presne .. casom to opadne ... hlavne pri tych babach s ktorymi si casto .. zvyknes si ako na kamarataMystiQ napísal:to sa aj mne niekedy stava, hoci nemam ziadbu babu, ale napriklad pri dobrych kamaratkach a tak. Cely sa trasiem, no ale postupom casu to opadne, staci si iba verit
Mam babu,a neviem sa pri nej uvolnit
Si chory čo?Bude piť každý deň?,,čo xceš aby sa sneho stál notorik.warezman napísal:Skús alkohol
Nie podla mňa je najmudrejšie sa otom sňou buď porozprávať, alebo stačí iba nato nemyslieť ak ta má rada tak sa nič nedeje!
A ak ti povie že ak sa neuvolníš tak ta opusti tak sa stým zmier nejde o život.Ako bolo už od iných povedane život si ta ešte preplieska!
Tak si nerob ztoho ťažkú hlavu!".
-
Smoke1212
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ale kvapka alkoholu nezaskodiSlizko napísal:Si chory čo?Bude piť každý deň?,,čo xceš aby sa sneho stál notorik.
Nie podla mňa je najmudrejšie sa otom sňou buď porozprávať, alebo stačí iba nato nemyslieť ak ta má rada tak sa nič nedeje!
A ak ti povie že ak sa neuvolníš tak ta opusti tak sa stým zmier nejde o život.Ako bolo už od iných povedane život si ta ešte preplieska!
Tak si nerob ztoho ťažkú hlavu!".
Re: Mam babu,a neviem sa pri nej uvolnit
Ak je to tvoja prva baba tak sa po case uvolnis. Inak sa to neda len casom.Smoke1212 napísal:Cafte ! Mam jednu babu,ktoru mam fakt rad,ibaze vzdy ked pridem z rande,tak mi napise,ze som nebol uvolneny a aby som sa na dalsom rande viac uvolnil a bojim sa,ze ma kvoli tomu necha.Prosim poradte
-
Smoke1212
Light Expert
No,ale ona urcite nieje prva !solitary1 napísal:Ak je to tvoja prva baba tak sa po case uvolnis. Inak sa to neda len casom.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Ked si sa vedel pri inych uvolnit a pri tejto nie tak podvedome citis ze je ina ako tie ostatne ( mozno je pre teba velmi vinimocna ). Tiez som to zazil.Smoke1212 napísal:No,ale ona urcite nieje prva !A pri inych babach uvolneny som,len pri tejto
ale vyskusam tie rady
-
erapo
Light Star
tak potom tie tvoje kamaratky su nejake "skraty"....nic osobne....Smoke1212 napísal:No,ale ona urcite nieje prva !A pri inych babach uvolneny som,len pri tejto
ale vyskusam tie rady
-
erapo
Light Star
btw. kolko si uz mal bab?? myslim nejaky vaznejsi vztah...nie tip: baba sa ta opyta ci sces s nou chodit, ty na to odpovies ano a tot vsio....Smoke1212 napísal:No,ale ona urcite nieje prva !A pri inych babach uvolneny som,len pri tejto
ale vyskusam tie rady
-
Smoke1212
Light Expert
6 preco ? Ja viem,ze skoro vsetcico tu su by sa mi mohli vysmiat do tvare,ze ako malo,ale viac som nemalerapo napísal:btw. kolko si uz mal bab?? myslim nejaky vaznejsi vztah...nie tip: baba sa ta opyta ci sces s nou chodit, ty na to odpovies ano a tot vsio....
-
ganja_rk
Medium Star
ja ti to poviem takto ja mam za par dni 18 a doteraz som mal jednu babu a s tou babou som stale uz 4mesiace a poviem ti ze mi to vobec nevadi ze on ja moja prva pretoze som si pockal na to praveSmoke1212 napísal:6 preco ? Ja viem,ze skoro vsetcico tu su by sa mi mohli vysmiat do tvare,ze ako malo,ale viac som nemal
a myslim si ze 6 bab v tvojom veku je dost dobry vykon,ale kolko z nich bolo len tak na tyzden?
-
Smoke1212
Light Expert
No skoro csetky som po mesiaci nechal kvoli jednej babe,ktoru som lubil (aler nechcel som ju lubit)ganja_rk napísal:ja ti to poviem takto ja mam za par dni 18 a doteraz som mal jednu babu a s tou babou som stale uz 4mesiace a poviem ti ze mi to vobec nevadi ze on ja moja prva pretoze som si pockal na to prave
a myslim si ze 6 bab v tvojom veku je dost dobry vykon,ale kolko z nich bolo len tak na tyzden?
-
erapo
Light Star
blbost chlapce....ser na baby.....to su iba stroje na zranie penazi a casu....ti radim...ked budes mat 18+ mozes zacat....inak je to onicom....radsej chod na pivo....Smoke1212 napísal:No skoro csetky som po mesiaci nechal kvoli jednej babe,ktoru som lubil (aler nechcel som ju lubit)