Les napísal:Dnes mam bajecny den. Ultranacionalisticka fasisticka pospolitost bola rozpustena a zakazana sudom SR. Neda mi to sa nepochvalit aspon trosku. Aj ja som v ich rozputeni mal "prsty"... Presne tak ako v ziskavani informacii pre policiu o skinheadoch a nackoch. Kruh sa uzatvara okolo vraha vysokoskolaka Tupeho, jeho fotka je medzi uverejnenymi na internete (vcera) http://www.monitor.revolt.org/
O vrazde vedia este minimalne styria a jeden alebo dvaja budu v blizkej buducnosti svedcit proti svojmu "kamosovi" za vymenu za prezidentsku milost. Ano, aj ja som za to, aby aspon jeden z nich bol za takuto vypoved odmeneny tym, ze nepojde do basy. Ten, ktory ho zavrazdil a to bol len jeden z nich vsak bude musiet dostat vynimocny trest, ak sme pravnou krajinou. Ano, aj ked sa vam to tu nepaci, Slovensko sa stava pomaly ale iste jednou z krajin EU co sa tyka aj moralky a zodpovednosti za svoje ciny.
nehovor,...
to aby si mi poslal foto...
si ta vylepim na stenu ze "najuzasnejsi clovek sveta"
dufam ze mi das aj autogram, ale radsej nie osobne, lebo tvoja identita je urcite utajena priamo CIA, takze staci ked mi ho posles postou...
Les napísal:To nieje na smiech, ked volakto sympatizuje s takou pospolitostou a uz vobec nehovoriac zo skinmi a nackami. Dufam, ze v buducnosti bude viac "organizacii" ktore budu zakazane. Jednou z nich je SNS, ktorou "vodcom" je Janko Slota, vies, ten ktory vyhlasuje ako "do tankoch na Budapest" a podobne nezakonne veci.
zaujimave ze este nikto (napr nas hrdina Les) nepodal navrh na zrusenie strany, alebo nepodal trestne oznamenie na Slotove vyroky. Hmmmm
Chvala bohu ze ju zrusili. Podla mna by mali byt zrusene vsetky extremisticke strany, ci uz su ultrapravicove alebo ultralavicove. Niekto moze oponovat slobodou prejavu, ale netreba zabudat, ze moje prava sa koncia tam, kde zacinaju prava druheho a naopak.
kinjeril napísal:Preco nerozpustia potom aj KSS? Sasovci ...
No lebo KSS sa nehlasia k rasovej ci inej diskriminacii,a jemne po revolucii zmenili program resp.zmiernili aby mohli jak kkti pretrvat a tajne dufat v navrat
Martin44 napísal:No lebo KSS sa nehlasia k rasovej ci inej diskriminacii,a jemne po revolucii zmenili program resp.zmiernili aby mohli jak kkti pretrvat a tajne dufat v navrat
Nieco mi hovori ze neboli pozastaveni len tak z pi*i. A tie mi nieco hovori ze v programe ci com prehlasovali nake choobtiny ohladom toho.Tak sa vrat k legu a daj mi pokoj.
Martin44 napísal:Nieco mi hovori ze neboli pozastaveni len tak z pi*i. A tie mi nieco hovori ze v programe ci com prehlasovali nake choobtiny ohladom toho.Tak sa vrat k legu a daj mi pokoj.
jezis, skuss si precitat zakladne stanovy tejto organizacie a potom nieco hovor, ok? si jeden z tych tipov posthunterov, je*e sa vsade, len aby ho kazdy poznal a mal co najviac prispevkov aj ked o teme vie velke prd a ma 14 rokov
Canabik napísal:KSS by mali tiez zakazat to je fakt
Presne tak, ja si to tiez myslim, jedni nie su o nic lepsi ako druhi. Vsetky taketo protiustavne strany by sa mali zakazat...
A pre tych co sa pytaju preco protiustavne: Ustava zakazuje akukolvek protidemokraticku cinnost...
will.i.am napísal:Presne tak, ja si to tiez myslim, jedni nie su o nic lepsi ako druhi. Vsetky taketo protiustavne strany by sa mali zakazat...
A pre tych co sa pytaju preco protiustavne: Ustava zakazuje akukolvek protidemokraticku cinnost...
hh, v podstate to co tu mame nie je demokracia pravom zmysle slova, ale to tu rozoberat nebudeme
hezo napísal:kde SP hlasa rasovu nenavist? ty lolo
nemaj mudre reci....Kde hlasa ? Ved vkuse opakuje tu jej blbu ideologiu o hrdosti slovenskeho naroda,na jednom zhromazdeni sa Sp vyjadrila ze treba bojovat proti ludom ktory tu nepatria....to nieje rasizmus ???
bocian napísal:nemaj mudre reci....Kde hlasa ? Ved vkuse opakuje tu jej blbu ideologiu o hrdosti slovenskeho naroda,na jednom zhromazdeni sa Sp vyjadrila ze treba bojovat proti ludom ktory tu nepatria....to nieje rasizmus ???
na jednom zhromazdeni... a toto su vase argumenty? nenechaj sa vysmiat, to je ako jedna babka povedala, LOL
inak rozpustili len stranu SP, obcianske zdruzenie ostava
Podla mna je to trápne všetky tie pospolitosti a gardy chcem mat normálny život a nepotrebujem biť v nejakej garde a robiť zo seba šaša , nosit na sebe rasistické značky jak taliani napr: http://www.nouadreapta.org/ Ved to je uplná hanba slovenska !!
hodurovec napísal:Lenze tych zhromazdeni bolo kapanek viac. Istu dobu dost casto.
a aj bude, neboj sa
ale nevyjadril si sa k teme, nemas podklady, nemas fakty, nemas nic, si zmasirovany mediami a stale dookola opkaujes to co ti do hlavy nasrali markiza , sme a spol.
ale nevyjadril si sa k teme, nemas podklady, nemas fakty, nemas nic, si zmasirovany mediami a stale dookola opkaujes to co ti do hlavy nasrali markiza , sme a spol.
hmm, ked myslis. Ale podla mna ludia obleceni do uniforiem Hlinkovej gardy neboli komparzisti ziadneho media. A potom ta scena s rozdavanim cukru. Bol asi z dunajskej stredy, ze? Lacny od slovaka.... Mna proste nepresvedcis o tom, ze pospolitost nie je rasisticka. Jej vyjadrenia, plagaty, ktorymi mam okolie oblepene este aj dnes hovoria nieco ine.
hodurovec napísal:hmm, ked myslis. Ale podla mna ludia obleceni do uniforiem Hlinkovej gardy neboli komparzisti ziadneho media.
Tymto si len dokazal, ze to co povedal hezo je pravda ubohost... si len jeden zo stada..nic nove
Digital napísal:Podla mna je to trápne všetky tie pospolitosti a gardy chcem mat normálny život a nepotrebujem biť v nejakej garde a robiť zo seba šaša , nosit na sebe rasistické značky jak taliani napr: http://www.nouadreapta.org/ Ved to je uplná hanba slovenska !!
myslis "rasisticky" keltsky kriz? lol.. inak ked si uz expert na znacky tak si pozri lepsie, su to rumuni