Hokej (olympiada)
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nato sa dpc nedalo pozerat
Kkt Jurcina, hlavne ze trafil Demitru

Ale Cechom k posupu negratulujem uz len preto aky je to posmievacny a arogantny narod. Kamarat mi volal aspon 5 krat a vysmieval sa... Potom som vypol mobil...
At mi nikto netvrdi opak, bol som tam akurat ked sa hrali MS, vtedy sme snimi prehrali a este aj na hraniciach sa vysmievali.
Samozrejme cest vynimkam.
Ale Cechom k posupu negratulujem uz len preto aky je to posmievacny a arogantny narod. Kamarat mi volal aspon 5 krat a vysmieval sa... Potom som vypol mobil...
Samozrejme cest vynimkam.
-
m3thod-man
Star
-
paracentesis
VIP
-
dair
Guru wannabe
no nemohol aspon to nejako dototo... a hlupost nasich je to prve miesto v skupine. ved ako cesky trener reagoval na otazku ich jedinej vyhry v skupine, ze skupiny nie su dolezite ale stvrtfinale. No nemohli nasi pustit Kazachov a Svedov aspon na remizu a jednu prehru, ved ako hrali svajciari ktorych by sme ich dostali my... som mega pissedhojko napísal:Utok v zlozeni Stesti - Kliko - Nahoda opat uradoval na konci zapasu, ked puk poskakoval vedla Hnilickovho betonu. Chybami centimetre, aby Gaborik skoroval. OMG
hojko napísal:Utok v zlozeni Stesti - Kliko - Nahoda opat uradoval na konci zapasu, ked puk poskakoval vedla Hnilickovho betonu. Chybami centimetre, aby Gaborik skoroval. OMG
Gaborikovi zabranil v skorovani Jagr ten sa vratil podporit obranu a trocha potlacil Gaborika, ten sa tam natahoval "HULI" ale zial fyzicky zakon mu v skorovani zabranilhojko napísal:Utok v zlozeni Stesti - Kliko - Nahoda opat uradoval na konci zapasu, ked puk poskakoval vedla Hnilickovho betonu. Chybami centimetre, aby Gaborik skoroval. OMG
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mozno by uz trebalo pouvazovat o zmene trenera, neverim ze ti borci z nhl by mali nejaky komplex z cechov, chacha. to je blbost, ale posledne roky to Hossovi vobec nejde. Nas tolko ospevovany utok nevedel davat goly, to co som videl v Goteborgu alebo Petrohrade bolo nieco uplne ine nez to co teraz. musim priznat ze vcera som to nevidel lebo som zaspal ale ostatne zapasy snad az na rusov tomu nasvedcuju.
nehovorim ze hraju zle ale ten nas utok je volajaky tupy. O styry roky tu uz asi viacero vybornych hracov nebude.
nehovorim ze hraju zle ale ten nas utok je volajaky tupy. O styry roky tu uz asi viacero vybornych hracov nebude.
Oni ho mali celu prvu a druhu tretinu. Hrali absolutne nahovno. Uz s Kazachmi mali problemy. Svedi hrali na 50% , kdezto Slovaci sa isli zblaznit aj tak nic moc neukazali.zelovoc napísal:...ze ti borci z nhl by mali nejaky komplex z cechov
Okrem Mariana Hosu, Gaborika a Demitru som tam nejakych velkych hracov nevidel. Este som zabudol na Charu. Inak opat doje*** dalsie olympijske hry a nasrali par fanusikov. Presne takymto sposobom poseru aj buduce MS.
-
okonenipica
Zablokovaný
dalsi nudny hokej. vobec sme sa nedostali do tempa. inak skoda ze si chalani niekedy neprihrali na jeden dotyk. par akcii tam bolo takych ze by z toho mohol padnut gol keby to dal hrac spoza brany s prvej. ale o tom sa lahko hovori...no co uz...ani ma nesere ze sme prehrali, proste sme si vyhrat nezasluzili..viac ma seru novinari a tie titulky v novinach pred zapasom..a mozno aj na dnesnych sa zamyslim, ale tie som este nevidel.
A teraz uz fandim rusom (ako vzdy ked vypadli az po nas). co vy? komu prajete zlato?
A teraz uz fandim rusom (ako vzdy ked vypadli az po nas). co vy? komu prajete zlato?