Tuning

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Citroen C2 Super 1600 »

sorry vymazane
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Aj ja mam Remus koncak, takze podobne daco. V garazi mam aj Sebringa a peeeknu ruru, len ta rozbija okna ;(
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

...vidím že ste tu samí maníci, aj keď musím sa priznať, keď som si šiel prečítať tieto príspevky myslel som že tu toho bude koooopec...
ale šak pohoda, nič v zlom (tým som chcel vyburcovať tých čo premýšlaju : písať - nepísať....)
osobne síce moje auto neprešlo žiadnym tuningom, ja som sa skôr našiel ( robím ) v tuningových polepoch- to ma fakt dostalo :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Ozaj, teraz ma tak napadlo.
Ked som bol v CZ, tak som vydel jedneho trabanta s popixovským tuningom.
Strieborný, spravená komplet predná maska, aj s "náraznákom"
atď
A hlavne po bokoch chrómovaný výfuk(z oboch strán) a brutal zvukom.
Vydel som ho v Hradci Králové alebo Pardubiciach.
Teraz presne neviem.
Vyhlasujem súťaž o jeden balík gumených medvedíkou pre toho kto ho najde :D :D
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

chcem sa naucit striekat a koniec koncov si strieknut aj svojho tatosa, vie niekto ako na to, par tipov, trikov a navodov by urcite pomohlo. viem len, ze si musim danat pozor, aby prostredie nebolo prasne, na hustotu farby a teplotu, pri ktorej chcem pracovat. je toho urcite viac. ti ktori tunujete, ste urcite presli aj fazou striekania, tak help, pls.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

haliergo tak toto vazne nerob sama, to nie je ako v not2fast ked si brian striekal svojho skyline. treba na to samozrejme dielnu na striekanie, bezprasne prostredie je veeelmi malo, treba aj teplotu, silne odvetravanie (pretoze farba pri striekani zostava aj vo vzduchu, potom napada a narobi bodky), ak nechces spravit pomaranc, tak si to daj radsej nastiekat dakomu, kto to robi pravidelne/profesionalne. ti poviem, ze ani lakernikom sa obcas nezadari a nieto este ked to robi clovek bez skusenosti.
tymto by som ta nerad podcenoval, iba sa vyjadrujem k danej otazke.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

mishenko napísal:haliergo tak toto vazne nerob sama, to nie je ako v not2fast ked si brian striekal svojho skyline. treba na to samozrejme dielnu na striekanie, bezprasne prostredie je veeelmi malo, treba aj teplotu, silne odvetravanie (pretoze farba pri striekani zostava aj vo vzduchu, potom napada a narobi bodky), ak nechces spravit pomaranc, tak si to daj radsej nastiekat dakomu, kto to robi pravidelne/profesionalne. ti poviem, ze ani lakernikom sa obcas nezadari a nieto este ked to robi clovek bez skusenosti.
tymto by som ta nerad podcenoval, iba sa vyjadrujem k danej otazke.
pravda, obcas sa nezadari ani autorizovanemu servisu VW
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

citali ste niekto novy slovensky AT??? co hovorite na 1200 :!: HP supru z Polska??? :twisted:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tuning je nezmysel ... e-e, nemusim.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jin153 napísal:citali ste niekto novy slovensky AT??? co hovorite na 1200 :!: HP supru z Polska??? :twisted:
statocne delo, ale vyuzitelna iba ako showcar... teda hlavne u nas a v okoli, mozno v japonsku, ale aj tak klobuk dolu pred poliakmi
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

No tak tento AT bol akurat pre mna 2x VW :D Golf II no kapem :D

hodte mi sem oscanovane fotky casaku, teda aspon tie stranky kde je 2x VW golf II :D

Diki :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Kibo napísal:statocne delo, ale vyuzitelna iba ako showcar... teda hlavne u nas a v okoli, mozno v japonsku, ale aj tak klobuk dolu pred poliakmi
Podla mna to je take auto ze ho asi raz za rok nastartuju a hned sa 20 veci posere... ale mozno ani ne sak ked ho pouzivaju na drag 0-100 3sec :smt007
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

to auto sa vazne na normal cesty ani nedostane, takze sa to ani neda nazvat autom ...
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

jin153 napísal:Podla mna to je take auto ze ho asi raz za rok nastartuju a hned sa 20 veci posere... ale mozno ani ne sak ked ho pouzivaju na drag 0-100 3sec :smt007
na 0-100 staci uplne 600-700 koni, dobra aerodynamika a trakcia, 1200 koni je uz zbytocnych, ten vykon sa neda dvojkolkou preniest na silnicu v rychlostiach min pod 200km/h.

naco je ludom auto, ktore nemozu pouzivat? nazyvaju sa fanusikovia aut, ale nie ze by si postavili nieco na com sa da jazdit ale postavia obludu ktoru nemozu vytiahnut z garaze :roll: tak o co im ide? image? mat najvykonnejsie auto v okoli? (za cenu ze po 3000 km potrebuje generalku?)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

quasimoto napísal:na 0-100 staci uplne 600-700 koni, dobra aerodynamika a trakcia, 1200 koni je uz zbytocnych, ten vykon sa neda dvojkolkou preniest na silnicu v rychlostiach min pod 200km/h.

naco je ludom auto, ktore nemozu pouzivat? nazyvaju sa fanusikovia aut, ale nie ze by si postavili nieco na com sa da jazdit ale postavia obludu ktoru nemozu vytiahnut z garaze :roll: tak o co im ide? image? mat najvykonnejsie auto v okoli? (za cenu ze po 3000 km potrebuje generalku?)
po 3000km potrebuju generalku aj vsetky oturbene klasiky spravene na 600-700 koni (1.6-2,5 litre) a nieto este hento ...
N!TrO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa N!TrO »

tie auta maju na to aby vyhravali dragy...
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

coze?? v Polsku maju 1200 conikovu Supru? co uz, ale to je uz teraz nist! ak mas klasicku Supru, predpoklada sa ze twin turbo... tak jednoznacne od HKS titanove to mas cca + 300 conikov, titanove vacky, ojnice, kluky... lepsiu prefodovku, kvalitnejsie brzdy, pritlakove kridelka, Blistein - titanove svicky, otvorene sanie, vstrekovanie do valcov mozno nitro, kvalitne brzdy, nizkoprofilovky, Greddy filter, ... a mas tak 1480 HP , sice ide to trosku do penazenky ale ten vykon vam nikto nezobere!! 8) :P
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

mambo55 napísal:coze?? v Polsku maju 1200 conikovu Supru? co uz, ale to je uz teraz nist! ak mas klasicku Supru, predpoklada sa ze twin turbo... tak jednoznacne od HKS titanove to mas cca + 300 conikov, titanove vacky, ojnice, kluky... lepsiu prefodovku, kvalitnejsie brzdy, pritlakove kridelka, Blistein - titanove svicky, otvorene sanie, vstrekovanie do valcov mozno nitro, kvalitne brzdy, nizkoprofilovky, Greddy filter, ... a mas tak 1480 HP , sice ide to trosku do penazenky ale ten vykon vam nikto nezobere!! 8) :P
nieco si si precital, ale toto je brutal citat, uz nepokracuj, NFS zabija mladez :)
NIN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa NIN »

Tuning je pecka. ja osobne som este nevidel skarede otuningovane auto. ja by som som si hned cosi vytuningoval......mat tak to cosi. jedno z mala aut ktore su uchvatne aj bez tuningu je istote audi A6
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

mishenko napísal:nieco si si precital, ale toto je brutal citat, uz nepokracuj, NFS zabija mladez :)
ze ta prsty nebolia z tolkej blbosti co sem pises!!! kamosko mam za sebou viacej rozobratych motorov ako ty nabehanych km na NFS!!
Napísať odpoveď