Nehody vsetkeho typu...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Takze ked som bol mladsi, tak som isiel s mojou malou sesternicou na preliezky a tie vselijake somariny. Bol tam aj ten taky kolotoc.Na jednom mieste bol prehnuty smerom k zemi a ked som ho roztacal, tak mi rozflakal prst :smt009 .Az tak to zas nebolelo, to skor stres. No a neboli to ziadne stehy, lebo som priseil k chirurgovi neskoro :? .Tak mi to len zalepil, ale mmali to byt stehy.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

2x automobilova nehoda, 1x z toho totalka (kratka konverzacia s betonovym stlpom) - jazvy kade tade na tele
2x zlomeny nos, 1x otukana lebka :D

btw. dost buraciek tu citam, davajte si pozor ludia :D
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

Ja mám nepekné jazvy po psovi :D Jo ale bolo to riadne hovädo
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Takze, ja:
- polamane vsetky prsrty na nohach (krom palcov)
- na rukach vyklbene palce cca 4-5 krat (tenis) :)
- zlomena ruka (prava) v predlakti
- 5 stichov na kotrbe - brachove karate 8)
- otras mozgu - bycikel + strom = :smt117
- no a dajaka ta sarvatka :P
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

v nedelu otras mozgu pred mesiacom zlomena ruka inak nedelu si vobec nepametam:))) pred rokom vyklbene rameno a zrazilo ma auto ked som bol na BMX ale nic vazne len par stehov auto sa akurat rozbiehalo
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Asi len ked sme skusali s chalanmi od nas "KAWASAKI-NINJA" (niekomu sa postavite na ruky, on vas "vysvihne", vy vyskocite, spravite salto a dopadnete na nohy..) Tak som siel ja, vyhodili ma, akosi som sa ale moc pretocil, tresol hlavou o zem.. bol to husty pad, a tiez mi nebolo vsetko jedno, ked som na jedno oko chvilu nevidel... ale bol to nastastie len otras mozgu a nic vaznejsie.. nastastie... :!:
Shokar
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shokar »

takze mne sa stala jedna hrozna nehoda pri ktorej som prisel o to naj co som si cenil v zivote..teraz je to inak..ale takto...ked som mal 12rokov tak s otcom sme si povedali ze chceme dobre auto..tak sa stalo..kupili sme si sportak vtedy na objednavku vyrobeny peugeot s 200konami a prevazali sme sa nanom..stalo vtedy 1.2 miliona a bola to dost palka pre rodinu ale predsa sme ho kupili...stalo sa to v zime...krasna zasnezena krajina sa rozpinala na okoli a ja s otcom sme isli odniest vecer (12.00PM) nejake veci pre jeho kamarata...cesta bola zladovatela a stale sa nam smykalo iked to bola stvorkolka....v tom nam z bocnej cesty vletel ozraty bicyklista a otec dopol na brzdu...zacali sme sa tocit az kym sme sa nedotocili k mostu nad riekou....tak za to stalo..zacali sme padat z mosta..ale ne len tak ze pad a konec..rotovali sme v lete az sme sa zapichli do ladu predkom auta..otca to vymrstilo von z auta bo nebol priputany..(ani ja) a dopadli sme...vsade zacal tiect benzin a otec zo zlomenou panvou a kulcnou kostou vykopol zadne bocne okienko a zachranil ma z auta...akonahle sme sa vzdialili auto zacalo horet a vybuchlo...lad zacal praskat tak zme sa rychlo doplazili na breh....v tom otec omdlel a ja som sa vyplazil na cestu a akurat tam isiel jeho kamarat co byval nedaleko..odtiahlo otca k nemu domov a zavolal sanitku...vtedy som omdlel ja...bol my zisteny silny otras mozgu zlomena noha v clenku a prava ruka....nastastie sme obaja prezili....hrozou bolo ale aj to ze 1.2 milionove auto bolo zrazu v rieke cele roztrestene a nepouzitelne....najviac najhorsie bolo to ze sa to stalo 1den pred vianocami...vsetky darceky ostali v kufre a boly zhorene na uhol...nikto dalsi z rodiny o tom neeneneeevcedel a zacala sa panika....nic nito netusil
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Shokar napísal:takze mne sa stala jedna hrozna nehoda pri ktorej som prisel o to naj co som si cenil v zivote..teraz je to inak..ale takto...ked som mal 12rokov...
hm...smutna prihoda,miestami ako keby z akcneho filmu...
no a k teme: ked som bol maly som sa smykol v kupelke a rozbil som si hlavu :x 4stehy, ked som mal 9-10 jeden uz mrtvy pes mi pohryzol lavy bok tvare...tolko krvy po kope si ani neviete predstavit...a ostatne uz len take malickosti
Giacomo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Giacomo »

no ja ked som mal asi 8 rokov tak som v zime staval pred domom snehuliaka a zo strechy sa mi z na hlavu zosunula asi 20cm vrstva snehu...nevedel som sa vyhrabat lebo sak som mal 8 rokov...stastie ze to zdomu videla babka...no ale kym dobehla tak som skoro kaput...

ked som mal 5 rokov tak sme boli na Zelenej Vode(jazero nedaleko Noveho Mesta).tam su take schody.kazdy schod je vysoky asi 40-50cm.ja som mal vtedy asi 120cm.tato mi isiel kupit nanuk a ja som sa rozbehol zanim.a zrazu jak som skakal po tych schodoch tak som poriadne nevyskocil a pistalou som brutalne narazil do toho schodu(schody su z betonu) a tak som si odrel nohu ze mi bolo videt polovicu tej prednej kosti co je na lytku... :smt078 a potom si uz nic nepametam lebo som sa zosunul na zem...odpadol som z toho hrozneho pohladu na tu hohu...a teraz ked si na to spomenem tak ma to zacina znova bolet...

a potom uz iba take rozbite hlavy...(zlomene som este nikdy nic nemal) :roll:
relax
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa relax »

No tak ja som mal 3 roky a brasko ma mal ist vyvencit von (o 8 rokov starsi) a bol som na trojkolke. Tak si slapem a zrazu hups spadla retaz tak hovorim braskovi ze sa to pokazilo a on ze v pohode bude ma otlacat domov tak sa do toho zapriahol sotil do mna ja som sa prevalil a cela ruka v sadre na 8 tyzdnou

Ale samozrejme trojkolka si povedala ze nestaci ... tak po tejto zlomenine ked som mal uz 5 rokov som zas s nou siel (ako posledna rozluckova jazda)a nevedel som do ktoreho smeru mam ist. Ci za mamou alebo za otcom tak som sa otocil do zadu a prask do mna bicykel ... takze hopky supky na pohotovost obidve nohy do sadry na tri mesiace a mesiac v nemocnici takto som ja travil namiesto toho aby som behal po vonku. Po tychto troch mesiacoch mi dali dole sadru a nevedel som chodit - pruser . Tak pekne vsetko po poriadku od znova rehabilitacia.

Ale este som mal nejake skrabance a zlomeny nos takze have fun
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ja ked som bol maly som chodil este po stvornozky som sa posmykol a rozrazil som si celo na prahu na dverach teda presnejsie nie na cele ale tam ako konci nos a zacina celo, doteraz tam mam malu jazvu... :twisted:
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja som raz spadol z bicykla, tak, ze som si vybil tie dva predne zuby, ale zubarka mi ich zrobila z blomby, takze by clovek ani nezistil ze to niesu moje prave.

spoluziaci ma zatlacili medzi dvere a ruka to nevydrzala, nastastie som pocul len zapraskanie a povedal som "AU! asi ste mi zlomili ruku!" ked som vybar ruku z dveri, predlaktie bolo zdeformovane do S. strasne. ale aspon som sa previezol v sanitke.
ked vam dakto povie ze ako zlomenina strasne boli, NEBOLI! ani som to cely cas necitil. nakonec som dostal od poistovne 3000. aspon daco ked tu ruku mam este stale trocha zdeformovanu. a tie svine z toho nemali ani len 2 z chovania!!!

ako decko som skakal na tej gumenej zirafe, a raz som skocil nejak cudne, ze sa mi chrbat zohol o 90stupnov o stenu zirafy. zarical som a od bolesti som skoncil v bezvedomi. potom som sa prebudil pred zirafou, co ma drzala na rukach taka sexy teta z velkymi prsiami...
to je asi vsetko, len paru krat ssom mal pomotane slachy, rozbitu hlavu...
Denadriel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Denadriel »

tu by som chcel pridat moj zazitok.

Praxoval som pred niekolkymi rokmi v nemenovanej firme ale ak by ma tu niekto spoznal tak pozdravujem :)))

Proste raz sme mali ist niekam z mesta a isli sme po dialnici..
V klude si ideme ideme a zrazu nas vodic povie ze idem predbehnut toto auto. ( znacku a podrobnosti nepamatam )
A ako sme sa dostaly do predbiehacieho pruhu auto ktore sme chceli predbehnut sa na nas z neznameho dovodu zacalo rutit ??? ono sa dostalo do velkeho smiku a zacalo vo vzduchu robit salta a pod... my sme zasli ku krajnici az na narazeni blatnik vsetko ok.. ale on ?? motor vonku vsetko rozbite.. Ale nastastie sa nikomu nic zle nestalo ... ale pocit to bol vazne dost zly .. :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

hols napísal:Pred dvomi rokmi som isiel autobusom s Petrzalky bol dost prazdny isiel odbocovat a vtom to do nas napalila felicia v plnej rychlosti jak som stal ma to odhodilo smerom k stredu autobusu a tam som si celo rozbil o stredovu tyc bolo z toho 6 stichov
kamarat mi tusim nieco take spominal, nenarazila ta felda do dveri? kamarat stal na schodoch a nic sa mu nestalo.

ja osobne so expert :P
1, ked som mal asi 4r tak som na trojkolke nevybral zatacku a kesenou vpalil do oceloveho zabradlia a samozrejme ze prasknuta lebka, ale to som zistil asi az za desat rokov, ked som sa ostriahl dohola a zistil, ze mam na hlave schod. ale to bolo vtedy krvi... :lol:

2, ked som mal asi 9, tak som isiel u babky do obchodu kupit pivo, zobral bratrancovho favorita (bike, nie auto :lol: ) a tasku s flaskami som si dal na riditka. ked mi krstna povedala, aby som si daval bacha nech mi nevleti do kolesa, tak ja hrdina ze jasne, v pohode. samozrejme, ze ked som si to vyturoval dole kopcom asi 40, tak mi ta sprosta taska do toho kolesa vletela a ja som zivo spravil take salto a kydol rovno do betonoveho jarku, ze sa v momente okoloiduce babky prezehnali, ze som sa zabil na mieste... cestnu lisaj som mal na xichte mesiac a otras mozgu som mal taky, ze ma hlava bolela tri dni, ale u doktora som nebol.

3, kolesa mi nedali pokoj a po dlhej pauze sa mi podarilo asi ako 14 rocnemu sa skoro zabit. frkan som chcel zamachrovat, ze sak dole kopcom bez drzania riadidiel je to v pohode (na bmx), ale co cert nechcel, vletel som na suter, nasledovalo salto, let asi 10 m a dopad na zatylok :!: na chvilu nastala tma (mozno par sekund) a ked som rozlepil oci a ako som lezal na zemi, tak som len zbadal ako na mna zo vzduchu leti bicykel a prask po gebuli aby toho nebolo dost a zasa tma... po par minutach ma prebrali a s tym, ze ja som v pohode a idem domov ostatni pokracovali dalej :!: a ja som zasa padol do bezvedomia na par minut. vtedy netiekla ani kvapka krvi, hrcu som mal ako tenisak a ten debil neurolog mi po tej hrci klopal kladivkom ze ci ma to boli, a je ze hej kua! a pointa bola ze som si zlomil malicek lavej ruky a to tak ukazkovo, ze oba klby. este primar na detskej chirurgii na kramaroch sa ma pytal, ze kam som ten prst pchal a ja na to, ze som padol z biku! mali ste vidiet tie fejsy :lol: (najlepsie na tom bolo, ze sa mi to stalo na antolskej, ale este nebola dostavana vtedy)

4, na lyziarskom som si dochramal nohu tak, ze som si ju v kolene pretocil o 180 stupnov a este raz som sa na tom vyviezol hore a zlyzoval svah. koleno som mal vacsie ako hlavu a profaci s tym, ze to je dobre, to je len narazene ma nechceli zobrat doktorovi a musel som na tom chodit po areali :!: :!: :!: , pricom z chaty do jedalne bolo asi 300 m a ja som to absolvoval trikrat denne s tou nohou a bolelo to jak svina! na treti den, ked som uz nevedel chodit ani s barlami a nevedel vyjst ani z izby, tak zahlasili, ze ma asi predsa len zoberu k doktorovi. doktorka v LM, ked ma videla tak ju skoro ranila mrtvica, ze mal som pocit ze budem do smrti mrzak. diagnoza znela: potrhane vazivo a prasknute puzdro klbu + nejake prkotiny. po troch mesiacoch, ked mi dali dole sadru a spravili kontrolny rontgen, zahlasili, ze mam totalne odvapnene kosti a ze to nebude sranda. namiesto kolena som mal len bielu skvrnu. ked som sa po pol roku normalne postavil na nohy bez barli a prekrival par krokov po vlastnych, tak som skoro plakal od stastia :cry: uz je to nastastie vsetko dobre - klop klop po kolene

5, dalsi bicyklovy ukaz sa mi podaril v skateparku na rampe s horskym bikom, ked som preletel cez rampu a dopadol rovno na nos a ostal v bezvedomi asi 1/4 hodinu a ked ma bracho konecne prebral, tak som sa zivo odlepil z kaluze vlastnej krvi. sumar: nos nezlomeny, chrup silno narazena a nalomeny, fasada odrata a na lave oko som nevidel dva tyzdne, mal som krvny hematom a oko som mal velke ako jablko a navyse silny otras mozgu. vyblval som vtedy okrem ranajok a krvi aj dusu a to viecko na lavom oku mam este teraz padnute a pol centi nizsie ako prave :cry:

6, buracky aut som mal iba take light, ze ma pol dna bolel krk, lebo si to odniesli iba plechy. tusim 2x ako spolujazdec a raz ako vodic, ale to som vtedy na snehu smykol a fakt len tukol do auta pred sebou a dufam ze tym som aj skoncil klop klop klop :P

tak zatial tak, este stale zijem ale ked budem mat este jeden otras mozgu, tak uz nemusim mat take stastie, ako mi bolo povedane... kua ale som sa rozkecal, ved to nikto ani citat nebude :lol:
c1rcAmT
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c1rcAmT »

he ja som si ro**ebal hlavu na 5 stehov na kickflipe...no normalne mi vyletela doska do hlavy presne medzi oci...no haluz vtedy som nevedel ci sa mam smiat alebo plakat (vtedy to taq vypadalo) :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

dam iba tie hlavne, inac by toho bolo hodne
autonehoda, nejake bitky, pad do jamy, z ktorej trcalo plno drotov, pady zo stromov nepocitam, pad z 8m, a lahodka na zaver - zalepene oko lepidlom

ps: pri vsetkyvh tychto padoch a urazoch som nehodach som nemal ziadne zranenie
kurenadvore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurenadvore »

mal som asi 7, ked chalaniska hrali na ihrisku tenis a namiesto siete mali len taky ocelovy svinuch.
rodic na mna zavolal, ze aby som pre nieco zbehol, tak som bezal a svinuch trafil presne hornu peru(stale zahada :) ) , ktorej lava polovica bez protestov zostala vysiet na mini kožticke :?
nasledovala moja prva a posledna plasticka operacia :D , ktora zo mna urobila opat cloveka schopneho sa usmievat a spulit pery.... :P
ale aj tak neprijemna zalezitost..
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

tiež nič extra maximalne tak 20 x vytknutá ľavá noha, ked som mal 8 som vo vani stupil na sklenený pohár tak ma vzali do nemocnice v Ilave kde mi to zasili, potom neskor tak 2 x mi vyrezavali bez anestezie bradavicu s priemerom 1 cm na pate ( po prvom krate po mesiaci mi to narastlo znova bradavica tak musela znova dole ), potom na plavarni som si raz odbil z predneho zuba tak mi dorabali porcelanovy kusok zuba a pred 2 rokmi mi na chirurgii vytahovali skalperom nejaky tukovo-hnisovy vred zo zadku (presne pod tou ritnou ciarou :P ) a nemohol som tyzden pred operaciou a po operacii ani sediet iba som lezal

a este som si raz ako 10rocny sadol na včelu a to byt alergik na vcely.... to bola tiež radosť.
Maiki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

buracky

Príspevok od používateľa Maiki »

Kibo ...fakt smrt....kokos tvoj aniel strazny sa musel par krat pekne spotit.....

Ja som mal len take sranda nehody....

- pripalena noha o vyfuk babety
- za jazdy odtrhnute brzdy na bicykli...a nasledne vesela omlatena do pooraneho pola
- kamenom do hlavy, ale zidny steh
- pad na kamen, 6 stehov prava ruka (az som sa musel pozriet, ze kde)
- z bike na obrubnik gebulov...len slabsi otras ....
- stupil som na klinec
- ksichtom o stenu pocas nahanacky :aasmile10:
- na bike ma sejmulo auto.... nestihol som cez cestu a ten debo mal asi 90km/h, zadne do praveho uhla, ja akcne ponad riadidla rovno do strku, par skrabancov.... inak v poho.... a

a moje oblubene 2:

1. pad na chodniku u dedka (mal som asi 2 roky ) - namlatena jamka medzi ocami, teda koren nosa...este je vidno jazvu (a to mam 21 rockof)

2. vypadol som mame s kocika... mali sme taku sietku proti padu a ja som sa zdrbal aj s nou.... :king: a odvtedy som taky.....
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

ked som bol este maly a s kamosom som sa hral na smyklavke tak sme si suchali kamen z hora dole a naopak a ja som bol hore a on ho tak silno poslal ze som to schytal priamo do oka...

a moja oblubena v Tatrach zo Sliezkeho domu do Lomnice co su take schodovyte klesanie.....no a ponahlali sme sa na elektricku aspon ja s otcom aby sme dosli po zvysok a to uz bolo k veceru (posledna elektricka) a ja boom som sa smykol na kameni a par metrov dolu som sa zachytil na konary ktory mi roztrhol obocie.....tesne minul ten konar oko(uff stastie) 5stehov....
Napísať odpoveď