nikdy neviete co vas caka a potom mozete byt vdacny zato, ze ste sa pred niekolkymi rokmi nedali na radu neskusenych ludi a nezabili ste si vlastne dieta, ktore vam teraz prinasa radost. a co ak dievca uz po interrupcií nebude moct mat deti? co urobi potom? napise sa na zoznam ludi, ktori chcu mat dieta, ale nemozu????
-
Martin44
Professional
Jasne A 9 mesiacov sa trapit a pripominat si to tym ze ho nosis vo svojom tele...Ehm jasne...logika....zwolf napísal:PROTI!Interrupcia je vrazda a basta, ked ta nabucha najaky k***t tak daj to dieta do hniezda zachrany, ked ho nechces..tisice ludi, ktori nemozu mat deti, cakaju roky, kym im pridelia nejake opustene...
MOJ KONECNY VERDIKT: Je to Kazdeho osobna Vec a Bolo by proti ludskosti to podmienovat nejakym zakonom.
-
Martin44
Professional
Si podaktori radsej pozrite ako vznika plod.
Proste.Interupcia nieje najlepsie riesenie,ale znicit si koli tomu zivot,je omnoho horsie.Radsej ju podstupit ked treba.
Pravo na zivot ..ok ok...a kto dal pravo znasilnit tu ci onu zenu? nikto,niekedy skratka pravo nie je v prave.
-
ava
Medium Expert
Kazdy ma pravo na zivot. ale dieta by sa podla mna nemalo narodit zene, kt. nejaky blbec znasilnil, ak to sama nechce.
len pridam k Martin44 - nie len vynosit, aj porodit a potom sa ho vzdat a cely zivot to mat pred ocami.
je podla mna lepsie tomu zabranit hned na zaciatku, ked ani vlastne nie je iste, ci vobec zena tehotna je.
len pridam k Martin44 - nie len vynosit, aj porodit a potom sa ho vzdat a cely zivot to mat pred ocami.
je podla mna lepsie tomu zabranit hned na zaciatku, ked ani vlastne nie je iste, ci vobec zena tehotna je.
-
MisguidedAngel
Star
To je pravda. Ale to budúce dieťa by malo v budúcnosti celý život, plnohodnotný, malo by možno ďalšie deti, lásku, bolo by úspešné (a možno nie, taký je život). Ale ak mu ho zoberiete (aj tomu plodu) zoberiete mu budúcnosť. Je to podľa mňa len o ROZHODNUTÍ. Toto je veľmi ťažká úvaha, lebo sa na to dá pozerať z viacerých vecných hľadísk a s viacerými argumentami. Takže ak mám konečne povedať áno alebo nie, tak naozaj neviem,.
-
MisguidedAngel
Star
-
Martin44
Professional
TO znasilnenie som tu uz riesil...Lepsie pozeraj...[hawkeye] napísal:Aha keď nejakú holku bude chcieť niekto znásilniť, treba povedať, moment pane, prosím vás, boli by ste taký láskavý a znásilnili ma s prezervatívom?
Len vam vravim ked ste taki proti interupcii tak si je bnite prezervativ alebo nech si cajka kupi tabletky.
Keby mi cajka povi ze je tehotna a ce si to nehat....tak jej poviem:Som mlady mam len 20...ak ho chces prosim, ale so mnou nerataj.
To by som jej povedal.
-
MisguidedAngel
Star
-
Martin44
Professional
To nie je dieta ked sa spoja dve bunky...O dietati mozno teoreticky hovorit az pri formovani telicka a ne ked sa spoja dve bunky....
to by napriklad bolo uz dieta keby zenska mala menstruaciu[a bola by na WC]tma by to vajicko ostalo vo Wc...o 5 minut na to by som sa tam vyhonil...cize by doslo k spojeniu dvoch buniek...A bolo BY TO DIETA?!?
mne sa nezda
to by napriklad bolo uz dieta keby zenska mala menstruaciu[a bola by na WC]tma by to vajicko ostalo vo Wc...o 5 minut na to by som sa tam vyhonil...cize by doslo k spojeniu dvoch buniek...A bolo BY TO DIETA?!?
mne sa nezda
-
MisguidedAngel
Star