VOLBY+OSOBNOSTI
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
VOLBY+OSOBNOSTI
co hovorite na kandidatky stran + osobnosti skoro ma vykotilo, ked mi nasi dnes povedali ze kto sa tam vsetko nachadza MICHEĽ, RÁŽ a dalsi.No povedzte je toto normalne?Co si myslia ze ohuria ludi?
kto z vas moze volit?a co to bude ak sa smiem opytat?
Re: VOLBY+OSOBNOSTI
Ráž tam nie je... On to odmietol.canopus napísal:co hovorite na kandidatky stran + osobnosti skoro ma vykotilo, ked mi nasi dnes povedali ze kto sa tam vsetko nachadza MICHEĽ, RÁŽ a dalsi.No povedzte je toto normalne?Co si myslia ze ohuria ludi?
-
ava
Medium Expert
moj nazor na kandidatky, no nic nove pod slnkom, ziadna obnova politickych osobnosti /aj ked u nas sa malokto z politikov moze tak nazyvat/, nic inovativne. uplne o nicom.
a uz dlhsi cas rozmyslam, ze aj ked volit pojdem urcite, zrejme preskrtnem cely volebny listok /bolo by fajn dat tam aj moznost ziadna zo stran/.
a uz dlhsi cas rozmyslam, ze aj ked volit pojdem urcite, zrejme preskrtnem cely volebny listok /bolo by fajn dat tam aj moznost ziadna zo stran/.
-
mastermind
VIP
sns ako stranu zalozenu na narodnostnom principe moze volit len magor - niekto mimo realitu (aj tvrdsie by sa dalo) alebo umyselne - xenofob.Aryan Angel napísal:SMK ako stranu zalezenu na narodnostnom principe moze volit len madar, magor - niekto mimo realitu (aj tvrdsie by sa dalo) alebo umyselne - zradca.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
co tu mate vsetci proti kdh? nebudem vam velmi vysvetlovat preco ich. ale mozem preco nie SDKU: mohli by sa kludne premenovat na Pentu, aspon by bolo jasne kto ich financuje, SMK: nic proti nim ale su to Madari a tym padom si logicky budu v prvom rade hajit svoje zaujmy.(aj ked nikdy nepochopim ako sa ministrom skolstva mohol stat Madar.) nic proti Madarom, nevadia mi, prave naopak ale svoj hlas im nedam. ANO: kto uz len moze davat hlas Ruskovi? najvacsiemu sralovi Slovenska za poslednych 10 rokov. Smer, Hzds atd, netreba dalej vysvetlovat. kludne si mozte povedat ze volit nepojdete ale potom sa nestazujte, aj prazdny hlasovaci listok je hlas, aj ked neplatny.
-
HardiKrishna
Light Star
ten drist s jednym hlasom sa uz neda pocuvat , "vas hlas rozhodne", ked niekto nepojde volit,ten hlas sa automaticky rozklada medzi zvysne strany zucastnene vo volbach a nie len tej ktora vyhrap4ra napísal:Ja volit pojdem najskor SMK alebo SDKU. A volit by podla mna mal ist kazdy, lebo prave aj ten jeden hlas moze pomoct. Zase ked niekto nejde volit, najlahsie je pindat, ake je vsetko zle, pritom mal sancu nieco zmenit.
nesuhlasim. ja ako obcan mam v demokratickom state pravo, vyjadrit svoj nazor na politicku scenu aj tym, ze sa nezucastnim parlamentnych volieb.. dam tym najavo, ze nie je nikto, kto by mohol zastupovat moj nazor... ten kto voli mensie zlo, s mensim zlom aj suhlasi... to len tak na margo... koho a ci pojdem volit este nie som rozhodnuty.p4ra napísal:Ja volit pojdem najskor SMK alebo SDKU. A volit by podla mna mal ist kazdy, lebo prave aj ten jeden hlas moze pomoct. Zase ked niekto nejde volit, najlahsie je pindat, ake je vsetko zle, pritom mal sancu nieco zmenit.
-
tomexx
King
Ale v sucasnej dobe ti okrem volby mensieho zla nic ine bohuzial nezostava...Spoty napísal:nesuhlasim. ja ako obcan mam v demokratickom state pravo, vyjadrit svoj nazor na politicku scenu aj tym, ze sa nezucastnim parlamentnych volieb.. dam tym najavo, ze nie je nikto, kto by mohol zastupovat moj nazor... ten kto voli mensie zlo, s mensim zlom aj suhlasi... to len tak na margo... koho a ci pojdem volit este nie som rozhodnuty.