Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit????
Váš nazor na toto je???
Váš nazor na toto je???
Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :
Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit????
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No je to tazke,ale urcite ano. Ja som sa vlastne cez net zoznamil so susedkou,co byva tak okolo 100m odomna,predtym sme si jeden druheho moc nevsiamli,tak ale teraz mi je trapne nepozdravit ju,aj ked ludi ako ona moc nemusim.
No ale je urcite BLBOST s niekym si pisat a v realnom zivote sa robit, ze ho nepoznas
No ale je urcite BLBOST s niekym si pisat a v realnom zivote sa robit, ze ho nepoznas
-
TOMIAW
Light Expert
Re: Váš nazor na toto je???
na toto som vzdy chcel vediet odpoved ale ja co som si pisal tak nikdy nepozdravila a ked som sa jej pytal preco tak povedala ze cakala na mna. to bol jeden pripad a druhy je taky ze vobec nezdravim baby s ktorimi si pisem opokial sa nezoznamime osobne tak nicMatiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :
-
Traktorista
Guru
-
TOMIAW
Light Expert
ale to si nenapisal ze ju poznal troska to meni celu situaciu a ke uz ju pozdravis a bude mat cas tak sa jej spytaj tie kraviny ako sa ma a tak. a paci sa ti?Matiass napísal:Ano ja tu babu poznam a aj ona vie kto som . A mate prevdu budem sa s nou zdravit ved je to slušnost ! A už ju tak trochen aj poznám.
-
caesar1987
Addict
mno to ja som na pokeci nasiel nahodou spoluziacku z vedlajsej triedy/susedku, ale nejak sme sa ani nezdravili ani nic...potom sme zacali pisat a raz som siel z treningu a ma napadlo ze preco sa jej najblizsie nepozdravit, hmm...dosiel som ku vchodu, vyberam kluce, ona otvorila a ze ahoj, tak aj ja spat... zeby predtucha ? 
-
audiotrack
VIP
Keby len pozdravitMatiass napísal:Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit????
no podla mna by ste sa mali pozdravit..teda ak vie ako vyzeras a tak...ja som sa raz pred mesiacom zoznamila z jednym chalanom a pisem si s nim na icq..ale odvtedy som ho stretla len raz a vtedy ma ani nevidel a myslim si ze ani nevie ako vyzeram...a pomaly uz ani ja nie ako on.....len viem ze je pekny..

-
qwerty-xyz
urcite ano...ja by som sa pozdravilMatiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :