Ako bude vyzerat prva Kia zo Ziliny?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Paci sa vam studia Kia CEE´D?

Hlasovanie ukončené 18 feb 2006, 19:37

Ano
45
74%
Nie
9
15%
Neviem posudit (som zmateny) :)
7
11%

Celkom hlasov: 61

p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mishenko napísal:spojovat japoncov a korejcov je dost odvazne ! kvalitu nemozes porovnavat, aj ked sa korejci dooost snazia a drzim im palce
Hm, preco? Pozri si Kia Amanti, je v pohode zrovnatelna s hociakou japonskou automobilkou. Aj ked suhlasim, ze, co sa tyka motora napr. sa na Japoncov nechytaju.
kosmo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kosmo »

Hmm... auticko vyzera dopohody, len treba pockat kym ho zacnu vyrabat a potom sa uvidi ake je v skutocnosti. A len tak korejske automobilky vyrabaju vcelku slusne auta :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

taky okopirovany peugeot (alebo iny mix) to je vec co sa mi na sikmookych autach nepaci lebo vela z ich dizajnu je dost obkukane z inych automobiliek ale na druhej strane su to auta lacne a co sa tyka kvality dost dobre urobene a tym celkom dost vytlacaju ostatne americke alebo europske znacky z trhu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:taky okopirovany peugeot (alebo iny mix) to je vec co sa mi na sikmookych autach nepaci lebo vela z ich dizajnu je dost obkukane z inych automobiliek ale na druhej strane su to auta lacne a co sa tyka kvality dost dobre urobene a tym celkom dost vytlacaju ostatne americke alebo europske znacky z trhu
Ale ked si pozries, tak uz dnes velmi tazko nieco nove vymyslis a ja sa im ani necudujem. Inak su kvalitne, uplne v pohode. Aj tam, ked rubes vyssie, tak su drahsie. Myslim si, ze tie auta su kvalitne, tieto predsudky su len v hlavach Slovakov, kt. sa dovcera vozili na Wartburgoch.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ale ked si pozries, tak uz dnes velmi tazko nieco nove vymyslis a ja sa im ani necudujem. Inak su kvalitne, uplne v pohode. Aj tam, ked rubes vyssie, tak su drahsie. Myslim si, ze tie auta su kvalitne, tieto predsudky su len v hlavach Slovakov, kt. sa dovcera vozili na Wartburgoch.
co sa tyka kvality to je jasne, nie je co riesit ale nesuhlasim s tym ze dnes je uz tazko co nove vymysliet. Je vela automobiliek co si stale drzi svoje crty (vid taky Citroen, Alfa Romeo, BMW a mnohe ine), nikoho nekopiruju a stale vyzeraju originalne ale vidno ze "patria ku klanu" :wink: No u sikmookych znackach najdes na kazdom druhom "original" detail z nemecka alebo od talianov. Sa snazia napodobit uspesne automobilky aby si si mohol kupit lacnejsieho medveda, si uz len na tom Kia CDcku vsimni gril dost podobny novemu stylu Audi a svetla ala Peugeot 307 atd.... su to auta uplne bez duse
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

S tou kvalitou mate dost skreslene nazory (ad. "sikmooke auta", hovorime o korejskych znackach, nie o znackach japonskych). Skuste si korejcana kupit, aspon 1-2 roky sa na nom vozit a az potom hodnotit jeho kvalitu. Vo svojom okoli poznam 2 ludi, ktori na tieto auta dost pitchovali- vratane servisu a predali ich do 2 rokov (konkretne KIA, Hyundai). Neviem aka kvalita je vo vyssich triedach, no stredne triedy su shit a na zaklade skusenosti konkretnych majitelov by som si korejcana urcite nekupil- cena nie je vsetko. Inak suhlas s uzivatelom dair, co sa kopirovania dizajnu zapadnych znaciek tyka... to sa neda prehliadnut.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

diar: Co sa tyka svojskeho designu, mne zatial v pamati koluje len BMW. Hlavne posledne triedy, ale co je zaujimave, designer dostal padaka.

Tomasito: Trafili zly model. Moj otec, kt. si moze dovolit kupit hociake auto (neber to, ze sa chvalim, len chcem nieco vysvetlit), od Audi, po BMW 7xx sa velmi rozhoduje, ze kupi prave Kiu alebo Hyundai. Mojho brata frajerky otec, tiez ma p*****t penazi a uz ma 2x Hyundai a idu vyborne. Ale oni mozno maju fakt len zle skusenosti. To, ako my. My sme kupili medzi prvymi Renault Scenic a mame s nim len problemy. :?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

p4ra: tak chlapik co to spiskal u BMW sa vola Chris Bangle a ho takpovediac nepochopili oldscholovy majitelia bavorakov v Nemecku (aj ked priznam ze tiez nie som jeho 100% fanusikom no medzi novou a starou M5 by som si vybrat nevedel). A pre info nebol vyhodeny a stale u BMW pracuje ale bol povyseny na sefa oddelenia co malo dizajn na starosti (cim ho ale od konkretneho dizajnovania odstavili pre kritiku verejnosti)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:p4ra: tak chlapik co to spiskal u BMW sa vola Chris Bangle a ho takpovediac nepochopili oldscholovy majitelia bavorakov v Nemecku (aj ked priznam ze tiez nie som jeho 100% fanusikom no medzi novou a starou M5 by som si vybrat nevedel). A pre info nebol vyhodeny a stale u BMW pracuje ale bol povyseny na sefa oddelenia co malo dizajn na starosti (cim ho ale od konkretneho dizajnovania odstavili pre kritiku verejnosti)
Oh, super. Ja som to nevedel presne do detailov, ani nepoznam jeho meno, len som sa docital, ze proste tento designer bol vykopnuty (ked sa povyseniu v Nemecku hovori vyhodenie, tak OK). :) Mne sa velmi paci tato posledna rada beriem vsetky modely, vsetkymi 10.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Oh, super. Ja som to nevedel presne do detailov, ani nepoznam jeho meno, len som sa docital, ze proste tento designer bol vykopnuty (ked sa povyseniu v Nemecku hovori vyhodenie, tak OK). :) Mne sa velmi paci tato posledna rada beriem vsetky modely, vsetkymi 10.
"vyhodeneho" z neho spravili media
(a ten natoceny stredovy stlpik mohol nechat)
Tomasito
VIP
VIP

No tak som ju dnes videl na Autosalone a musim povedat, ze dizajn ako exterieru, tak aj interieru je na Kiu vyborny...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

K dizajnu: To "poeuropstenie" Kii pomohlo, takze v celku pekne.
Ku kvalite: Ak je vsetko nove, vonave, vycackane, je to pekne. V praxi tieto auta su o nicom.

to tomasito:svata pravda
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

lubi sa mi kia hlavne taky ako keby geep nevem jak sa vola uzrel som ho na dovolenke
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

podla mna je cool
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... ticle=9273

..finalna verzia je celkom zaujimava, aj ked zboku je to cista Mazda3 :) ..zozadu mierne pripomina Toyotu.. ;)
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Victor12 napísal:lubi sa mi kia hlavne taky ako keby geep nevem jak sa vola uzrel som ho na dovolenke
Sportage alebo Sorento
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja tiez moc nelubim korejcov, uz len pre to, ze sa tu spravaju ako bohovia a slovac maju za nizsiu kastu. Ale za to taky japonci (honda, toyota, nissan) tak to uz je lepsie.. aj kvalitou :)
Tomasito
VIP
VIP

Finalna verzia oproti uvedenej studii 1:100, t.j. dost slabe... nepaci sa mi. Pravdupovediac, az taky rozdiel som necakal.
Napísať odpoveď