ak chces avatar uploadni si ho ak nie tak to jednoducho neries.okonenipica napísal:A preco neni opraveny ten bug co tam je?
Čo vám vadí na fore?
-
mastermind
VIP
uz niekolky krat pisem ze som dostal basu a doteraz netusim za co ..... len tolko k tomuTomasito napísal:Kazdy uzivatel si moze byt isty tym, ze ziadna basa nie je udelena bezdovodne (na to sa tu dava josetsakramentsky pozor). Nemoze sa teda stat, aby ten kto dodrzuje pravidla skoncil v base. Ci sa to uz dotycnemu paci alebo nie je druha vec... pravidla vsak platia pre kazdeho rovnako a pokial sa im niekto nie je ochotny podriadit, logicky riskuje dalsie vazby, prip. BAN.
PS: Prispevky kazdeho z nas hovoria za seba...
(par krat som aj dostal a vedel som za co a bral som to lebo som vedel ze som si to zasluzil)
a este mi vadi ze ked si kliknem na Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy ... na tej stranke nie je ciselny zoznam stranok aj hore ... je iba dole
Neviem od koho si dostal basu, ale nech to bol ktokolvek, dovod si tam uvedeny mal... aspon odkedy som ja moderatorom nikdy sa nestalo, ze dovod vazby uvedeny nebol. Ci uz s tym dovodom suhlasis alebo nie je druha vec, ale na posudzovanie dovodov su tu modi/admini a pokial si ja vsimam, snaha je pristupovat ku vsetkym rovnako. BTW. necakaj, ze s tebou niekto bude o vazbe dodatocne diskutovat... a ak sa tak aj stane, je to vylucne na dobrej voly daneho moda/admina. That´s allgwixt napísal:uz niekolky krat pisem ze som dostal basu a doteraz netusim za co ..... len tolko k tomu
(par krat som aj dostal a vedel som za co a bral som to lebo som vedel ze som si to zasluzil)
doved uvedeny nebol ... o to isloTomasito napísal:Neviem od koho si dostal basu, ale nech to bol ktokolvek, dovod si tam uvedeny mal... aspon odkedy som ja moderatorom nikdy sa nestalo, ze dovod vazby uvedeny nebol. Ci uz s tym dovodom suhlasis alebo nie je druha vec, ale na posudzovanie dovodov su tu modi/admini a pokial si ja vsimam, snaha je pristupovat ku vsetkym rovnako. BTW. necakaj, ze s tebou niekto bude o vazbe dodatocne diskutovat... a ak sa tak aj stane, je to vylucne na dobrej voly daneho moda/admina. That´s all
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jasne...a novy luuser, cos a tu registruje, bude hnedkaj spammovat a robit len post hunt, aby dosiahol pocet prispevkov pre hodnotenie.....caesar1987 napísal:aj podla mna je hodnotenie dobry napad...
ale malo by byt povelene hodnotit uzviatelom len od urciteho poctu prispevkov, aby tie decka nerobili blbosti...
ako admin povedal: Nie, nebude, uzavieram diskusiu k teme +/- hodnotenie uzivatelov...HOUWGH
nikde som nepisal ze sa mi tu nepaci ... ale mozem byt s niecim nespokojny ... o tom je tato tema predsa .... chcel som len reagovat na to co pisal o korektnosti moderatorov tomasito .... tot vsioKomo napísal:kriste....co to vyriesi? nic....akurat sa ti bude lepsie spat...nechapem, preco sa tu kazdy hada pre same kok****
...ked sa ti nepaci, ved nik ta tu nedrzi...
ja som dostal basu a OT, pritom si myslim ze to nebol OT.
a navyse keby som vedel vtedy dovod preco som dostal basu aspon by som sa mohol v buducnosti tomu vyhnut ale takto.....
s kolegami sme toto riesili nekolkokrat. Admin nas upozornil, ze ked niekoho zabasneme, aby sme korektne uviedli dovod preco a na konci sa podpisali, aby sa vedelo, kto to vykonal. Priznavam, v minulosti sa mohlo stat, ze som niekoho zabasol bez napisania dovodu a bez podpisu, ale terazki si uz vsetci davame pozor a dodrzujeme "interne pravidla" modov....mohol som ta zabasnut aj ja, ale kto si ma pamat vsetky basy, ked som ich rozdal uz vela...gwixt napísal:a navyse keby som vedel vtedy dovod preco som dostal basu aspon by som sa mohol v buducnosti tomu vyhnut ale takto.....
to som rad ze sa k tomu takto pristupuje .... inak bol to Spotytrizzo napísal:s kolegami sme toto riesili nekolkokrat. Admin nas upozornil, ze ked niekoho zabasneme, aby sme korektne uviedli dovod preco a na konci sa podpisali, aby sa vedelo, kto to vykonal. Priznavam, v minulosti sa mohlo stat, ze som niekoho zabasol bez napisania dovodu a bez podpisu, ale terazki si uz vsetci davame pozor a dodrzujeme "interne pravidla" modov....mohol som ta zabasnut aj ja, ale kto si ma pamat vsetky basy, ked som ich rozdal uz vela...
na problemy treba upozornovat .... ak sa to uz vyriesilo taq potom OKved fajn, ale naco to do nekonecna rozpitvavat? ved to nema zmysel...
Nejaky Manču pinču z Teba trizzo...trizzo napísal:jasne...a novy luuser, cos a tu registruje, bude hnedkaj spammovat a robit len post hunt, aby dosiahol pocet prispevkov pre hodnotenie.....
ako admin povedal: Nie, nebude, uzavieram diskusiu k teme +/- hodnotenie uzivatelov...HOUWGH
Nepozeraj už toho winetua.
Ja si myslim ze hodnotenie uzvivatelov by bolo po pi*i.Snad nas velky ujo ADMIN nesposobi tretiu svetovu koly tomuto foru.