SAW 3

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

SAW 3

Príspevok od používateľa saj »

na stranke csfd.cz pisu, ze sa pracuje na pokracovani hororu SAW a to tretej serii.Myslite ze to prehanaju ?? podla mna nie lebo zatial to je skvely film a druha cast nesklamala ako viete v druhej casti zomrel ten typek co chystal pasce na ludi a zastupila ho ta dievcina... v kinach to ma byt koncom oktobra.uz sa tesim :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

To je ako american psycho. V jednotke normalne Christian Bale,paradny film,videl som 2x...a dvojka ze ho zastupila nejaka samica a ze uplna doje***. A tak to je aj so saw. Dvojka uz bola o nicom,len taky slaby odvar jednotky
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Holubar napísal:To je ako american psycho. V jednotke normalne Christian Bale,paradny film,videl som 2x...a dvojka ze ho zastupila nejaka samica a ze uplna doje***. A tak to je aj so saw. Dvojka uz bola o nicom,len taky slaby odvar jednotky
Saw 1 to bol original, 2-ka nebola zla, ale nebolo to ono.
American Psycho som videl len 2-ku, no bola to riadna blbost, len ta "samica" tam bola dobra :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ja som videl oba filmy hned po sebe (Saw I a II) a musim povedat, ze dvojka je uctyhodny sequel, vacsina pokracovani stoji za figu borovu, ale toto malo patu aj hlavu. Trojka uz takto dopadnut nemusi, ale este je stale cim prekvapit divaka.
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Ja som Saw videl je cool horror jeden z najlespich
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

...no ak to pojde takto dalej tak trojku asi ani pozerat nebudem ..jednotka bola super, malo to borby namet no v dvojke skusali dobry napad nahradit krvou a to im nevyslo :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nahradit krvou? Ani nie. Podla mna bola rovnako vyborna ako jednotka. Proste zase napad, na ktory len malokto prisiel este pocas pozerania filmu. Mam rad ked mi film prinesie nieco, na co sam nepridem pocas pozerania samotneho filmu, a to SAW a SAW 2 dokonale splnaju :)

"Game Over"
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:Nahradit krvou? Ani nie. Podla mna bola rovnako vyborna ako jednotka. Proste zase napad, na ktory len malokto prisiel este pocas pozerania filmu. Mam rad ked mi film prinesie nieco, na co sam nepridem pocas pozerania samotneho filmu, a to SAW a SAW 2 dokonale splnaju :)
"Game Over"
Presne tak, su to jedny z mala filmov, kde si vobec nevies predstavit ako to dopadne, napriklad pri dvojke mi to vsetko zacalo davat suvislost az ked toho typka z NKOTB nevideli na monitoroch ... uz som vedel, ze je daco mimo a ono to bol hodinovy posun, ale tak krasne zakomponovany, ze az. Vela psychothrillerov by si malo brat priklad.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som sice jednotku nevidel, ale dvojka bola..no zaujimava celkom na pozretie, ale tak jeden krat a staci. Inak som cital, ze vlastne nenadviazuje na jednotku, tak ako je to? Mam si pozriet aj prvu cast? Co sa tyka trojky, asi si ju pozriem, ale nebudem ju nejako extra ocakavat.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ja som sice jednotku nevidel, ale dvojka bola..no zaujimava celkom na pozretie, ale tak jeden krat a staci. Inak som cital, ze vlastne nenadviazuje na jednotku, tak ako je to? Mam si pozriet aj prvu cast? Co sa tyka trojky, asi si ju pozriem, ale nebudem ju nejako extra ocakavat.
jo, nadvazovala dost na jednotku, nechapem komu z ust vypadlo, ze nie
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

p4ra napísal:Ja som sice jednotku nevidel, ale dvojka bola..no zaujimava celkom na pozretie, ale tak jeden krat a staci. Inak som cital, ze vlastne nenadviazuje na jednotku, tak ako je to? Mam si pozriet aj prvu cast? Co sa tyka trojky, asi si ju pozriem, ale nebudem ju nejako extra ocakavat.
lol to je barbarstvo. Ako keby si videl matrix 2 a 3 bez jednotky. Tiez Ti to je hned na tri veci :). Ono trilogie [az na vynimky] treba vidiet od prveho dielu. Preto ked som zacal pozerat Dnevnoy Dozor [Nochnoi Dozor 2] tak som na to pozeral ze co je to za debilny film!? Proste bez jednotky to nejde...

To iste plati napr o trilogii Cube, Hyper Cube, Cube Zero. Dvoja je sice slabsi odvar, ale dobre zapada do trilogie...
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Ja sa musim priznat ze som jednotku nevidel ale na dvojke ked som bol s kamosmi vraveli ze je to ovela lepsie ako jednotka a takysto som o sa o tom rozpraval s inymi ludmi ktori videl saw 1 a saw 2 tiez a tiez vraveli ze dvojka je lepsia ....... tak teraz som z toho zmeteny ked vy hovorite ze jednotka bola lepsia :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

SAW je super, som si pozrel obidva casti za sebou ako jeden mega titanic film :D a maloktory z hororov ma tak zaujal...
tazko sudit ktory je lepsi, obidva su dost haluzive...
a tesiiiim sa na 3jku
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

no ja sa 3-ky neviem dockat
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Do prdele. Tak ja si stiahnem aj tu jednotku, aby som si to mohol pozriet. Inak podla mna sa to neda radit do zanru horovov, aspon pre mna dvojka po pozreti nie je. Skor psycho thriller.
_MaSter_
Expert
Expert

Príspevok od používateľa _MaSter_ »

je to super horor ale saw2 asi xcem pozriet :smt065
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

SAW a SAW2 su jedni z najlepsich filmov co som videl..ma to hlavu aj patu, je to trochu aj akcne a ta trocha krvy nie je na skodu veci a hlavne pri tom nezaspis lebo stale ocakavas ako to skonci... :D
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

SAW je nieco kedy nevies co bude a ked si myslis ze je koniec este len v tedy to pride a ty pozeras jak puk ze COOO ......je to super
SAW 2 je fajn a vyborne nadvazuje na 1 a lutujem tych co nevideli 1 a pozerali 2 :? len dost blbe bolo ze v 2 ty ludia nespolupracovali :?
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

a SAW 3 uz sa neviem dockat :D :lol:
dufam ze nesklame 8)
kedy to vlastne bude? :?:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

H5ck2r napísal:Ja som Saw videl je cool horror jeden z najlespich
Tak by me zajimalo jak si prisel na to ze to je horor?? Ja bych rekl ze je to spis "psycho thriller" Ale jinak 1-dnicka byla kvalitni. 2-jka jeste usla. A 3-jka bude totalni blbost.
Napísať odpoveď