Ta skupina je G-Unit a 50 vyhodil Game-a.Aj podla mna su najlepsi!Shadow_blaster napísal:vies je skoda ze the game uz neni v jednej skupine spolu s 50centom vies akosi sa pohadali a the game odisiel
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
Dappled_man
Light Expert
Najlepší raper? každý je niečím predsa vynimočný....čo jediné preferujem je Wu-Tang Family...tak napr.
9th Prince of Killarmy
Pop da brown hornet of GP WU
Remedy
Warcloud of Black Knights
Northstar
Shabazz The Disciple
Cappadonna
Masta Killa
Sticky Fingaz
Dreddy Kruger
Timbo King
Hell Razah, Killah Priest, Prodigal Sunn of Sunz Of Man
Black Market Militia
a čo je zverinec to je Brooklyn Zu take zoskupenie že padate na kolena
9th Prince of Killarmy
Pop da brown hornet of GP WU
Remedy
Warcloud of Black Knights
Northstar
Shabazz The Disciple
Cappadonna
Masta Killa
Sticky Fingaz
Dreddy Kruger
Timbo King
Hell Razah, Killah Priest, Prodigal Sunn of Sunz Of Man
Black Market Militia
a čo je zverinec to je Brooklyn Zu take zoskupenie že padate na kolena
KF a najma Rytmus, ktory mal v kluboch plnu hubu kecov ako hra len pre undeground a HH len pre pravych, grcal nad komerciu, pritom mu stacilo zamavat fialovou a dnes je KF na SK scene symbolom komercie pre deti? Hold, cigan sa nezapre... Hanba ti!
// K teme- SVK: Berem Dana (Cisty Chov), no inak leniva svina Vec (najma z cias Trosiek). OUT: Tych je vela, nedovolim si vybrat jedneho...
PS: Dnes je pre mna HH skor uz zalezitost nostalgie z minulosti.
// K teme- SVK: Berem Dana (Cisty Chov), no inak leniva svina Vec (najma z cias Trosiek). OUT: Tych je vela, nedovolim si vybrat jedneho...
PS: Dnes je pre mna HH skor uz zalezitost nostalgie z minulosti.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Narozdiel od ostatnych aspon po case priznal, ze hudbu chce robit pre ludi. Tie trapne recicky, ze underground a pod.. Ked chces robit underground, zavri sa do svojej garaze a pustaj to 4 stenam okolo seba. Nemyslim tym konkretne teba, ale hovorim o vseobecnosti. Vdaka KF mozu dakovat ostatne skupiny, ze im producentske spolocnosti vydavaju albumy a chcu o nich vediet. Uz len KF DVDcko bolo velky prelom, kt. sa budu snazit ostatni len napodobnovat. KF pekne vydlazdili cesticku ostatnym, je len na nich, ako to vyuziju.Tomasito napísal:KF a najma Rytmus, ktory mal v kluboch plnu hubu kecov ako hra len pre undeground a HH len pre pravych, grcal nad komerciu, pritom mu stacilo zamavat fialovou a dnes je KF na SK scene symbolom komercie pre deti? Hold, cigan sa nezapre... Hanba ti!
Ad. Cigan, ako si ho ty nazval. Mas nieco proti Romom?
Vobec si nepochopil na co som narazal... nie ja som sa sa prezentoval tak ako Rytmus, nie ja som zmenil svoju filozofiu a produkciu podla sablony producetnskej spolocnosti, s ktorou som podpisal zmluvu. Zjavne si spoznal KF len prednedavnom, zrejme po HH boome na SVK. Nechapem preco mas potrebu sa vyjadrovat ku kazdej teme bez toho, aby si reagoval na elementarne suvislosti. Tie tvoje vseobecne kecy si nechaj pre deti, ktore spoznali HH s prichodom KF. A reaguj na to co citas.
PS: Zober si napr. Cistychov... na SVK HH scene ma ovela vacsi respekt ako KF, ktory produkuje pre deti... (siroka masa ala Bravo teens), na SVK HH scene!

PS: Zober si napr. Cistychov... na SVK HH scene ma ovela vacsi respekt ako KF, ktory produkuje pre deti... (siroka masa ala Bravo teens), na SVK HH scene!
LOOOL, ako som napisal, nemas paru o com je realitaVdaka KF mozu dakovat ostatne skupiny, ze im producentske spolocnosti vydavaju albumy a chcu o nich vediet...
-
p4ra
Redeemer
Jasne, sorry nigga. Sorry, ze ja sa nevyznam a ty si zase raz v prave. Kokoz, milujem takych odbornikov, ako ty. Tak na co si narazal? Co mi rozpravas, ze KF som sponzal nedavno. Vedel som o nich davnejsie, nez sa stali "slavnymi". S Rytmom sme sa zoznamili este v klube u nas a potom som ho aj s ostatnymi zopar krat stretol, kym som byval v BA. Deticky, o kt. tu hovoris - tym asi myslis seba pan underground. Haha, to ty si ma pobavil. Keep on, hod este nieco mudre.Tomasito napísal:Vobec si nepochopil na co som narazal... nie ja som sa sa prezentoval tak ako Rytmus, nie ja som zmenil svoju filozofiu a produkciu podla sablony producetnskej spolocnosti, s ktorou som podpisal zmluvu. Zjavne si spoznal KF len prednedavnom, zrejme po HH boome na SVK. Nechapem preco mas potrebu sa vyjadrovat ku kazdej teme bez toho, aby si reagoval na elementarne suvislosti. Tie tvoje vseobecne kecy si nechaj pre deti, ktore spoznali HH s prichodom KF. A reaguj na to co citas.
LOOL, ako som napisal, nemas paru o com je realita
Pockaj, cize aj Cistychov je lamerko, kt. sa ukazuje teraz? Aj Nazov, ze? Vsetci zasarani komercaci. Nepocuvajme ich! OMG... chalan..
Mam potrebu sa vyjadrit hlavne na tvoje neskutocne zakazdym mudre rady s trapnym mini PS.
p4ra, yeap! Co si si chcel tymto dokazat?! Zase to tvoje vyhybanie sa podstate, plytke invektiva, ziadne fakty, same vymysli a vseobecne drizdy, ktore okolo real zivota ani nesli, a to bez ohladu na tuto temu- vseved, ktoreho slovo nema vahu pouziteho toaletneho papiera- ala Desperado! To naco som narazal som napisal uplne jasne a zrozumitelne (ako pre koho samozrejme): “nie ja som sa sa prezentoval tak ako Rytmus, nie ja som zmenil svoju filozofiu a produkciu podla sablony producetnskej spolocnosti, s ktorou som podpisal zmluvu...“ Doteraz si pamatam, ako sa konkretne Rytmus na SVK HH scene prezentoval hrdenim sa ohladom nekomercie, zosmiesnovani skupin ako Chaozz, ktori sa podla neho nechali zozrat komercnym hudobnym priemyslom cim sa spreneverili ozajstnemu HH, drizdy o "mojich ludoch" a HH undegrounde, pravom HH atd., atd. Doteraz si pamatam nejaky rozhovor v TV, kde mal Rytmus moznost chalanom z Chaozzu povedat, co si o ich produkcii mysli do oci. Samozrejme hral gangstra s jeho obvyklimi kecami, ktore dokola opakoval v kazdom klube, kde sa objavil. Ked mu Chaozz povedali, ze ide aj o peniaze a ze vdaka zmluve sa dostali do usi ovela vacsiemu poctu ludi ako dovtedy, nezmohol sa na viac ako na jeho obvykle drizdy o HH pre svojich ludi, ktori HH naozaj rozumeju a pod. Rozumies teda konecne o com pisem??? Keby sa na SVK HH scene, o ktorej ty zjavne nemas ani sajnu Rytmus neprezentoval tymto sposobom, nikto sa nad tym na co to hra dnes nepozastavi (nic viac, nic menej!). No on po vsetkych tych kecoch vyuzil prvu prilezitost nechat sa stiahnut brutal komerciou, ktoru dovtedy kritizoval- zrazu sa chvali zmluvou so Sony BMG... necuduj sa teda, ze z KF je sice uspesna, no najkontroverznejsia skupina na SVK HH scene a vacsine ludom, ktori KF poznali este pred ich boomom su dnes akurat tak na smiech. Tymto nemyslim deti ako ty, ktorych jedinym argumentom je, ze si niekde podali ruku s (ch)ujom Rytmusom a ocakavaju, ze sa z toho kazdy zlozi- lol, tymto si chcel dokazat co?! Mam ti ju ja zacat vypisovat, koho vsetkeho poznam? Mna takymito kktinami neohuris- o to lepsie by si mal vediet o com je rec a nie tu trepat prazdne <>viny.
A co ma posobenie Dana (Cistychov) na SVK HH scene s prerazenim KF??? Vsak je konom Neighbor Beats, z velkej casti do toho nadrbal vlastne love... Toto ma byt to prerazenie vdaka KF? Keby nebolo KF, Cistychov by nikdy nevysiel? LOOOL! Dano uz predtym posobil v skupinkach NS (Nazov Stavby) a Luza (ked si zil v BA a hras sa tu na takeho machra, nieco by ti to malo hovorit). Kde bol cca v r. 97, 98 (ak sa mylim, opravte ma) este nejaky KF??? Taktiez kazdy zvlast posobili v kedejakych udeground formaciach, pricom samotny KF vznikol az niekedy v roku 2001 (skor urcite nie) a debutrovali az albumom ERA- 2004 (v Blave boli dovtedy len jedni z mnohych, chlapci z Piestan, Ego, synacik zazobanych rodicov- Rytmusova penazenka etc.). Vydavatelia sa tu menia, fuzuju, zanikaju a vznikaju ako vyjde slnko, nemalo v tomto smere pre vydavanie novych veci urobili byvale Trosky. Ale bavit sa tu s tebou o niecom, o com zjavne nemas ani paru je skoda slov. A skus zase reagovat tym, ze lebo ja som nigga... na rozdiel od teba som sam sebou bez toho, aby som si potreboval vymyslat radobi_ohurujuce desperadoviny.
PS: Raz som rasista, raz nigga, raz antisemitista... lol, uz si konecne vyber, no najma si prejdi tento topic a skus sa opytat sam seba, kde je ten ten tvoj KF.
A co ma posobenie Dana (Cistychov) na SVK HH scene s prerazenim KF??? Vsak je konom Neighbor Beats, z velkej casti do toho nadrbal vlastne love... Toto ma byt to prerazenie vdaka KF? Keby nebolo KF, Cistychov by nikdy nevysiel? LOOOL! Dano uz predtym posobil v skupinkach NS (Nazov Stavby) a Luza (ked si zil v BA a hras sa tu na takeho machra, nieco by ti to malo hovorit). Kde bol cca v r. 97, 98 (ak sa mylim, opravte ma) este nejaky KF??? Taktiez kazdy zvlast posobili v kedejakych udeground formaciach, pricom samotny KF vznikol az niekedy v roku 2001 (skor urcite nie) a debutrovali az albumom ERA- 2004 (v Blave boli dovtedy len jedni z mnohych, chlapci z Piestan, Ego, synacik zazobanych rodicov- Rytmusova penazenka etc.). Vydavatelia sa tu menia, fuzuju, zanikaju a vznikaju ako vyjde slnko, nemalo v tomto smere pre vydavanie novych veci urobili byvale Trosky. Ale bavit sa tu s tebou o niecom, o com zjavne nemas ani paru je skoda slov. A skus zase reagovat tym, ze lebo ja som nigga... na rozdiel od teba som sam sebou bez toho, aby som si potreboval vymyslat radobi_ohurujuce desperadoviny.
PS: Raz som rasista, raz nigga, raz antisemitista... lol, uz si konecne vyber, no najma si prejdi tento topic a skus sa opytat sam seba, kde je ten ten tvoj KF.
-
MisguidedAngel
Star
Zhrniem môj krátky názor na KF. Ich flow ani štýl sa mi nepáči. To, že sú to debilkovia je iná vec. Len tak pre zaujímavosť si prečítajte:
http://holetz.blog.sme.sk/c/25929/Rytmu ... pozer.html
http://koktail.pravda.sk/foto.asp?galer ... TMUS_V.JPG
http://holetz.blog.sme.sk/c/25929/Rytmu ... pozer.html
http://koktail.pravda.sk/foto.asp?galer ... TMUS_V.JPG
-
p4ra
Redeemer
Tomasito: Ja som ti to uz raz povedal a poviem to aj pred vsetkymi, pre mna si v prvom rade radovy hlupacik a trapacik. Ty mi tu nemusis davat poucky z muziky, kt. si vycital pocas dna na forach a pod. mudrych weboch. Viem o tom svoje a staci mi. A teraz ma mozes kludne zatvorit do basy. 
A vybral som si aj z tych troch. Si vlastne taky vymletak a nevies ani sam seba zaradit, ci si antisemitista, rasista alebo inteligentny chlapec z Bratislavy.
//mastermind: A seba zaradit vies? O com je tento prispevok? Budem rad, ak sa zacnes vyjadrovat k veci- bez invektiv a hlupych narazok.
A vybral som si aj z tych troch. Si vlastne taky vymletak a nevies ani sam seba zaradit, ci si antisemitista, rasista alebo inteligentny chlapec z Bratislavy.
//mastermind: A seba zaradit vies? O com je tento prispevok? Budem rad, ak sa zacnes vyjadrovat k veci- bez invektiv a hlupych narazok.
p4ra, dakujem za tvoj uprimny zaujem o moju osobu, no dovolim si poukazat na to, ze si sa ani slovom nevyjadril k teme. Tento tvoj OT prispevok tu necham ako dalsiu z tvojich vizitiek neschopnosti reagovat k veci, akonahle si postaveny pred konkretne fakty. Zacat ta urazat by bolo momentalne to najjednoduhsie, ale to by som sa musel znizit na tvoju uroven...p4ra napísal:Tomasito: Ja som ti to uz raz povedal a poviem to aj pred vsetkymi, pre mna si v prvom rade radovy hlupacik a trapacik. Ty mi tu nemusis davat poucky z muziky, kt. si vycital pocas dna na forach a pod. mudrych weboch. Viem o tom svoje a staci mi. A teraz ma mozes kludne zatvorit do basy.
BTW. pokial k teme nemas co napisat, radsej nepis nic- mozno o tom este nevies, ale tymto kompromitujes vylucne seba.
PS (ad. "Viem o tom svoje a staci mi."): To co o "tom" vsetkom vies si myslim doteraz predviedol viac nez dokonale
-
p4ra
Redeemer
mastermind: Definitivne. Nepatrim ani k rasistom, ani k ziadnej podobnej zgerbe, takze to mozem rychlo uzavriet. O com je tento prispevok o tom, ze uz ma nebavi sa s panom Tomasitom natahovat na kazdom kroku, kde chlapcek sa lubi otacat okolo kazdeho slovicka a chytat sa zan. Dalej ma nebavi citat a reagovat na jeho 2-3 slova, kt. sa stale opakuju: vecny, hodnotny a pod.
Tomasito: Ja som ti k tomu uz svoje vyssie povedal, lenze tebe to nestaci, proste ty mas rad pravdu, tak neviem, co riesis stale. A kde ty sa chces stale znizovat na moju uroven? Si myslis, ze si o nieco vyssie alebo co? Povedal som ti svoj nazor na teba, narozdiel od niektorych, kt. su dosrati z toho, ze si "Moderator", co mne je ukradnute uplne. Tvoja neschopnost sa mi ukazala pri jonathanovi a presne sa ukazalo to, co som tvrdil aj tvrdim.
Ad tato tema. To, ze KF pomohli rozvoju Hip-Hopu, aky je teraz je nepopieratelny fakt a len slepy a neobjektivny clovek tvrdi opak. Nehovorim, ze su najlepsi, ale jednoducho idu za tym, co vzdy chceli robit a nehambia sa o tom hovorit. Co Rymto tvrdil predtym je zcasti pravda a ja ti ani neberiem. Dano (Cistychov), taktiez prerazil na verejnost (aj ked bol dobre znamy ludom, kt. tuto muziku pocuvaju) vdaka nim a vdaka Indymu a Wichovi, u kt. sa objavuje v klipoch. To, ze je Cistychov husty a uz podla mna momentalne diktuje na slovenskej scene je fayn, ale nebol ten prvy, kt. ukazal cestu. Co sa tyka EGA a jeho tatka s bohatou penazenkou. Ked to tu ideme rozpytvavat, tak jeho otec s mamkou maju 2 velke pravnicke firmy. Jedinou ich "ulohou" v tom celom bolo, ze ich pokryvali pravnicky pri podpisovani zmluvy so Sony, nakoniec pri zakladani Tatko Records. A predtym, nez sa stali medialne znamymi im jeho foter poziciaval auta, aby s nimi mohli chodit na koncerty. Velky podiel na tomto mal aj Rytmus, o kt. asi urcite, ako znaly chlapec (vsudybud) vies, ze bol krupier a velke peniaze z toho, kt. zarobil investoval do kapely.. Mozem ti pokracovat dalej. A ver tomu, ze sa v domacej Hip-Hopovej scene vyznam, kedze uz ju pocuvam nejaky ten piatok.
Opakujem ti posledny krat, prestan sa snazit robit zo mna aj z ostatnych blbca a nebudem musiet regovat tak, ako som reagoval vyssie. Mimochodom najblizsie si mozes odpustit aj tie nadavky, aj ked pises v afekte. Drobcek..
Dufam, ze ti toto stacilo a zase napis, ako som ti na nic neodpovedal.
// 2 dni basa za porusenie pravidla 7 a opak. porusovanie pravidla 6 (ad. jdc, OT + zrejme si ma s niekym mylis- obvinovanie bez dokazov si odpusti). Tomasito
Tomasito: Ja som ti k tomu uz svoje vyssie povedal, lenze tebe to nestaci, proste ty mas rad pravdu, tak neviem, co riesis stale. A kde ty sa chces stale znizovat na moju uroven? Si myslis, ze si o nieco vyssie alebo co? Povedal som ti svoj nazor na teba, narozdiel od niektorych, kt. su dosrati z toho, ze si "Moderator", co mne je ukradnute uplne. Tvoja neschopnost sa mi ukazala pri jonathanovi a presne sa ukazalo to, co som tvrdil aj tvrdim.
Ad tato tema. To, ze KF pomohli rozvoju Hip-Hopu, aky je teraz je nepopieratelny fakt a len slepy a neobjektivny clovek tvrdi opak. Nehovorim, ze su najlepsi, ale jednoducho idu za tym, co vzdy chceli robit a nehambia sa o tom hovorit. Co Rymto tvrdil predtym je zcasti pravda a ja ti ani neberiem. Dano (Cistychov), taktiez prerazil na verejnost (aj ked bol dobre znamy ludom, kt. tuto muziku pocuvaju) vdaka nim a vdaka Indymu a Wichovi, u kt. sa objavuje v klipoch. To, ze je Cistychov husty a uz podla mna momentalne diktuje na slovenskej scene je fayn, ale nebol ten prvy, kt. ukazal cestu. Co sa tyka EGA a jeho tatka s bohatou penazenkou. Ked to tu ideme rozpytvavat, tak jeho otec s mamkou maju 2 velke pravnicke firmy. Jedinou ich "ulohou" v tom celom bolo, ze ich pokryvali pravnicky pri podpisovani zmluvy so Sony, nakoniec pri zakladani Tatko Records. A predtym, nez sa stali medialne znamymi im jeho foter poziciaval auta, aby s nimi mohli chodit na koncerty. Velky podiel na tomto mal aj Rytmus, o kt. asi urcite, ako znaly chlapec (vsudybud) vies, ze bol krupier a velke peniaze z toho, kt. zarobil investoval do kapely.. Mozem ti pokracovat dalej. A ver tomu, ze sa v domacej Hip-Hopovej scene vyznam, kedze uz ju pocuvam nejaky ten piatok.
Opakujem ti posledny krat, prestan sa snazit robit zo mna aj z ostatnych blbca a nebudem musiet regovat tak, ako som reagoval vyssie. Mimochodom najblizsie si mozes odpustit aj tie nadavky, aj ked pises v afekte. Drobcek..
Dufam, ze ti toto stacilo a zase napis, ako som ti na nic neodpovedal.
// 2 dni basa za porusenie pravidla 7 a opak. porusovanie pravidla 6 (ad. jdc, OT + zrejme si ma s niekym mylis- obvinovanie bez dokazov si odpusti). Tomasito
LOL, kde spochybnujem, ze KF pomohli rozvoju HH? V com tych ostat. par slov k teme vyvracia to o com som doteraz pisal?p4ra napísal:Ad tato tema. To, ze KF pomohli rozvoju Hip-Hopu, aky je teraz je nepopieratelny fakt a len slepy a neobjektivny clovek tvrdi opak. Nehovorim, ze su najlepsi, ale jednoducho idu za tym, co vzdy chceli robit a nehambia sa o tom hovorit. Co Rymto tvrdil predtym je zcasti pravda a ja ti ani neberiem. Dano (Cistychov), taktiez prerazil na verejnost (aj ked bol dobre znamy ludom, kt. tuto muziku pocuvaju) vdaka nim a vdaka Indymu a Wichovi, u kt. sa objavuje v klipoch. To, ze je Cistychov husty a uz podla mna momentalne diktuje na slovenskej scene je fayn, ale nebol ten prvy, kt. ukazal cestu. Co sa tyka EGA a jeho tatka s bohatou penazenkou. Ked to tu ideme rozpytvavat, tak jeho otec s mamkou maju 2 velke pravnicke firmy. Jedinou ich "ulohou" v tom celom bolo, ze ich pokryvali pravnicky pri podpisovani zmluvy so Sony, nakoniec pri zakladani Tatko Records. A predtym, nez sa stali medialne znamymi im jeho foter poziciaval auta, aby s nimi mohli chodit na koncerty. Velky podiel na tomto mal aj Rytmus, o kt. asi urcite, ako znaly chlapec (vsudybud) vies, ze bol krupier a velke peniaze z toho, kt. zarobil investoval do kapely.. Mozem ti pokracovat dalej. A ver tomu, ze sa v domacej Hip-Hopovej scene vyznam, kedze uz ju pocuvam nejaky ten piatok.
PS: Ak mas nejake osobne problemy, skus ich neriesit na fore + pis za seba- nechytaj sa ako topiaci slamky "ostatnych"
-
Dead_Warrior
Professional
Hip-Hop SK/CZ - Albumy
Miky Mora CD (Maraton) - Co poviete? sice len 4 pesnicky ale i taq 
-
MisguidedAngel
Star
-
Dead_Warrior
Professional