Hm, preco? Pozri si Kia Amanti, je v pohode zrovnatelna s hociakou japonskou automobilkou. Aj ked suhlasim, ze, co sa tyka motora napr. sa na Japoncov nechytaju.mishenko napísal:spojovat japoncov a korejcov je dost odvazne ! kvalitu nemozes porovnavat, aj ked sa korejci dooost snazia a drzim im palce
Ako bude vyzerat prva Kia zo Ziliny?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
dair
Guru wannabe
taky okopirovany peugeot (alebo iny mix) to je vec co sa mi na sikmookych autach nepaci lebo vela z ich dizajnu je dost obkukane z inych automobiliek ale na druhej strane su to auta lacne a co sa tyka kvality dost dobre urobene a tym celkom dost vytlacaju ostatne americke alebo europske znacky z trhu
-
p4ra
Redeemer
Ale ked si pozries, tak uz dnes velmi tazko nieco nove vymyslis a ja sa im ani necudujem. Inak su kvalitne, uplne v pohode. Aj tam, ked rubes vyssie, tak su drahsie. Myslim si, ze tie auta su kvalitne, tieto predsudky su len v hlavach Slovakov, kt. sa dovcera vozili na Wartburgoch.dair napísal:taky okopirovany peugeot (alebo iny mix) to je vec co sa mi na sikmookych autach nepaci lebo vela z ich dizajnu je dost obkukane z inych automobiliek ale na druhej strane su to auta lacne a co sa tyka kvality dost dobre urobene a tym celkom dost vytlacaju ostatne americke alebo europske znacky z trhu
-
dair
Guru wannabe
co sa tyka kvality to je jasne, nie je co riesit ale nesuhlasim s tym ze dnes je uz tazko co nove vymysliet. Je vela automobiliek co si stale drzi svoje crty (vid taky Citroen, Alfa Romeo, BMW a mnohe ine), nikoho nekopiruju a stale vyzeraju originalne ale vidno ze "patria ku klanu"p4ra napísal:Ale ked si pozries, tak uz dnes velmi tazko nieco nove vymyslis a ja sa im ani necudujem. Inak su kvalitne, uplne v pohode. Aj tam, ked rubes vyssie, tak su drahsie. Myslim si, ze tie auta su kvalitne, tieto predsudky su len v hlavach Slovakov, kt. sa dovcera vozili na Wartburgoch.
S tou kvalitou mate dost skreslene nazory (ad. "sikmooke auta", hovorime o korejskych znackach, nie o znackach japonskych). Skuste si korejcana kupit, aspon 1-2 roky sa na nom vozit a az potom hodnotit jeho kvalitu. Vo svojom okoli poznam 2 ludi, ktori na tieto auta dost pitchovali- vratane servisu a predali ich do 2 rokov (konkretne KIA, Hyundai). Neviem aka kvalita je vo vyssich triedach, no stredne triedy su shit a na zaklade skusenosti konkretnych majitelov by som si korejcana urcite nekupil- cena nie je vsetko. Inak suhlas s uzivatelom dair, co sa kopirovania dizajnu zapadnych znaciek tyka... to sa neda prehliadnut.
-
p4ra
Redeemer
diar: Co sa tyka svojskeho designu, mne zatial v pamati koluje len BMW. Hlavne posledne triedy, ale co je zaujimave, designer dostal padaka.
Tomasito: Trafili zly model. Moj otec, kt. si moze dovolit kupit hociake auto (neber to, ze sa chvalim, len chcem nieco vysvetlit), od Audi, po BMW 7xx sa velmi rozhoduje, ze kupi prave Kiu alebo Hyundai. Mojho brata frajerky otec, tiez ma p*****t penazi a uz ma 2x Hyundai a idu vyborne. Ale oni mozno maju fakt len zle skusenosti. To, ako my. My sme kupili medzi prvymi Renault Scenic a mame s nim len problemy.
Tomasito: Trafili zly model. Moj otec, kt. si moze dovolit kupit hociake auto (neber to, ze sa chvalim, len chcem nieco vysvetlit), od Audi, po BMW 7xx sa velmi rozhoduje, ze kupi prave Kiu alebo Hyundai. Mojho brata frajerky otec, tiez ma p*****t penazi a uz ma 2x Hyundai a idu vyborne. Ale oni mozno maju fakt len zle skusenosti. To, ako my. My sme kupili medzi prvymi Renault Scenic a mame s nim len problemy.
-
dair
Guru wannabe
p4ra: tak chlapik co to spiskal u BMW sa vola Chris Bangle a ho takpovediac nepochopili oldscholovy majitelia bavorakov v Nemecku (aj ked priznam ze tiez nie som jeho 100% fanusikom no medzi novou a starou M5 by som si vybrat nevedel). A pre info nebol vyhodeny a stale u BMW pracuje ale bol povyseny na sefa oddelenia co malo dizajn na starosti (cim ho ale od konkretneho dizajnovania odstavili pre kritiku verejnosti)
-
p4ra
Redeemer
Oh, super. Ja som to nevedel presne do detailov, ani nepoznam jeho meno, len som sa docital, ze proste tento designer bol vykopnuty (ked sa povyseniu v Nemecku hovori vyhodenie, tak OK).dair napísal:p4ra: tak chlapik co to spiskal u BMW sa vola Chris Bangle a ho takpovediac nepochopili oldscholovy majitelia bavorakov v Nemecku (aj ked priznam ze tiez nie som jeho 100% fanusikom no medzi novou a starou M5 by som si vybrat nevedel). A pre info nebol vyhodeny a stale u BMW pracuje ale bol povyseny na sefa oddelenia co malo dizajn na starosti (cim ho ale od konkretneho dizajnovania odstavili pre kritiku verejnosti)
-
dair
Guru wannabe
"vyhodeneho" z neho spravili mediap4ra napísal:Oh, super. Ja som to nevedel presne do detailov, ani nepoznam jeho meno, len som sa docital, ze proste tento designer bol vykopnuty (ked sa povyseniu v Nemecku hovori vyhodenie, tak OK).Mne sa velmi paci tato posledna rada beriem vsetky modely, vsetkymi 10.
(a ten natoceny stredovy stlpik mohol nechat)
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... ticle=9273
..finalna verzia je celkom zaujimava, aj ked zboku je to cista Mazda3
..zozadu mierne pripomina Toyotu.. 
..finalna verzia je celkom zaujimava, aj ked zboku je to cista Mazda3