Posilovanie alebo Bojové umenie?
Posilovanie alebo Bojové umenie?
piste ake to ma vyhody alebo nevyhody,co je podla vas lepsie???
presne, ja cvicim karate a posilnovanie je sucastou treningu...
-ak chces vyzerat ako korba ci vyhadzovac tak posilka... (mna by to asi nebavilo)
-ak ti ide o silu nie o objem tak bojove umenia, nebudes mat sice tak vyrazne "opuchnute" casti tela ale je to zdravsie a telu prospesnejsie... a korbu zlozis po 5-10 sekundach
-ak chces vyzerat ako korba ci vyhadzovac tak posilka... (mna by to asi nebavilo)
-ak ti ide o silu nie o objem tak bojove umenia, nebudes mat sice tak vyrazne "opuchnute" casti tela ale je to zdravsie a telu prospesnejsie... a korbu zlozis po 5-10 sekundach
ak ide o to aby ta len tak niekto nedokazal ohrozit alebo zmlatit tak bojove umenie,...
preco?
no lebo svaly mat mozes, ale ked nevies co robit ked nabehne agresivny typek s vyskakovackou tak ti svaly moc nepomozu... mas sice silu ale akonahle ma nejaku vyhodu oproti tebe tak ti moze skaredo ublizit
ak ovladas bojove umenie tak mas velku sancu ze typek ani nebude vediet ako sa dostal na zem a ze kde sa dany nozik nachadza
ale je to casovo narocnejsie
preco?
no lebo svaly mat mozes, ale ked nevies co robit ked nabehne agresivny typek s vyskakovackou tak ti svaly moc nepomozu... mas sice silu ale akonahle ma nejaku vyhodu oproti tebe tak ti moze skaredo ublizit
ak ovladas bojove umenie tak mas velku sancu ze typek ani nebude vediet ako sa dostal na zem a ze kde sa dany nozik nachadza
whisper napísal:ak ide o to aby ta len tak niekto nedokazal ohrozit alebo zmlatit tak bojove umenie,...
preco?
ak ovladas bojove umenie tak mas velku sancu ze typek ani nebude vediet ako sa dostal na zem a ze kde sa dany nozik nachadzaale je to casovo narocnejsie
noo asi nejake bojove umenie bude lepsie ale ked zase je to financne narocnejsie
Tuto otazku si nemyslel vazne, ze nie?! Na tuto otazku som ti dal odpoved uz novembri 2005, v teme ktoru si sam zalozilbonedaddy napísal:Ozaj Tomasito nevies ze ci este funguje Muay Thai v BB ???
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=40630
Tomasito napísal:bonedaddy, v Banskej Bystici mate skvely Muay Thai klub- Fire Gym s vynikajucim trenerom
Martinom Belakom, ktory je zaroven prezidentom STB... (skus sa informovat tymto smerom).
Edit: A tu mas aj link, aj ked vela im tam toho bohuzial nefici... http://www.firegym.host.sk
bonedaddy napísal:FOR TOMASITO
ano ale ja som tam bol asi pred 2 tyzdnami a pytal som sa chlapaka a ten mi povedal ze funguje len aikido ziadni muay thai
tak neviem
ja chodim na aikido a mozem ti povedat,ze treba aj bojove umenie aj posilku... a co sa tyka BB... z megagymu sa muay thai prestahovali spat na SPS stavebnu na Kukucinovu ul. c. 9
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
to je nejaky kick-box alebo co?Bobr napísal: len sa tam doranas vsade same modriny a konic koncov co s toho...
V posilke sa aspon uvolnim a mozem lepsie spavat...
ja dobity nechodim, to su treningy a nie bitky
ja spavam po trenigu tiez dobre - uz len kvoli tej unave, je to niekedy o dost narocnejsie ako posilka