Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Kazdy extrem je zly!!!
A ked sa tu ohanate ze nik poriadne nevie co kto su skinheads...
Naco je to dobre vedet....??? Ked idem po ulici a nekto mi taku zajebe po papuli ze sa ledva zdvihnem ...naco....to si nehajte...teoria je sice mozno pekne napisana ale prax je total ina... :evil:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Martin44 napísal:Kazdy extrem je zly!!!
A ked sa tu ohanate ze nik poriadne nevie co kto su skinheads...
Naco je to dobre vedet....??? Ked idem po ulici a nekto mi taku zajebe po papuli ze sa ledva zdvihnem ...naco....to si nehajte...teoria je sice mozno pekne napisana ale prax je total ina... :evil:
No pravdu mas ale akoze keby si trebars vedel ked ide oproti hola hlava ze je to sharper tak nemusis utekat :P Ja sa tiez nehadam na veciach o ktorych vela neviem tak nech sa nehadaju na skinoch ked donich nerozumeju...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nerad sa budem pytat dakoho s vyholenou hlavou: "Ty si sharper alebo nacek" ? :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

kolko je tych sharp "skinov" ? 10 ?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Aryan Angel napísal:kolko je tych sharp "skinov" ? 10 ?
mozno tam u vas u sedlakov,.. a aj to sa obetovali a sli "ratovat" vas sedlakov pred tou hnusnou afou,...

//mastermind: si myslis, ze si z blavy tak si nejaky boss? odpusti si slova ako sedlaci a podobne...

edit: ok, ok, budem sa kludnit-traktor
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Traktorista, nejak mi unika suvislost s tym co napisal AA. Sharps su predsa AFA. BTW. nabuduce sa skus vyvarovat invektiv...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Trtkorista ty ako by si nevedel sam co si.. to ze sa hras na hooligans alebo co neznanema ze si mozes otvarat hubu na kazdeho..

//sorry, tu vlastne mozes..tu

A hlavne, tiez mi nie je celkom jasne co si tym chcel povedat :roll:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Aryan Angel napísal:Trtkorista ty ako by si nevedel sam co si.. to ze sa hras na hooligans
ja sa nehram,... ja s nimi len sympatizujem, ale rozhodne sa knim neradim,... staci? aby si mohol kludne spat, vies,... :roll:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Martin44 napísal:Nerad sa budem pytat dakoho s vyholenou hlavou: "Ty si sharper alebo nacek" ? :lol:
no ale to vydis hned :D:D:D
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

nie som za ale.... :D
Prílohy
Kaleráb 16.jpg
Kaleráb 16.jpg (102.22 KiB) 1074 zobrazení
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

boha ta kavova spolocnost by mala toho autora obrazku zazalovat

// MONITOR BRATISLAVSKYCH NEONACISTOV http://monitor.revolt.org/
:lol:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Slovenská pospolitosť - národná strana bola rozpustená... :?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

chválabohu :roll:
hezo
Darca
Darca

Linkman napísal:chválabohu :roll:
neboj, vznikne dalšia 8)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aj tu zrušia :lol:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Dnes mam bajecny den. Ultranacionalisticka fasisticka pospolitost bola rozpustena a zakazana sudom SR. Neda mi to sa nepochvalit aspon trosku. Aj ja som v ich rozputeni mal "prsty"... Presne tak ako v ziskavani informacii pre policiu o skinheadoch a nackoch. Kruh sa uzatvara okolo vraha vysokoskolaka Tupeho, jeho fotka je medzi uverejnenymi na internete (vcera) http://www.monitor.revolt.org/
O vrazde vedia este minimalne styria a jeden alebo dvaja budu v blizkej buducnosti svedcit proti svojmu "kamosovi" za vymenu za prezidentsku milost. Ano, aj ja som za to, aby aspon jeden z nich bol za takuto vypoved odmeneny tym, ze nepojde do basy. Ten, ktory ho zavrazdil a to bol len jeden z nich vsak bude musiet dostat vynimocny trest, ak sme pravnou krajinou. Ano, aj ked sa vam to tu nepaci, Slovensko sa stava pomaly ale iste jednou z krajin EU co sa tyka aj moralky a zodpovednosti za svoje ciny.
hezo
Darca
Darca

Les napísal:Dnes mam bajecny den. Ultranacionalisticka fasisticka pospolitost bola rozpustena a zakazana sudom SR. Neda mi to sa nepochvalit aspon trosku. Aj ja som v ich rozputeni mal "prsty"... Presne tak ako v ziskavani informacii pre policiu o skinheadoch a nackoch. Kruh sa uzatvara okolo vraha vysokoskolaka Tupeho, jeho fotka je medzi uverejnenymi na internete (vcera) http://www.monitor.revolt.org/
O vrazde vedia este minimalne styria a jeden alebo dvaja budu v blizkej buducnosti svedcit proti svojmu "kamosovi" za vymenu za prezidentsku milost. Ano, aj ja som za to, aby aspon jeden z nich bol za takuto vypoved odmeneny tym, ze nepojde do basy. Ten, ktory ho zavrazdil a to bol len jeden z nich vsak bude musiet dostat vynimocny trest, ak sme pravnou krajinou. Ano, aj ked sa vam to tu nepaci, Slovensko sa stava pomaly ale iste jednou z krajin EU co sa tyka aj moralky a zodpovednosti za svoje ciny.
ty mas v tom prsty a určite si na to využil svoje tajne schopnosti a strielajucu kravatu :lol: :lol: :lol:
Vraždu Tupého odsudzujem, to je jasné, ale SP do toho netahaj. A este jedno mi je divné, polícia doteraz nevypatrala vraha, dokonca mnohí spochybnili to ze to vykonali nazi, a nejaky zapredanec z ameriky ma v tom prsty a pozna vraha, počuj LES, ze ta to este baví , si na smiech
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Les, myslim ze po tvojom prispevku maju dobry den vsetci. Uz som sa dlho tak dobre nezasmail. Keep on going :wink:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

hezo napísal:ty mas v tom prsty a určite si na to využil svoje tajne schopnosti a strielajucu kravatu :lol: :lol: :lol:
Vraždu Tupého odsudzujem, to je jasné, ale SP do toho netahaj. A este jedno mi je divné, polícia doteraz nevypatrala vraha, dokonca mnohí spochybnili to ze to vykonali nazi, a nejaky zapredanec z ameriky ma v tom prsty a pozna vraha, počuj LES, ze ta to este baví , si na smiech
To nieje na smiech, ked volakto sympatizuje s takou pospolitostou a uz vobec nehovoriac zo skinmi a nackami. Dufam, ze v buducnosti bude viac "organizacii" ktore budu zakazane. Jednou z nich je SNS, ktorou "vodcom" je Janko Slota, vies, ten ktory vyhlasuje ako "do tankoch na Budapest" a podobne nezakonne veci.
hezo
Darca
Darca

ako uz napisal t0m4s3, vtip to bol dobry, ale neotravuj nas tu tym , aky si vynimocny a v com vsetkom mas prsty, ty si to stale nepochopil ? si na smiech !!! ty necitas tie prispevky co ti ludia pisu? zobud sa !
Napísať odpoveď