Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
Dual Mind
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Zakazane znaky

Príspevok od používateľa Dual Mind »

Aryan Angel napísal: http://www.americannaziparty.com/
http://american-thule-society.org/Welcome.htm
www.bloodandhonour-usa.com/
www.aryan-nations.org/

Priklad niektorych organizacii ktore funguju v USA. Fakt sa s nimi nemazlia :lol: :lol:

Odkazmi nemam za ciel propagovat ich ideologiu a ciele. Su pouzite na poukazanie na nacisticke!! organizacie v USA.
... hm ... ako vidím, máš prehlad ... a odkazmi nechceš propagovať ich ideológiu a ciele. Musim sa zasmiať ...

Ak sa nemýlim, tak tvoj nick znie Aryan Angel. Je to tak nie?
A všimni si posledný link ktorý si priložil. www.aryan-natio...blabla
... hm ... žeby náhoda? ... alebo preklep? Tak ja neviem :roll:

Naozaj nikdy nepochopím úbohé rasistické myslenie, a ani nikdy nechcem.
Ty skutočne veríš v tie árijské choromyselné rozprávky? Lebo tvoj nick je dosť jasný... :?: :!: :?:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Co je zle na slove "Aryan" :?: .. arijske rozpravky nepoznam :)
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Aryan Angel napísal:Co je zle na slove "Aryan" :?: .. arijske rozpravky nepoznam :)
Ach, nerob sa hlupy... A nechytaj za slovicka
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jooj lese lese co som pozeral tak tie znaky su "zakazane" iba v dvoch krajunax europy a ztoho je jedna nemecko a druha neviem ale slovensko to urcite neni.....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vsetkych by som ich nechal pozatvarat. Vymlete hlavy. Jedneho som osobne poznal, co mal na lavom prse vytetovany hakozy kriz a teraz je niekde v Cesku, lebo na Slovensku je trestne stihany za propagaciu fasizmu. Do basy so vsetkymi! Chore hlavy!
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

omg uz zas?Les je nas velky hrdina bo rozbil tam nevinneho cloveka, ja byt tebou radsej to necham tak lebo mozno teraz ho brala policia ale co vies nabuduce skocis do dakoho a bude teba brat sanitka takze sa spamataja uz si PRESTAN KONECNE MYSLIET ze kazdy ma zit podla tvojich PREDSTAV!!!!! :!: sak pockaj zajac ked ta uvidim v BA tak ti ani svetena voda nepomoze lebo uz vystrkujes rohy vyssie ako vlaky svoje zberace :D

jo a ku tym znakom: naj zakazane su ale ak ich dakto nosi nemyslim ze je hned hodny trestu smrti :wink:
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

ta akoze riadne blbosti niektore som sa tu docital..cislo 88 ??zakazane??odkedy to cislo motze znamenat to poradie abecedy ale aj nieco uplne ine...moja spoluziacka ma na tricku na prsiach 88 v hviezne normalnej a neviem odkedy co ona propaguje tak poniektory sa zobudte ...pretoze to cislo neznamena nic co by porusovalo zakon
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

to je blbosť to 88 ja mam kamoša čo ma dres s 88
a neviem prečo je hakovy križ zakazany aj tak ho nevymyslel ten hitler ale prebral to odnijakych indov kukal som nejaky dokument o indii a tam to v pohode maju na chramoch
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Curtis Jackson napísal:to je blbosť to 88 ja mam kamoša čo ma dres s 88
a neviem prečo je hakovy križ zakazany aj tak ho nevymyslel ten hitler ale prebral to odnijakych indov kukal som nejaky dokument o indii a tam to v pohode maju na chramoch
ale je rozdiel ci mas cislo 88 na lindrosovom drese alebo na ciernej bombere :wink:
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

gwixt napísal:ale je rozdiel ci mas cislo 88 na lindrosovom drese alebo na ciernej bombere :wink:
ty si uz videl bomberu a na nej 88 .. wow.. ehhehee
nehovorim ze neni [ale ja teda nie]
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

esteze veci s napisom "eighty eight" nosit mozem, sak normalne hip hoperska znacka, "jo deti to je ono"
www.eightyeight.sk les, si trapny lolko, ja kebyze ta vidim jest v McDonalde ta nezachrani ani tvoje pero ktore ti daroval priamo james bond....
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Les toto ti nejak nevislo... :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

no fakt:)
Obrázok
:D

poznam jeden podnik kde je 4. a 9. znak vsade :) .. spolu s inymi runami;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

...fakt necham preco ste ho sprdli zato , ze vyjadril svoj nesuhlas s propagaciou hnuti smerujucich k potacaniu ludskych prav a slobod ....
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Zabi nacka !!! :lol:

Na tomto fore sa opakuje stale nieco dookola, nezda sa Vam ?
Je to diskusia, jasne, ale takymto sposobom urcite Vy nepresvedcite nas a my Vas... stale si budeme stat za svojim... aspon ja

Nepovedal by som, ze treba zabit vsetkych nackov > vacsinou su to malilinkate deti, ktore chcu zapadnut atd.
Skor by sa im malo vysvetlit, preco je zle uznavat Adolfa a co "dobre" chcel pre nas Slovanov urobit...
White Power atd. povazujem za uplne hluposti, pretoze hlasa nenavist voci inym ludom, co nemozem predsa podporovat...

Nejde o to kto vymyslel "haka", ale to ako to v dnesnej dobe ludia chapu... nosenie takychto a podobnych symbolov je otrasne...
A co ich 14 slov... my musime chranit buducnost nasich deti blablabla...
a ako ju chrania ? tym ze zbiju fetaka, ktori im nic nerobi, ved nech sa prefetuje k smrti, im to moze byt jedno... ale to, ze sa spijaju a robia bordel, to im nevadi... urcite tak pomahaju nasej spolocnosti...
Kolko z nich vie aspon Keltsku mytologiu... je lahke povedat, ja som nacko a koniec...

Nosenie nac. znakov je kakane a neni to uz v mode... sa vedomte

Odsudzujes ludi podla farbi pleti, nech ne**be ti. Nikto si nevybera, ako v zivote vyzera...

k bielej patri aj cierna :wink:
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Hmm, ten siesty znak sa podoba na znak Half Life 2.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

vitusko,
v jednom prispevku si napisal tak vela hluposti ze sa na to neda ani reagovat..

velku cast z nich som uz tak ci tak vysvetlil v roznych temach na tomto fore a myslim ze aj priamo tebe, napriklad v teme skinheads ale vidim ze si mentalne obmedzeny to pochopit..

peace a vyhybaj sa tym malinkatym detom :wink:
OnlinePetulo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OnlinePetulo »

už nikdy si neoblečem dres Erika Lindrosa :)
Gangy
Darca
Darca

Re: Zakazane znaky

Príspevok od používateľa Gangy »

Les napísal:predtym nez prisla policia som ho mal do pol pasa vyzleceneho a nakopaneho do riti.
Potom si zavolal sluzobnou vysielackou ktoru mas ukrytu v mihalnici posili, vysielanie vsak zachytili UFOni a nie specialne zlozky a tak priletela obrovska materska lod, pretoze z vysielania usudili ze sa tam kona striptease. Ty si vsak ako kazdy spravny macgyver rozobral vysielacku nano-velkosti a pomocou vyprazanych hranoliek a Bigmacu prekonfiguroval jej vysielacie pasmo tak, ze si zavolal cinsku narodnu gardu. Kedze vysielanie zachytili aj amici, sprecialnymi antenami ktore su ukryte v kazdej zastere ktoru nosi obsluha v macdonalde, poslali tam NAVY Seals a tak si vlastne zacal tretiu svetovu vojnu a tento pribeh predal cryteku ktory na jeho baze vytvoril najocakavanejsiu fps "Crysis". No proste les... :roll:
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Aryan Angel napísal:v jednom prispevku si napisal tak vela hluposti ze sa na to neda ani reagovat..
kamarat, vies co pises ??? ved si prave reagoval... neviem, kto je mental ??? :wink: a ziadny poriadny argument, opat...
Aryan Angel napísal:velku cast z nich som uz tak ci tak vysvetlil v roznych temach na tomto fore a myslim ze aj priamo tebe
ale Tebe sa predsa neda rozumiet nic, lebo stale pises take iste kraviny... co mam chapat na tom, ze chcete vyhubit vsetko, co neni biele... tak cicho buc !!!
Aryan Angel napísal:vidim ze si mentalne obmedzeny to pochopit
taketo utoky mam najradsej, jednoznacny argument proti mne, lebo Ty ma poznas najlepsie... Ty tu poznas asi kazdeho ako svoju dlan... ooo nas najmudrejsi
Aryan Angel napísal:a vyhybaj sa tym malinkatym detom :wink:
ved sa im snazim vyhybat, lebo ich nechapem, jak mozu byt taki *****... mozno si starsi alebo mladsi ako ja, ale Tvoje nazory sa stotoznuju s nazormi 15 rocneho dietata, vyrastajuceho v nepriaznivom socialnom prostredi...

Vidim, ze zase sme sa dostali do svaru... a to tu predsa nebudeme riesit...
K teme > napis mi nejaky tvoj argument, v com je dobry nacizmus a prezentovanie ho roznymi symbolmi... ty lolko... posrany Hakenkreuz...

ps: napis prosimta nieco na toto > Nikto si nevybera, ako v zivote vyzera... a pochopte to konecne
Napísať odpoveď