Interrupcia
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ok chcel si to pocut .... Moja matka bola na potrate..inak by som mal stariseho brata....A co ? Mne je to uplne fuk ze nemam starsieho brata.tomexx napísal:Jaaj, ty si budes mlet stale len to svoje. Ale som zvedavy, ze ci by sa ti pacilo kebyze ty si to embryo a tvoja mati si ta necha zobrat...
Dokonca som rad...A v ziadnom pripade to neberem ako vrazdu.
Podla mna moderny svet a clovek to berie normalne...To zas len krestanske kokociny su.
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
-
Martin44
Professional
Lenze Som Chalan..tj nemam problem s tym.
Ale TY SI ASI NEPOCOHPIL ze tu vobec cely cas nebezi o to ci to boli a aky to je zasah do tela ale o TO PRAVO ZENY ..... Uchadza vam podstata
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
-
tomexx
King
V inej teme si mi vycital, ze si udajne necitam prispevky... Hmm, tak co mam povedat ja na teba?? BTW nepytal som sa na tvojho brata ale na teba. Ked uz ide o to tak mi je luto tvojho nenarodeneho brata (samozrejme ak mala tvoja mama zdravotne problemy, tak to je o inom...).Martin44 napísal:Ok chcel si to pocut .... Moja matka bola na potrate..inak by som mal stariseho brata....A co ? Mne je to uplne fuk ze nemam starsieho brata.
Dokonca som rad...A v ziadnom pripade to neberem ako vrazdu.
Podla mna moderny svet a clovek to berie normalne...To zas len krestanske kokociny su.
Ad: Otazka interupcie nie je otazkou viery v Boha, je to otazkou moralky, zodpovednosti a taktiez fair-play voci dietatu...
-
mastermind
VIP
ak zena nechce otehotniet ma sa pred tym chranit.
preboha o akom prave zeny to tu hovorite? na to aby bol splodeny clovek treba 2 ludi. Muza a zenu. a ked zena otehotnie kde je pravo muza odmietnut to dieta? preco zakony nepoznaju nic take? muz nemoze byt nepripraveny? nemoze mu to pokazit zivot? tak sa tu nehrajme prosim na ochrancov prav zien.
preboha o akom prave zeny to tu hovorite? na to aby bol splodeny clovek treba 2 ludi. Muza a zenu. a ked zena otehotnie kde je pravo muza odmietnut to dieta? preco zakony nepoznaju nic take? muz nemoze byt nepripraveny? nemoze mu to pokazit zivot? tak sa tu nehrajme prosim na ochrancov prav zien.