Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

okonenipica napísal:A preco neni opraveny ten bug co tam je?
ak chces avatar uploadni si ho ak nie tak to jednoducho neries.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Na fore co mi vadi? Sprosti ludia....
Ale k veci bol by som rad ak by sa dalo davat ludom nejake body +-
nieco jak osobny status oblubenosti...karma ci tak nejak...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

trizzo napísal:co chcel tym basnik povedat?
asi ked som to napisal do fora "co vam vadi na fore" tak je to snad jasne ale tebe tam chyba asi konfiguracia mojho pc alebo co.. :roll:

//ok mozno by sa tu mali pisat veci skor technickeho charakteru ale aj tak...
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Aryan Angel napísal:asi ked som to napisal do fora "co vam vadi na fore" tak je to snad jasne ale tebe tam chyba asi konfiguracia mojho pc alebo co.. :roll:

//ok mozno by sa tu mali pisat veci skor technickeho charakteru ale aj tak...
amen
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Tomasito napísal:Kazdy uzivatel si moze byt isty tym, ze ziadna basa nie je udelena bezdovodne (na to sa tu dava josetsakramentsky pozor). Nemoze sa teda stat, aby ten kto dodrzuje pravidla skoncil v base. Ci sa to uz dotycnemu paci alebo nie je druha vec... pravidla vsak platia pre kazdeho rovnako a pokial sa im niekto nie je ochotny podriadit, logicky riskuje dalsie vazby, prip. BAN.

PS: Prispevky kazdeho z nas hovoria za seba...
uz niekolky krat pisem ze som dostal basu a doteraz netusim za co ..... len tolko k tomu

(par krat som aj dostal a vedel som za co a bral som to lebo som vedel ze som si to zasluzil)

a este mi vadi ze ked si kliknem na Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy ... na tej stranke nie je ciselny zoznam stranok aj hore ... je iba dole
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

gwixt napísal:uz niekolky krat pisem ze som dostal basu a doteraz netusim za co ..... len tolko k tomu

(par krat som aj dostal a vedel som za co a bral som to lebo som vedel ze som si to zasluzil)
Neviem od koho si dostal basu, ale nech to bol ktokolvek, dovod si tam uvedeny mal... aspon odkedy som ja moderatorom nikdy sa nestalo, ze dovod vazby uvedeny nebol. Ci uz s tym dovodom suhlasis alebo nie je druha vec, ale na posudzovanie dovodov su tu modi/admini a pokial si ja vsimam, snaha je pristupovat ku vsetkym rovnako. BTW. necakaj, ze s tebou niekto bude o vazbe dodatocne diskutovat... a ak sa tak aj stane, je to vylucne na dobrej voly daneho moda/admina. That´s all
gwixt
Addict
Addict

Tomasito napísal:Neviem od koho si dostal basu, ale nech to bol ktokolvek, dovod si tam uvedeny mal... aspon odkedy som ja moderatorom nikdy sa nestalo, ze dovod vazby uvedeny nebol. Ci uz s tym dovodom suhlasis alebo nie je druha vec, ale na posudzovanie dovodov su tu modi/admini a pokial si ja vsimam, snaha je pristupovat ku vsetkym rovnako. BTW. necakaj, ze s tebou niekto bude o vazbe dodatocne diskutovat... a ak sa tak aj stane, je to vylucne na dobrej voly daneho moda/admina. That´s all
doved uvedeny nebol ... o to islo
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

gwixt napísal:doved uvedeny nebol ... o to islo
kriste....co to vyriesi? nic....akurat sa ti bude lepsie spat...nechapem, preco sa tu kazdy hada pre same ko*ot

...ked sa ti nepaci, ved nik ta tu nedrzi...
ja som dostal basu a OT, pritom si myslim ze to nebol OT.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Martin44 napísal:Na fore co mi vadi? Sprosti ludia....
Ale k veci bol by som rad ak by sa dalo davat ludom nejake body +-
nieco jak osobny status oblubenosti...karma ci tak nejak...
vyborny napad. bolo by to lepsie ako tie srandy pod menom
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako sme tu uz pred par mesiacmi pisali, tak nad hodnotenim uzivatelov neuvazujeme.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

hojko napísal:Ako sme tu uz pred par mesiacmi pisali, tak nad hodnotenim uzivatelov neuvazujeme.
myslim ze za pokus by to stalo, aj ked mozno byto chcelo zodpovednejsich uzivatelov neh sa to tu nezvrhava.
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

aj podla mna je hodnotenie dobry napad...
ale malo by byt povelene hodnotit uzviatelom len od urciteho poctu prispevkov, aby tie decka nerobili blbosti...
trizzo
VIP
VIP

caesar1987 napísal:aj podla mna je hodnotenie dobry napad...
ale malo by byt povelene hodnotit uzviatelom len od urciteho poctu prispevkov, aby tie decka nerobili blbosti...
jasne...a novy luuser, cos a tu registruje, bude hnedkaj spammovat a robit len post hunt, aby dosiahol pocet prispevkov pre hodnotenie.....

ako admin povedal: Nie, nebude, uzavieram diskusiu k teme +/- hodnotenie uzivatelov...HOUWGH
gwixt
Addict
Addict

Komo napísal:kriste....co to vyriesi? nic....akurat sa ti bude lepsie spat...nechapem, preco sa tu kazdy hada pre same kok****
...ked sa ti nepaci, ved nik ta tu nedrzi...
ja som dostal basu a OT, pritom si myslim ze to nebol OT.
nikde som nepisal ze sa mi tu nepaci ... ale mozem byt s niecim nespokojny ... o tom je tato tema predsa .... chcel som len reagovat na to co pisal o korektnosti moderatorov tomasito .... tot vsio

a navyse keby som vedel vtedy dovod preco som dostal basu aspon by som sa mohol v buducnosti tomu vyhnut ale takto.....
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ved fajn, ale naco to do nekonecna rozpitvavat? ved to nema zmysel...
trizzo
VIP
VIP

gwixt napísal:a navyse keby som vedel vtedy dovod preco som dostal basu aspon by som sa mohol v buducnosti tomu vyhnut ale takto.....
s kolegami sme toto riesili nekolkokrat. Admin nas upozornil, ze ked niekoho zabasneme, aby sme korektne uviedli dovod preco a na konci sa podpisali, aby sa vedelo, kto to vykonal. Priznavam, v minulosti sa mohlo stat, ze som niekoho zabasol bez napisania dovodu a bez podpisu, ale terazki si uz vsetci davame pozor a dodrzujeme "interne pravidla" modov....mohol som ta zabasnut aj ja, ale kto si ma pamat vsetky basy, ked som ich rozdal uz vela...
gwixt
Addict
Addict

trizzo napísal:s kolegami sme toto riesili nekolkokrat. Admin nas upozornil, ze ked niekoho zabasneme, aby sme korektne uviedli dovod preco a na konci sa podpisali, aby sa vedelo, kto to vykonal. Priznavam, v minulosti sa mohlo stat, ze som niekoho zabasol bez napisania dovodu a bez podpisu, ale terazki si uz vsetci davame pozor a dodrzujeme "interne pravidla" modov....mohol som ta zabasnut aj ja, ale kto si ma pamat vsetky basy, ked som ich rozdal uz vela...
to som rad ze sa k tomu takto pristupuje .... inak bol to Spoty :wink: (aspon sa podpisal)
ved fajn, ale naco to do nekonecna rozpitvavat? ved to nema zmysel...
na problemy treba upozornovat .... ak sa to uz vyriesilo taq potom OK
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:na problemy treba upozornovat .... ak sa to uz vyriesilo taq potom OK
niekto to vidi ako problem, niekto ako hlupost.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

trizzo napísal:jasne...a novy luuser, cos a tu registruje, bude hnedkaj spammovat a robit len post hunt, aby dosiahol pocet prispevkov pre hodnotenie.....

ako admin povedal: Nie, nebude, uzavieram diskusiu k teme +/- hodnotenie uzivatelov...HOUWGH
Nejaky Manču pinču z Teba trizzo...
Nepozeraj už toho winetua.
Ja si myslim ze hodnotenie uzvivatelov by bolo po pi*i.Snad nas velky ujo ADMIN nesposobi tretiu svetovu koly tomuto foru.
trizzo
VIP
VIP

atrey napísal:Nejaky Manču pinču z Teba trizzo...
Nepozeraj už toho winetua.
Ja si myslim ze hodnotenie uzvivatelov by bolo po pi*i.Snad nas velky ujo ADMIN nesposobi tretiu svetovu koly tomuto foru.
pocuj ty spievajuci medved. riesilo sa to tu viackrat na fore a tieto hodnotenia nebudu. amen
Napísať odpoveď