Hokej (olympiada)

O športe...
N!TrO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa N!TrO »

co spravi jeden zapas...na co nam bolo tych 8 bodov v zakladnej skupine ked prehrame jeden zapas, jeden zapas a ideme domov
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Skoda. Aj tak Slovakom patri velka vdaka za vybornu reprezentaciu, aj ked tento zapas nehrali 1. a 2. tretinu moc. Kazdopadne si myslim, ze system turnaja je velmi nespravodlivy, urcite voci Slovensku, ale taky je hokej. Vela stastia Cechom a nech zoberu medailu aspon nejaku.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

teraz by som si dobre ponadaval !!! zistite to z casu kedy som to poslal !! no co uz...... :x :(
mozem si zahresit nahlas ??
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

jojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojo

Cesko-slovensky hokej je stejne nejlepsi :)

EDIT: Vsadil jsem na slovaky. Prachy v prdeli, ale stydim se ted za svou neduveru v nase hrace :?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

jj, skoda toho, tolkej snahy vo vsetkych zapasoch a teraz toto, ceskoslovensky syndrom zase zauradoval.
p4ra prajeme bramborovou ? :D
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Nato sa dpc nedalo pozerat :evil: Kkt Jurcina, hlavne ze trafil Demitru :evil: :evil: :evil: :x

Ale Cechom k posupu negratulujem uz len preto aky je to posmievacny a arogantny narod. Kamarat mi volal aspon 5 krat a vysmieval sa... Potom som vypol mobil... :x At mi nikto netvrdi opak, bol som tam akurat ked sa hrali MS, vtedy sme snimi prehrali a este aj na hraniciach sa vysmievali.

Samozrejme cest vynimkam.
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

Mastermind plne s tebou suhlasim.Ale skoro sme aj virovnali dost sme ich na konci tlacili.Skoda ze sa nehra na skoro
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Nasi to kvalitne dojetoto... Ako keby poprvykrat stali na korculiach... :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Klika-Stesti-Nahoda... tradicne najlepsi cesky utok. Esteze som vyhral prachy. Inak som Cechom nikdy neprial, neprajem a ani priat nebudem, skor ich vyslovene nenavidim a radsej nech vyhra Azerbajdzan ako oni.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

ty voe to bolo strasne...keby som aspon teraz nebol na intraku v ostrave.. :roll:
z kazdej strany tu ziapu "CEŠÍÍÍ"...dnes asi nezaspim :(
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

t0m4s3 napísal:Klika-Stesti-Nahoda...
looooooooooooooool :lol:

Pravda, cechum jsem moc neveril, ale ted jsem happy :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Utok v zlozeni Stesti - Kliko - Nahoda opat uradoval na konci zapasu, ked puk poskakoval vedla Hnilickovho betonu. Chybami centimetre, aby Gaborik skoroval. OMG :cry:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

hojko napísal:Utok v zlozeni Stesti - Kliko - Nahoda opat uradoval na konci zapasu, ked puk poskakoval vedla Hnilickovho betonu. Chybami centimetre, aby Gaborik skoroval. OMG :cry:
no nemohol aspon to nejako dototo... a hlupost nasich je to prve miesto v skupine. ved ako cesky trener reagoval na otazku ich jedinej vyhry v skupine, ze skupiny nie su dolezite ale stvrtfinale. No nemohli nasi pustit Kazachov a Svedov aspon na remizu a jednu prehru, ved ako hrali svajciari ktorych by sme ich dostali my... som mega pissed :evil: :evil: :evil:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

hojko napísal:Utok v zlozeni Stesti - Kliko - Nahoda opat uradoval na konci zapasu, ked puk poskakoval vedla Hnilickovho betonu. Chybami centimetre, aby Gaborik skoroval. OMG :cry:
Gaborikovi zabranil v skorovani Jagr ten sa vratil podporit obranu a trocha potlacil Gaborika, ten sa tam natahoval "HULI" ale zial fyzicky zakon mu v skorovani zabranil :cry: Ale predsa boli v hre lepsi cesi, my sme sa zobudili az v poslednej tretine... Myslim, ze tento zapas bol naozaj o nahode lebo vsetko boli nahodne goli, chyba Satana (nebola nahoda ale tupost), blby odraz puku a orientalne dotuknutie Hejduka, a pad jedneho z obrancov ceskej reprezentacie ale verim, ze by sa ho Gaborik zbavil aj keby stal na nohach. Holt taky je zivot, taky je sport, taky je turnaj... pokracuje ten co prehral polku zapasov v zakl. skupine a prehral ten ktory vyhral vsetky... myslim si, ze keby Slovaci vcera naschval prehrali bola by cesta trosku lahsia ako v pripade duelu s Cechmi.... ale ako hovori Hojko... uz je pozde mily drozde :twisted:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mozno by uz trebalo pouvazovat o zmene trenera, neverim ze ti borci z nhl by mali nejaky komplex z cechov, chacha. to je blbost, ale posledne roky to Hossovi vobec nejde. Nas tolko ospevovany utok nevedel davat goly, to co som videl v Goteborgu alebo Petrohrade bolo nieco uplne ine nez to co teraz. musim priznat ze vcera som to nevidel lebo som zaspal ale ostatne zapasy snad az na rusov tomu nasvedcuju.

nehovorim ze hraju zle ale ten nas utok je volajaky tupy. O styry roky tu uz asi viacero vybornych hracov nebude.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

zelovoc napísal:...ze ti borci z nhl by mali nejaky komplex z cechov
Oni ho mali celu prvu a druhu tretinu. Hrali absolutne nahovno. Uz s Kazachmi mali problemy. Svedi hrali na 50% , kdezto Slovaci sa isli zblaznit aj tak nic moc neukazali.
Okrem Mariana Hosu, Gaborika a Demitru som tam nejakych velkych hracov nevidel. Este som zabudol na Charu. Inak opat doje*** dalsie olympijske hry a nasrali par fanusikov. Presne takymto sposobom poseru aj buduce MS.
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

No co uz. :( Ako vidim tak to ide s nasim hokejom dolu vodou. :? Mozno nabuduce im ukazeme kto je majster v hokeji, ak mozno este nejake nabuduce bude. :(
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Krvacam... veril som im :smt017
taryi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa taryi »

dalsi nudny hokej. vobec sme sa nedostali do tempa. inak skoda ze si chalani niekedy neprihrali na jeden dotyk. par akcii tam bolo takych ze by z toho mohol padnut gol keby to dal hrac spoza brany s prvej. ale o tom sa lahko hovori...no co uz...ani ma nesere ze sme prehrali, proste sme si vyhrat nezasluzili..viac ma seru novinari a tie titulky v novinach pred zapasom..a mozno aj na dnesnych sa zamyslim, ale tie som este nevidel.
A teraz uz fandim rusom (ako vzdy ked vypadli az po nas). co vy? komu prajete zlato?
Napísať odpoveď