Co hovorite na Deja voux ?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
uplne presne toto sa mi stavalo kym som bol mensi.. vzdy to boli iba take banalnosti... len ta triaska sa u mna dako nedostavila ale uz sa mi to akosi nestava..... ale ja cemmmKibo napísal:mne sa nieco vacsinou sniva, samozrejme ze rano si to nepamatam a zrazu niekedy po pol roku, niekedy skorej mam deja voux jak blesk. normalne mam vypadok, na chvilu som mimo, dostanem akokeby slabu triasku, uvedomim si, ze sa to uz stalo a po par minutach mi je jasne ze sa mi to davnejsie snivalo . toto sa mi stava dost casto. a ta triaska je taka zvlastna, lepsia ako orgasmusale vazne
ked sa naucim ovladat svoju mysel natolko, aby som toto vedel predpovedat, vestica teodora bude moct odist do dochodku
-
Kibo
Hardcore addict
ze su to paradne stavy? ked som bol mensi, tak sa mi to stavalo bezne, teraz uz pomenej, naposledy asi pred dvoma mesiacmi a cem znovaskenner napísal:uplne presne toto sa mi stavalo kym som bol mensi.. vzdy to boli iba take banalnosti... len ta triaska sa u mna dako nedostavila ale uz sa mi to akosi nestava..... ale ja cemmm
-
Mek
Addict
nuz ja ked dostanem pocit ze to co zazivam som uz niekde videl a ze sa to stalo, tak je to najskor tym, ze sa mi to tyzden-dva dozadu snivalo ale ja som si to ani neuvedomil. A fakt, vo vacsine pripadov si premietnem ten sen a uvedomim si aj co sa stane za par okamihov tak ako to bolo v tom sne. no haluz 
-
Kibo
Hardcore addict
uplny suhlasmek napísal:nuz ja ked dostanem pocit ze to co zazivam som uz niekde videl a ze sa to stalo, tak je to najskor tym, ze sa mi to tyzden-dva dozadu snivalo ale ja som si to ani neuvedomil. A fakt, vo vacsine pripadov si premietnem ten sen a uvedomim si aj co sa stane za par okamihov tak ako to bolo v tom sne. no haluz
-
elko520
Medium Expert
priklanam sa k tejto alternatíve........inak mne sa to stava aspon 1x do mesiaca...Bobr napísal:Mne sa to stava tiez...
Myslim ze je to sposobene tym ze clovek zazil mnozstvo situacii, ktore si poriadne ani neuvedomuje a ani ich neeviduje, potom nastane situacia ktora sa na tu konkretnu uz dost podoba a je to.
Aspon tak si to vysvetlujem ja.
-
caesar1987
Addict
-
Dappled_man
Light Expert
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. mne sa zas stava, ze niekedy sa mi nieco sniva a po urcitom case sa to stane ..ale uplne do bodky presne tak isto ( to iste miesto, ti isti ludia, to iste auto ide okolo ) .... stava sa mi to pomerne casto ....
.... neviem sice ci to spada do tejto istej kategorie, ale mal som nutkanie sa s vami o to podelit
....
.... neviem sice ci to spada do tejto istej kategorie, ale mal som nutkanie sa s vami o to podelit
-
Andr3w
Light Professional
neviem co je na tomto pravdy ale ja som pocul ze tieto veci ze nieco robite a zda sa vam ze ste to uz niekedy to iste zazili maju na svedomy oci..pretoze ani ludsky mozog nie je dokonaly alebo skor oci..ide o to ze jedno oko vnima danu situaciu o cosi skorej...ide o par milisekund..alebo aj menej
...a na zaklade toho si mozog zacne mysliet AHAAA toto tu uz predsa bolo
ale to len vase oko zaznamenalo danu situaciu o cosi skorej ako to druhe a tak ste potom z toho prekvapkany...a mozno ze to tak nie je..neviem
-
johnykilla
Light Star
No poprve chcem upozornit ludi ze sa to pise deja-vu (accent grave na e) lebo deja voux nedava ten spravny vyznam. Na zakladnej som sa stretol s teoriou ze illusion deja-vu je sposobena tym ze dieta je oboznamene s celym svojim zivotom este pred narodenim, a deja-vu je spomienka na to. Tieto spomienky sa s vekom prestavaju objavovat, pripadne zmiznu. Ja osobne Deja-vu obcas zazijem a je to celkom sranda ked viem co sa stane....