Policajti
novidis, ked bola razia u nas v jednom nemenovanom podniku, bol som ako rura, a bol som na zachode a nikoho nechcel pustit, potom kamosi za mnou vyslplhali...celkom sranda vtedy bolajin153 napísal:Zelenych a ciernych nemam rad odvtedy jak sme pili v jednom nemenovanom bratislavskom podniku a nabehla tam razia... Este 2 dni som mal na cele odtlaceny podpivnik
To je dobre. U nas v meste, co mi brat hovoril, tak bol v jednom podniku a boli tam sami metalisti a mali metalove tricka oblecene na sebe. Inak nic nerobili. V tom zrazu kuklaci, ze "hladame extremistov"
Chlapci musia najprv rozoznat rozdiel medzi extremnym konanim a medzi extremnym metalom
To presne mozu dojst na diskoteku, urobit raziu a povedat "hladame extremistov". Popularna hudba je tiez extrem
A tam by zadrzali toho viac (deti pod 18 rokov s vodkou v ruke)
Chlapci musia najprv rozoznat rozdiel medzi extremnym konanim a medzi extremnym metalom
-
Dappled_man
Light Expert
-
mastermind
VIP
dakemu kktovi? podla toho co tu bolo napisane je jediny kkt z pribehu beauvix alebo curtis jackson...Dappled_man napísal:Fizli su totalne S.W.I.N.E.!!!Idu po niekom za to ze nejakemu kktvi hodime na kapotu smotanu a po takych co napr. slohnu motorku nie!!!!Nespravodlivost!Vsetkych fizlov by som upalil!
No ja som siel raz s Komo-m do Mikluláša. Zastavili sme na parkovisku pri bille.Nevsimli sme si ich. Vystupujem z auta, a za nami policajti.Pan vodic doklady a ostatny obcianske.Pozeram ze cooo??? Vam je*e alebo co? Komo musel otvorit kufor, prehladali auto a potom este aj moje cigy. Strasny koko*i. Zevraj koly drogam. Mali typ na modru vectru s Rk znackou. Prije*anci. Odpisali nieco z obcianskych aisli do pic*.
O co im ide?
O co im ide?
NOA???? ved ta len skontrolovali tak co sa vzrusujes?atrey napísal:No ja som siel raz s Komo-m do Mikluláša. Zastavili sme na parkovisku pri bille.Nevsimli sme si ich. Vystupujem z auta, a za nami policajti.Pan vodic doklady a ostatny obcianske.Pozeram ze cooo??? Vam je*e alebo co? Komo musel otvorit kufor, prehladali auto a potom este aj moje cigy. Strasny koko*i. Zevraj koly drogam. Mali typ na modru vectru s Rk znackou. Prije*anci. Odpisali nieco z obcianskych aisli do pic*.
O co im ide?
ja neznasam tych co vyuzivaju svoje postavenie...ta prehliadka je este v pohode, robili svoju robotu, mali tip na auto takze isli po zlocine. Stve ma aj to ze zneuzivaju svoje postavenie...ide po dialnici bez znamky, zastavi ho hliadka, ukaze preukaz a ide kludne dalej.
Bratovi sa stalo ze viezol triedneho a par spoluziakov na stuzkovu - zastavil ich fizel a zacal kontrolovat svetla, doklady, poistku, povinnu vybavu a ked nic nenasiel tak im je*ol pokutu za to ze vzadu nemali pasy. Proste vychcanec. Co sa tyka rychlosti tak tu sa nema kto stazovat, je to predpis a takpovediac dodrzovanie rychlosti je aj snaha prezit
Bratovi sa stalo ze viezol triedneho a par spoluziakov na stuzkovu - zastavil ich fizel a zacal kontrolovat svetla, doklady, poistku, povinnu vybavu a ked nic nenasiel tak im je*ol pokutu za to ze vzadu nemali pasy. Proste vychcanec. Co sa tyka rychlosti tak tu sa nema kto stazovat, je to predpis a takpovediac dodrzovanie rychlosti je aj snaha prezit
-
The Devil
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A čo? Je to zakázané? Keď ste neskákali po kvetináčoch tak nemali dôvod vás naháňať.profik napísal:minule ma nahanali lebo s kamosmi sme sa v meste vozili na skateoch
S mojím otcom sme v zime vynášali chladničku z brány paneláku a otec zaparkoval pred blokom na mieste, kde v lete rástla tráva. Keď sme vyšli z brány, tak tam stál fízel a tvrdil že stojíme na tráve.
Všade bol desaťcentimetrový sneh a my stojíme na tráve.
Aspoň vidíte, akí su niektorí policajti sprostí.
Neviem, co sa rozculujete, mne tiez idu niektori na karbid,ale niektory su akoze fajn, niesli sme kamosa domov - troska, KO, ... proste bol na mol, zastavili nas ze co pil, my ze nevieme, oni ze kde byva...sme mu ukazali a potom bol pokoj... ale vazne niektorich nemusim...
a co sa tyka predpisov a pravidiel: aj tie niekto vymyslel, takze su nato aby sa porusovali!!! lebo zakazane ovocie chuti najlepsie, a najvacsiu radost mate z toho co urobite proti pravidlam!!!...
a co sa tyka predpisov a pravidiel: aj tie niekto vymyslel, takze su nato aby sa porusovali!!! lebo zakazane ovocie chuti najlepsie, a najvacsiu radost mate z toho co urobite proti pravidlam!!!...
-
Stoporko
VIP
policiu vnimam ako nutne zlo, ktore nas ma chranit pred nami samymi. No je smutne, ak tato ochrana zlyhava na takej banalite ako je ludsky faktor
Zeby sa opat potvrdzovalo stare porekadlo, ze ak das zakomplexovanemu a utlacovanemu typkovi moc, stane sa z neho despota... netvrdim, ze su vsetcia taki, no niektori hej... a policajtstina je praca, ktora sa DA flakat...
Zeby sa opat potvrdzovalo stare porekadlo, ze ak das zakomplexovanemu a utlacovanemu typkovi moc, stane sa z neho despota... netvrdim, ze su vsetcia taki, no niektori hej... a policajtstina je praca, ktora sa DA flakat...
-
dair
Guru wannabe
so zelenymi zatial vpoho
ale s pohranicnou policiou... to je uz nieco ine.
Stalo sa mi ze som (koli zlemu znaceniu na nasej strane
) s kamaratmi ilegalne prekrocil hranicu s PL. Naco nas poliaci zatkli a povozili na Land Roveroch, dievcata nam kyvali z ulic a fakt sranda. V docasnom jaile sme sa aj pofotili s polismi
a vecer sme sa rozlucili a vydali nasim polisom.
Prisli si po nas flojdi na roz**banom jeepe nachcani z krcmy a ani sa neobtazovali s komplet uniformou... drzali v ruke nase pasy a ze 2 litre alebo... Byt to teraz tak sa im zasmejem do ksichtu ale my vyhukani sme sa nejak poskladali na 4 kila na co sa zobrali a nechali nas 15 kilakov mimo najblizsej dediny, zmrdi jedni
ale s pohranicnou policiou... to je uz nieco ine.
Stalo sa mi ze som (koli zlemu znaceniu na nasej strane
Prisli si po nas flojdi na roz**banom jeepe nachcani z krcmy a ani sa neobtazovali s komplet uniformou... drzali v ruke nase pasy a ze 2 litre alebo... Byt to teraz tak sa im zasmejem do ksichtu ale my vyhukani sme sa nejak poskladali na 4 kila na co sa zobrali a nechali nas 15 kilakov mimo najblizsej dediny, zmrdi jedni
Navrhujem premiestnit tieto prispevky do temy, ktora bola zalozena ako prva o policii.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=31 ... sc&start=0
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=31 ... sc&start=0
nemam proti fizlom nic a ked som robil voloviny a prisli tak som sa nicomu necudoval, vyriesilo sa to a ides dalej, je pravda ze mnoho z nich svoju robotu nerobi tak ako by mal ale to je uz v kancelariach a policajnych staniciach, pochodzkari a hliadky robia len to co "maju" alebo "mozu", ja nemam ziadnu zlu skusenost