V poslednej dobre som vela hororov nevidel...ale tak vseobecne mam odpozeranich tak 7/10 filmov ktore tu boli spomenute...
Horor ako fimovy zaner mam velmi rad len ma stve ze taky fakt hororovy horor este nigdo nigdy nenatocil...Skoro vsetko je len prilis "umelo navodzovany" pocit strachu ktory sa par minut po dopozerani filmu vypari....
Jeden z takych najzaujimavejsich mi pripada Kruh 1...{ a ak sa dobre z detstva pamatam tak som sa dost bal filmu TO...ale to bolo uz par rokov dozadu a uz si ho skoro vobec nepamatam.}
z hororovych hier ma bavili Clive Barker's Undying alebo Nosferatu-Malachiho hnev...Grafikou ani pribehom nijako extra nevynikali {obe doomovky}..ale o pol noci to bolo obcas na dosratie
jednoznacne sa mi fest pacil texasky masaker s motorovou pilou pozeral som ho sam o desatej vecer a klepal som sa od strachu , a este ked som si predstavil ze to je natocene pola skutocneho pribehu tak mi naskocila husie koza proste brutal horor
Gotika je fajn,Ring 2 onicom este viac ako Darkwater.
Exorcista-ten zo 70.tych je fakt sila...sme to na intraku pozerali cez projektor a uz vtedy som mal dost...a ako naschval som bol na izbe sam a kamos mi vliezol pod postel a ked som vypol svetlo ze idem spat tak sa zacalo podomnou dvihat postel a chytil ma za nohu....pootm som do rana nespal
bocian napísal:naposledy som videl nosferatu ak to niekto z vas pozna vobec _:)
ak hovoris o tom starom cierno/bielom filme tak ten je brutal... normalne s horormi nemam problem no co som videl ten film sam doma o 2 rano vsade tma, nebolo mi vsetko jedno ked som siel spat
btw ked ste niekto videli Scary Movie 3 tak pozerat potom Kruh 1,2 je dost o nicom, nie?
najlepsie na filme 3:15 zomries je fakt ze kamos napisal podobny text k nasmu songu (prekvapujuco az velmi podobny) este predtym ako bol ten film u nas, a on o nom ani nevedel ... eheheee .. asi ich zazalujeme.. ehehee
dair napísal:ak hovoris o tom starom cierno/bielom filme tak ten je brutal... normalne s horormi nemam problem no co som videl ten film sam doma o 2 rano vsade tma, nebolo mi vsetko jedno ked som siel spat :
Nemas ho nahodou niekde doma? rad by som si to niekedy kukol..znie to zaujimavo
dair napísal:ee sorry
to som raz len tak prepinal telku a... no ked sa ti to podari najst urcite to uploadni
Sa to vola "Nosferatu alebo symfonia hrozy"
hehe strasne dobry film ) akoze no teraz si poviem svoj nazor ale mne sa proste tie novodobe americke horrory de je vsade len krv nepacia to musi mat grady take e sa poseres vies co myslim ja som akurat vcera pozeral zase noc ozivlych mrtvol )
Necital som to cele, lebo nemam cas, ale:
sokovy horor: SHUTTER
viac napatia: Vreskot, Tajomstvo minuleho leta, Blair witch, dost nahnane som mal aj pri filme Valentin(aj ked na csfd ma nejake male hodnotenie)
Minuly tyzden mi kamos pozical film "They" (Oni). Riadne husty horor, hadam prvy pri ktorom som sa fakt ze bal. (Zacal som to pozerat o jedenastej vecer a bol som sam doma, kua, nemam rad horory )...