Policajti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate Radi Polišov?

ANO
29
7%
NIE
76
19%
NEZNAŠAM ICH
75
19%
JE MI TO JEDNO
64
16%
ROBIA SVOJU PRACU
147
38%

Celkom hlasov: 391

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Zelenych a ciernych nemam rad odvtedy jak sme pili v jednom nemenovanom bratislavskom podniku a nabehla tam razia... Este 2 dni som mal na cele odtlaceny podpivnik :evil:
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

jin153 napísal:Zelenych a ciernych nemam rad odvtedy jak sme pili v jednom nemenovanom bratislavskom podniku a nabehla tam razia... Este 2 dni som mal na cele odtlaceny podpivnik :evil:
novidis, ked bola razia u nas v jednom nemenovanom podniku, bol som ako rura, a bol som na zachode a nikoho nechcel pustit, potom kamosi za mnou vyslplhali...celkom sranda vtedy bola :lol:
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

To je dobre. U nas v meste, co mi brat hovoril, tak bol v jednom podniku a boli tam sami metalisti a mali metalove tricka oblecene na sebe. Inak nic nerobili. V tom zrazu kuklaci, ze "hladame extremistov" :lol:

Chlapci musia najprv rozoznat rozdiel medzi extremnym konanim a medzi extremnym metalom :hehe: To presne mozu dojst na diskoteku, urobit raziu a povedat "hladame extremistov". Popularna hudba je tiez extrem 8) A tam by zadrzali toho viac (deti pod 18 rokov s vodkou v ruke)
Dappled_man
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dappled_man »

Fizli su totalne S.W.I.N.E.!!!Idu po niekom za to ze nejakemu kktvi hodime na kapotu smotanu a po takych co napr. slohnu motorku nie!!!!Nespravodlivost!Vsetkych fizlov by som upalil!
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Policajti ? pokial si ma nevsimaju ... kein Problem :lol:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Dappled_man napísal:Fizli su totalne S.W.I.N.E.!!!Idu po niekom za to ze nejakemu kktvi hodime na kapotu smotanu a po takych co napr. slohnu motorku nie!!!!Nespravodlivost!Vsetkych fizlov by som upalil!
dakemu kktovi? podla toho co tu bolo napisane je jediny kkt z pribehu beauvix alebo curtis jackson... :roll:
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

No ja som siel raz s Komo-m do Mikluláša. Zastavili sme na parkovisku pri bille.Nevsimli sme si ich. Vystupujem z auta, a za nami policajti.Pan vodic doklady a ostatny obcianske.Pozeram ze cooo??? Vam je*e alebo co? Komo musel otvorit kufor, prehladali auto a potom este aj moje cigy. Strasny koko*i. Zevraj koly drogam. Mali typ na modru vectru s Rk znackou. Prije*anci. Odpisali nieco z obcianskych aisli do pic*.
O co im ide?
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

o to, aby ludiii mohli zdrzovat na kazdom kroku a za kazdu cenu najst nieco, len aby ti mohli dat pokutu !!!! (U nas n severe to je takkk :D )
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tych, kt. si svoju pracu robia poriadne, uznavam a respektujem.
Ti, kt. len zneuzivaju svoje "postavenie" - na tych seriem a snazim sa pamatat si cisla ich odznakov a ich xichty, v pripade nejakych problemov.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

atrey napísal:No ja som siel raz s Komo-m do Mikluláša. Zastavili sme na parkovisku pri bille.Nevsimli sme si ich. Vystupujem z auta, a za nami policajti.Pan vodic doklady a ostatny obcianske.Pozeram ze cooo??? Vam je*e alebo co? Komo musel otvorit kufor, prehladali auto a potom este aj moje cigy. Strasny koko*i. Zevraj koly drogam. Mali typ na modru vectru s Rk znackou. Prije*anci. Odpisali nieco z obcianskych aisli do pic*.
O co im ide?
NOA???? ved ta len skontrolovali tak co sa vzrusujes?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ja neznasam tych co vyuzivaju svoje postavenie...ta prehliadka je este v pohode, robili svoju robotu, mali tip na auto takze isli po zlocine. Stve ma aj to ze zneuzivaju svoje postavenie...ide po dialnici bez znamky, zastavi ho hliadka, ukaze preukaz a ide kludne dalej.
Bratovi sa stalo ze viezol triedneho a par spoluziakov na stuzkovu - zastavil ich fizel a zacal kontrolovat svetla, doklady, poistku, povinnu vybavu a ked nic nenasiel tak im je*ol pokutu za to ze vzadu nemali pasy. Proste vychcanec. Co sa tyka rychlosti tak tu sa nema kto stazovat, je to predpis a takpovediac dodrzovanie rychlosti je aj snaha prezit :-)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

minule ma nahanali lebo s kamosmi sme sa v meste vozili na skateoch
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

profik napísal:minule ma nahanali lebo s kamosmi sme sa v meste vozili na skateoch
A čo? Je to zakázané? Keď ste neskákali po kvetináčoch tak nemali dôvod vás naháňať.

S mojím otcom sme v zime vynášali chladničku z brány paneláku a otec zaparkoval pred blokom na mieste, kde v lete rástla tráva. Keď sme vyšli z brány, tak tam stál fízel a tvrdil že stojíme na tráve. :shock: :) :D :lol:
Všade bol desaťcentimetrový sneh a my stojíme na tráve. :lol: :lol:
Aspoň vidíte, akí su niektorí policajti sprostí. :D
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

Neviem, co sa rozculujete, mne tiez idu niektori na karbid,ale niektory su akoze fajn, niesli sme kamosa domov - troska, KO, ... proste bol na mol, zastavili nas ze co pil, my ze nevieme, oni ze kde byva...sme mu ukazali a potom bol pokoj... ale vazne niektorich nemusim...

a co sa tyka predpisov a pravidiel: aj tie niekto vymyslel, takze su nato aby sa porusovali!!! lebo zakazane ovocie chuti najlepsie, a najvacsiu radost mate z toho co urobite proti pravidlam!!!... :D
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

mastermind napísal:dakemu kktovi? podla toho co tu bolo napisane je jediny kkt z pribehu beauvix alebo curtis jackson... :roll:
Zo mňa tu kkta nerob :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

S nimi žijem vijem aj tak ich je*em. :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

policiu vnimam ako nutne zlo, ktore nas ma chranit pred nami samymi. No je smutne, ak tato ochrana zlyhava na takej banalite ako je ludsky faktor :D

Zeby sa opat potvrdzovalo stare porekadlo, ze ak das zakomplexovanemu a utlacovanemu typkovi moc, stane sa z neho despota... netvrdim, ze su vsetcia taki, no niektori hej... a policajtstina je praca, ktora sa DA flakat...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

so zelenymi zatial vpoho :wink:
ale s pohranicnou policiou... to je uz nieco ine.
Stalo sa mi ze som (koli zlemu znaceniu na nasej strane :D ) s kamaratmi ilegalne prekrocil hranicu s PL. Naco nas poliaci zatkli a povozili na Land Roveroch, dievcata nam kyvali z ulic a fakt sranda. V docasnom jaile sme sa aj pofotili s polismi :D a vecer sme sa rozlucili a vydali nasim polisom.
Prisli si po nas flojdi na roz**banom jeepe nachcani z krcmy a ani sa neobtazovali s komplet uniformou... drzali v ruke nase pasy a ze 2 litre alebo... Byt to teraz tak sa im zasmejem do ksichtu ale my vyhukani sme sa nejak poskladali na 4 kila na co sa zobrali a nechali nas 15 kilakov mimo najblizsej dediny, zmrdi jedni
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Navrhujem premiestnit tieto prispevky do temy, ktora bola zalozena ako prva o policii.

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=31 ... sc&start=0
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nemam proti fizlom nic a ked som robil voloviny a prisli tak som sa nicomu necudoval, vyriesilo sa to a ides dalej, je pravda ze mnoho z nich svoju robotu nerobi tak ako by mal ale to je uz v kancelariach a policajnych staniciach, pochodzkari a hliadky robia len to co "maju" alebo "mozu", ja nemam ziadnu zlu skusenost :wink:
Napísať odpoveď