Policajti
-
Curtis Jackson
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
Neznasam fizlou su to vychcane kur.y (nie vsetci-cest vynimkam) Pchaju nos kam nemaju a tam kam maju ho nepchaju.. Opat -//-.. Minule som v telke videl,ze sbs-kari mlatili mladych chuliganov ked nieco ukradli.. Urcite ste to videli.. Fakt krute.. Sorry trochu som odbocil.. Minule si tak idem na bicykli(cez leto vecer) bez svetiel a zacali ma nahanat fizli na bikoch.. Posprevadzal som ich zopar skokmi a cestickami a o chvilu som ich stratil
Chapete za svetla?? A to som siel po chodniku..! Blbouni.. 
-
Curtis Jackson
Expert
-
The Devil
Medium Professional
Fízli jazdia na bikoch?ZitePunkom napísal:Neznasam fizlou su to vychcane kur.y (nie vsetci-cest vynimkam) Pchaju nos kam nemaju a tam kam maju ho nepchaju.. Opat -//-.. Minule som v telke videl,ze sbs-kari mlatili mladych chuliganov ked nieco ukradli.. Urcite ste to videli.. Fakt krute.. Sorry trochu som odbocil.. Minule si tak idem na bicykli(cez leto vecer) bez svetiel a zacali ma nahanat fizli na bikoch.. Posprevadzal som ich zopar skokmi a cestickami a o chvilu som ich stratilChapete za svetla?? A to som siel po chodniku..! Blbouni..
-
Dappled_man
Light Expert
-
Curtis Jackson
Expert
-
Traktorista
Guru
nooo, mozno xceli len tvoje cislo a pozvat ta na rande.... clovek nikdy nevieZitePunkom napísal:Neznasam fizlou su to vychcane kur.y (nie vsetci-cest vynimkam) Pchaju nos kam nemaju a tam kam maju ho nepchaju.. Opat -//-.. Minule som v telke videl,ze sbs-kari mlatili mladych chuliganov ked nieco ukradli.. Urcite ste to videli.. Fakt krute.. Sorry trochu som odbocil.. Minule si tak idem na bicykli(cez leto vecer) bez svetiel a zacali ma nahanat fizli na bikoch.. Posprevadzal som ich zopar skokmi a cestickami a o chvilu som ich stratilChapete za svetla?? A to som siel po chodniku..! Blbouni..
-
Dappled_man
Light Expert
-
The Devil
Medium Professional
To sa teda veľmi mýliš.Curtis Jackson napísal:fizli su proste svine a aj svine budu.Ja osobne by som postrielal a umlatil su to proste dementi každy kto na seba da fizeluniformu tak osprostie
Niektorí sú takí, ale väčšina nie. Keby ich nebolo, možno by si tu nebol.
Keď robíš bordel na ulici tak sa ti nečudujem.
-
p4ra
Redeemer
Povedz mi, ty ako mozes povedat takuto blbost? Zvedavy by som, ako by si zajtra reagoval, keby ta niekto prepadne, v okoli sa najdu policajti a pomozu ti, ci zachrania tvoj zivot alebo tvoj majetok. Co by si hovoril vtedy?Curtis Jackson napísal:fizli su proste svine a aj svine budu.Ja osobne by som postrielal a umlatil su to proste dementi každy kto na seba da fizeluniformu tak osprostie
-
Curtis Jackson
Expert
-
Komo
Star
Nepovedal by som ze ich nemam rad, ale nepaci sa mi to co robia. Namiesto toho, aby obcas pomohli ludom, usmernili ich, atd. im naparia taku pokutu az strach. Samozrejme, vsetko ma svoje medze, ale niekedy by mohli byt fakt tolerantnejsi a podla mna by si ich aj ludia viac vazili.
Mali by si uvedomit, ze byt policajtom, nie je len o tom, davat pokuty, ale hlavne pomahat....
Mali by si uvedomit, ze byt policajtom, nie je len o tom, davat pokuty, ale hlavne pomahat....
-
Dappled_man
Light Expert