Tuning
-
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
...vidím že ste tu samí maníci, aj keď musím sa priznať, keď som si šiel prečítať tieto príspevky myslel som že tu toho bude koooopec...
ale šak pohoda, nič v zlom (tým som chcel vyburcovať tých čo premýšlaju : písať - nepísať....)
osobne síce moje auto neprešlo žiadnym tuningom, ja som sa skôr našiel ( robím ) v tuningových polepoch- to ma fakt dostalo

ale šak pohoda, nič v zlom (tým som chcel vyburcovať tých čo premýšlaju : písať - nepísať....)
osobne síce moje auto neprešlo žiadnym tuningom, ja som sa skôr našiel ( robím ) v tuningových polepoch- to ma fakt dostalo
-
Lord PROXI
King
Ozaj, teraz ma tak napadlo.
Ked som bol v CZ, tak som vydel jedneho trabanta s popixovským tuningom.
Strieborný, spravená komplet predná maska, aj s "náraznákom"
atď
A hlavne po bokoch chrómovaný výfuk(z oboch strán) a brutal zvukom.
Vydel som ho v Hradci Králové alebo Pardubiciach.
Teraz presne neviem.
Vyhlasujem súťaž o jeden balík gumených medvedíkou pre toho kto ho najde

Ked som bol v CZ, tak som vydel jedneho trabanta s popixovským tuningom.
Strieborný, spravená komplet predná maska, aj s "náraznákom"
atď
A hlavne po bokoch chrómovaný výfuk(z oboch strán) a brutal zvukom.
Vydel som ho v Hradci Králové alebo Pardubiciach.
Teraz presne neviem.
Vyhlasujem súťaž o jeden balík gumených medvedíkou pre toho kto ho najde
-
haliegro
Medium Star
chcem sa naucit striekat a koniec koncov si strieknut aj svojho tatosa, vie niekto ako na to, par tipov, trikov a navodov by urcite pomohlo. viem len, ze si musim danat pozor, aby prostredie nebolo prasne, na hustotu farby a teplotu, pri ktorej chcem pracovat. je toho urcite viac. ti ktori tunujete, ste urcite presli aj fazou striekania, tak help, pls.
haliergo tak toto vazne nerob sama, to nie je ako v not2fast ked si brian striekal svojho skyline. treba na to samozrejme dielnu na striekanie, bezprasne prostredie je veeelmi malo, treba aj teplotu, silne odvetravanie (pretoze farba pri striekani zostava aj vo vzduchu, potom napada a narobi bodky), ak nechces spravit pomaranc, tak si to daj radsej nastiekat dakomu, kto to robi pravidelne/profesionalne. ti poviem, ze ani lakernikom sa obcas nezadari a nieto este ked to robi clovek bez skusenosti.
tymto by som ta nerad podcenoval, iba sa vyjadrujem k danej otazke.
-
quasimoto
Star
pravda, obcas sa nezadari ani autorizovanemu servisu VWmishenko napísal:haliergo tak toto vazne nerob sama, to nie je ako v not2fast ked si brian striekal svojho skyline. treba na to samozrejme dielnu na striekanie, bezprasne prostredie je veeelmi malo, treba aj teplotu, silne odvetravanie (pretoze farba pri striekani zostava aj vo vzduchu, potom napada a narobi bodky), ak nechces spravit pomaranc, tak si to daj radsej nastiekat dakomu, kto to robi pravidelne/profesionalne. ti poviem, ze ani lakernikom sa obcas nezadari a nieto este ked to robi clovek bez skusenosti.
-
quasimoto
Star
na 0-100 staci uplne 600-700 koni, dobra aerodynamika a trakcia, 1200 koni je uz zbytocnych, ten vykon sa neda dvojkolkou preniest na silnicu v rychlostiach min pod 200km/h.jin153 napísal:Podla mna to je take auto ze ho asi raz za rok nastartuju a hned sa 20 veci posere... ale mozno ani ne sak ked ho pouzivaju na drag 0-100 3sec
naco je ludom auto, ktore nemozu pouzivat? nazyvaju sa fanusikovia aut, ale nie ze by si postavili nieco na com sa da jazdit ale postavia obludu ktoru nemozu vytiahnut z garaze
po 3000km potrebuju generalku aj vsetky oturbene klasiky spravene na 600-700 koni (1.6-2,5 litre) a nieto este hento ...quasimoto napísal:na 0-100 staci uplne 600-700 koni, dobra aerodynamika a trakcia, 1200 koni je uz zbytocnych, ten vykon sa neda dvojkolkou preniest na silnicu v rychlostiach min pod 200km/h.
naco je ludom auto, ktore nemozu pouzivat? nazyvaju sa fanusikovia aut, ale nie ze by si postavili nieco na com sa da jazdit ale postavia obludu ktoru nemozu vytiahnut z garazetak o co im ide? image? mat najvykonnejsie auto v okoli? (za cenu ze po 3000 km potrebuje generalku?)
coze?? v Polsku maju 1200 conikovu Supru? co uz, ale to je uz teraz nist! ak mas klasicku Supru, predpoklada sa ze twin turbo... tak jednoznacne od HKS titanove to mas cca + 300 conikov, titanove vacky, ojnice, kluky... lepsiu prefodovku, kvalitnejsie brzdy, pritlakove kridelka, Blistein - titanove svicky, otvorene sanie, vstrekovanie do valcov mozno nitro, kvalitne brzdy, nizkoprofilovky, Greddy filter, ... a mas tak 1480 HP , sice ide to trosku do penazenky ale ten vykon vam nikto nezobere!!

nieco si si precital, ale toto je brutal citat, uz nepokracuj, NFS zabija mladezmambo55 napísal:coze?? v Polsku maju 1200 conikovu Supru? co uz, ale to je uz teraz nist! ak mas klasicku Supru, predpoklada sa ze twin turbo... tak jednoznacne od HKS titanove to mas cca + 300 conikov, titanove vacky, ojnice, kluky... lepsiu prefodovku, kvalitnejsie brzdy, pritlakove kridelka, Blistein - titanove svicky, otvorene sanie, vstrekovanie do valcov mozno nitro, kvalitne brzdy, nizkoprofilovky, Greddy filter, ... a mas tak 1480 HP , sice ide to trosku do penazenky ale ten vykon vam nikto nezobere!!![]()