no telka? jaj tak tu som necekoval daavno...ale obcas asi treba aby som sa vratil spat z matrixu do realneho sveta a kukol si ake su nove songy na MTV a kuknut sa na politicku scenu jak si akoze vyskrabuju oci atd
za telku si lahnem mozno zar za den aj to pri nej zaspim nap. vcera som kukal masku teda koniec a teraz som dosiel dom takze tv nic moc cez tyzden si kuknem tie kriminalky (pon-odlozeny pripad, uto-Kriminalka las vegas, str-NCIS) to je tak vsetko na ostatne mam pc
Ako som sa dostal do Anglicka tak telku sledujem fakt minimalne, akurat kym sa najem, aj ked tu mame SkyTV a kazdy den tam idu neviem ake dobre veci. Telka je pre mna teraz fakt len stratou casu. To ozaj radsej net
Podla mna je telka aj dobra aj zla.
Urcite si treba vyberat, co kukat a kolko kukat.
Ja som si na nu navikol a vidim, ze teraz ma trochu obmedzuje.
Mam menej casu na ovela dolezitejsie veci.
a bez vsetkych tych elektronickych srandiciek by ste vedeli prezit? ja v tomto svete, respektive v meste nie ale keby som mohol ist niekde na hory velmi rad by som to vyskusal. ked som bol na skolskych vyletoch tak tam tv neboli lae zase bolo s kym sa bavit, ja pri telke zaspavam, inak ju nesledujem. skola - frajerka/mozno pivo - net - zaspavanie pred tv
ja nemam problem zit bez telky,lebo tak ci tak viac menej namiesto telky som pri PC,lebo tam mam vsetko co potrebujem
ale isto by som nedokazal vydrzat bez vsetkych tychto dnesnych vymozenosti
nepytaj sa ze ci si alebo niesi normalny .. proste si taky jaky chces byt a ked ta telka nebavy tak ju skratka nebudes pozerat .. ani ja by som nerpozeral keby nebola MTV
Dasa to ked, sa nam pokazila telka, tak novu sme kupili az o nejaky tyzden a za ten tyzden som sa aj viacej poucil , aj som si normalne precital povinne citanie...
hojko ta toto sa ti podarilo riadny vyrip a inac keby dakoho zaujimalo ja mam telku ale ked nejde dajaky paradny film ktory ma zaujima ta ju nekukam radsej som von na bajku abo daco take