nemame doma telku... -> nikdy sme nemali a nebudeme mat
preco? proste ju nepotrebujem! nikdy mi nechybala... a ked som u niekoho kto ju ma tak sa tam po dvoch dnoch nehorazne nudim
podla mna je to najvacsia strata casu a najlepsi sposob ako degenerovat
aky je vas nazor? je to normalne? som divny? je tu okrem mna tiez niekto taky?
inak mam compa uz asi 6 rokov a zavislacim tam... takze nie som moc "zdravo zijuci"... a otazky neberte doslovne, normalny snad som
ked som bol mensi, tak som bol tv magor, ale boli casy, ked som aj 2-3 mesiace telku takmer nevidel... podla mna si normalny, ved pred 30 rokmi telka tiez nebola bezna a vsetci to prezili...
ja niekedy sa PC ani nedotknem, ale zase pozeram telku a inokedy naopak. Clovek ked si na nieco zvykne tak ho to nepusti, ale ak sa dostane do ineho rytmu zivota, tak da sa to vydrzat. Moj rekord bol asi mesiac, ale to som holdoval niecomu inemu (PC hry).
Aky bol vas najvacsi rekord bez telky?
nemame doma telku... -> nikdy sme nemali a nebudeme mat
preco? proste ju nepotrebujem! nikdy mi nechybala... a ked som u niekoho kto ju ma tak sa tam po dvoch dnoch nehorazne nudim
podla mna je to najvacsia strata casu a najlepsi sposob ako degenerovat
aky je vas nazor? je to normalne? som divny? je tu okrem mna tiez niekto taky?
inak mam compa uz asi 7 rokov a zavislacim tam... takze nie som moc "zdravo zijuci"
Tak ti poviem, ani nemas o co prist. Ved tam ani nieje co poriadne pozerat. Od kedy mam aj ja net, tak ani neviem co kto kde vysiela. Jedine co ma zaujalo, je serial Lost. Tot sio.
bez telky prezijem v pohode ale bez netu by som nevydrzal..
spoluziacka tiez nema telku a kym nemala internet nadavala len pocas Majostrvstiev v hokeji, uz ma net a je kludna..