VOLBY+OSOBNOSTI

Diskusie na politické témy...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

VOLBY+OSOBNOSTI

Príspevok od používateľa canopus »

co hovorite na kandidatky stran + osobnosti skoro ma vykotilo, ked mi nasi dnes povedali ze kto sa tam vsetko nachadza MICHEĽ, RÁŽ a dalsi.No povedzte je toto normalne?Co si myslia ze ohuria ludi?
kto z vas moze volit?a co to bude ak sa smiem opytat?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

je to vsetko humus, CELE politicke Slovensko.
A volit nepojdem lebo tu uz nebudem.... :D
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

Volit pojdem ale este si dobre rozmyslim koho. Ale aj tak je to jedno jeden hlas aj tak nic neovplyvni. :cry: A su niekde na nete tie kandidatky?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no podla toho osobnosti na kandidatke volit nebudem. skor sa budem prizerat na to co vsetko urobili za tie 4 roky. koho budem volit ti nepoviem ale poviem ti koho nebudem: Smer, HZDS a HZD, KSS, SNS,SDKU,ANO, SMK atd
majo01
Amateur
Amateur

Re: VOLBY+OSOBNOSTI

Príspevok od používateľa majo01 »

canopus napísal:co hovorite na kandidatky stran + osobnosti skoro ma vykotilo, ked mi nasi dnes povedali ze kto sa tam vsetko nachadza MICHEĽ, RÁŽ a dalsi.No povedzte je toto normalne?Co si myslia ze ohuria ludi?
kto z vas moze volit?a co to bude ak sa smiem opytat?
Ráž tam nie je... On to odmietol.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Nemam koho...ak pojdem volit...tak to budu opat dalsie volby kde si budem musiet vyberat medzi mensim a vacsim zlom :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja volit pojdem najskor SMK alebo SDKU. A volit by podla mna mal ist kazdy, lebo prave aj ten jeden hlas moze pomoct. Zase ked niekto nejde volit, najlahsie je pindat, ake je vsetko zle, pritom mal sancu nieco zmenit.
hodurovec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hodurovec »

Asi SMK alebo SDKU. A mozno ANO, ak by sa stal zazrak a zosadili by Ruska
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

SMK a SDKU urcite nie :evil:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

SMK ako stranu zalezenu na narodnostnom principe moze volit len madar, magor - niekto mimo realitu (aj tvrdsie by sa dalo) alebo umyselne - zradca.
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

moj nazor na kandidatky, no nic nove pod slnkom, ziadna obnova politickych osobnosti /aj ked u nas sa malokto z politikov moze tak nazyvat/, nic inovativne. uplne o nicom.
a uz dlhsi cas rozmyslam, ze aj ked volit pojdem urcite, zrejme preskrtnem cely volebny listok /bolo by fajn dat tam aj moznost ziadna zo stran/.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Aryan Angel napísal:SMK ako stranu zalezenu na narodnostnom principe moze volit len madar, magor - niekto mimo realitu (aj tvrdsie by sa dalo) alebo umyselne - zradca.
sns ako stranu zalozenu na narodnostnom principe moze volit len magor - niekto mimo realitu (aj tvrdsie by sa dalo) alebo umyselne - xenofob.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Ja pojdem volit mensie zlo - SDKU. Zname osobnosti na kandidatkach su podla mna riadna somarina...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co tu mate vsetci proti kdh? nebudem vam velmi vysvetlovat preco ich. ale mozem preco nie SDKU: mohli by sa kludne premenovat na Pentu, aspon by bolo jasne kto ich financuje, SMK: nic proti nim ale su to Madari a tym padom si logicky budu v prvom rade hajit svoje zaujmy.(aj ked nikdy nepochopim ako sa ministrom skolstva mohol stat Madar.) nic proti Madarom, nevadia mi, prave naopak ale svoj hlas im nedam. ANO: kto uz len moze davat hlas Ruskovi? najvacsiemu sralovi Slovenska za poslednych 10 rokov. Smer, Hzds atd, netreba dalej vysvetlovat. kludne si mozte povedat ze volit nepojdete ale potom sa nestazujte, aj prazdny hlasovaci listok je hlas, aj ked neplatny.
hoffmann
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hoffmann »

SNS a Jan Slota
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

p4ra napísal:Ja volit pojdem najskor SMK alebo SDKU. A volit by podla mna mal ist kazdy, lebo prave aj ten jeden hlas moze pomoct. Zase ked niekto nejde volit, najlahsie je pindat, ake je vsetko zle, pritom mal sancu nieco zmenit.
ten drist s jednym hlasom sa uz neda pocuvat , "vas hlas rozhodne", ked niekto nepojde volit,ten hlas sa automaticky rozklada medzi zvysne strany zucastnene vo volbach a nie len tej ktora vyhra
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

cisto z matematickeho hladiska mas pravdu ale vacsiu idu v prospech tej strany ktoru nechceme ako napr. smer či hzds
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

p4ra napísal:Ja volit pojdem najskor SMK alebo SDKU. A volit by podla mna mal ist kazdy, lebo prave aj ten jeden hlas moze pomoct. Zase ked niekto nejde volit, najlahsie je pindat, ake je vsetko zle, pritom mal sancu nieco zmenit.
nesuhlasim. ja ako obcan mam v demokratickom state pravo, vyjadrit svoj nazor na politicku scenu aj tym, ze sa nezucastnim parlamentnych volieb.. dam tym najavo, ze nie je nikto, kto by mohol zastupovat moj nazor... ten kto voli mensie zlo, s mensim zlom aj suhlasi... to len tak na margo... koho a ci pojdem volit este nie som rozhodnuty.
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

je to sice mozno idealizmus ale ja sa rozhodnem podla programu... minule volby u mna vyhrala OKS a myslim ze aj teraz maju najlepsie prepracovany volebny program (netvrdim ze je vyborny)... akurat ze moj hlas na 99% prepadne ale system mensieho zla sa mi nepaci 8)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Spoty napísal:nesuhlasim. ja ako obcan mam v demokratickom state pravo, vyjadrit svoj nazor na politicku scenu aj tym, ze sa nezucastnim parlamentnych volieb.. dam tym najavo, ze nie je nikto, kto by mohol zastupovat moj nazor... ten kto voli mensie zlo, s mensim zlom aj suhlasi... to len tak na margo... koho a ci pojdem volit este nie som rozhodnuty.
Ale v sucasnej dobe ti okrem volby mensieho zla nic ine bohuzial nezostava...
Napísať odpoveď