SNS požiadala o likvidáciu SMK

Diskusie na politické témy...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

hezo napísal:lenze tyto akoze reperi maju od 14-19 rokov, maju svojich rodicov a v 99% z nich vyrastu normalny ludia. ale taky cigani nemaju perspektivu
No ci z nich vyrastu normalny ludia je dost diskutabilne....ale to je uplne jedno...ja som tym prikladom len chcel poukazat na to, ze je kopu ludi, ktori nie su prinosom pre spolocnost tak isto ako vacsina ciganov...
A inak nikto nemoze za to v akej rodine sa narodi...keby si sa narodil ty v ciganskej rodine z lunika IX tak si taky isty ako oni.
Ak by sa nejako mala riesit situacia...tak inym sposobom ako si ty predstavujes.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

POiNTER napísal:Keby som mal zmyslanie ako hezo...tak by som napr. poriesil vsetkych raperov - lebo co robia v petrzalke na sidlisku?...kazdy den sa zhulia, potom vykrikuju vo vyklenkoch, robia bordel, pocarbu cele steny...atd ....a tako by som mohol pokracovat dalej a na kazdom si nieco najst pre co by ho bolo treba poriesit....ale ja nezvyknem hadzat vsetkych do jedneho vreca....to ze vacsina ciganov robi bordel mi je jasne...ale nebudem kvoli tomu odsudzovat celu rasu. Ja totiz ludi rozdelujem na zlych a dobrych (aj ked v kazdom je aj trochu zleho-nikto neni bez chyby)...ale urcite nie na rasy. Proste na svete je tolko vela ludi, ktorych zivot je pre ostatnych len na skodu...ale tak to proste bude vzdy...
sak preto vacsinu raperov aj odsudzujem, aj za tie pesnicky co pocuvaju, je to odpad,.. no to bolo trosku OT
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Traktorista napísal:sak preto vacsinu raperov aj odsudzujem, aj za tie pesnicky co pocuvaju, je to odpad,.. no to bolo trosku OT
nech si pocuvaju co chcu, ide o to ako sa spravaju, ale vecsina z nich z toho vyrastie .

to pointer:

jednoducho mam svoj nazor, je mi jedno co si myslis, ale garantujem ti ze 80 % slovakov, ked nie viac, by najradsej ciganov videla niekde ozaj za plotom na konci sveta, a to sa tak lahko nezmeni, pretoze su neprisposoivy:

daj mlademu normalnemu clovekovi novy byt a nejake peniaze
daj to iste romovi a uvidis tie rozdiely. rom novy byt rozbije, rozkradne, znici...
a co spravy normal clovek? myslim ze to vies sam ...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:daj mlademu normalnemu clovekovi novy byt a nejake peniaze
daj to iste romovi a uvidis tie rozdiely. rom novy byt rozbije, rozkradne, znici...
a co spravy normal clovek? myslim ze to vies sam ...
Daj mlademu fetakovi bielej rasi novy byt a nejake peniaze a urobi to iste co ten cigan...
Daj normalnemu ciganovi (par sa takych urcite najde) to iste a uvidis ze urobi to iste co normalny clovek...
Proste tym chcem povedat, ze nemozes hadzat vsetkych do jedneho vreca ...aj ked 95percent ciganov mozno je z jedneho vreca...ale ako som povedal...vychova je vychova...keby sa hocikto narodil v takej rodine, tak by dopadol tak isto.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hezo napísal:ale taky cigani nemaju perspektivu
To si kde zobral? Myslis si, ze Romovia nemaju medzi sebou slusne rodiny, kt. su schopne dat zazemie, skolu, rodinnu vychovu, ako to dokazeme my, podla teba normalni a majuci pravo na byvanie vsade inde, okrem plotu s 22kV?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Neviem či ste pozerali jeden film ,davali ho na ČT 1 alebo ČT 2, nepametam si to presne. Bolo to o romskej mentalite. Jednoducho popisoval romsku mentalitu z toho hladiska, ze biela rodina si adoptovala dve deti (ciganske) a vychovavala ich. A v tom to bolo, že to bolo zamerane na ich mentalitu ze aj ked boli v normalnej rodine, tak boli stale iny ako ostatny, bolí to zlé deti, stále chceli utekat, robit zle a podobne, bolo tam viac takých faktorov a ukážok, aka je ciganska mentalita. Hovorím ti, z cigána normalneho cloveka nespravis, maju to v sebe. Osobne keby mam za suseda cigana, mal by teror
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hezo napísal:Neviem či ste pozerali jeden film ,davali ho na ČT 1 alebo ČT 2, nepametam si to presne. Bolo to o romskej mentalite. Jednoducho popisoval romsku mentalitu z toho hladiska, ze biela rodina si adoptovala dve deti (ciganske) a vychovavala ich. A v tom to bolo, že to bolo zamerane na ich mentalitu ze aj ked boli v normalnej rodine, tak boli stale iny ako ostatny, bolí to zlé deti, stále chceli utekat, robit zle a podobne, bolo tam viac takých faktorov a ukážok, aka je ciganska mentalita. Hovorím ti, z cigána normalneho cloveka nespravis, maju to v sebe. Osobne keby mam za suseda cigana, mal by teror
Urcite mas v niecom pravdu... v tej mentalite ano , ale to my nezmenime...!!! POdla mna by mali mat zakazane rodit viac ako jedno decko a bolo by po probleme pre nase deti!!! :twisted:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:Osobne keby mam za suseda cigana, mal by teror
Toto nemozes mysliet vazne alebo nie si normalny. Doprajem ti, aby sa vedla teba nastahovala slusna romska rodina.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:...
Hezo...bez urazky...ale tebe asi tiez chyba slusna vychova, keby si dokazal ublizovat pre svoje potesenie druhym.
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

hezo napísal:mne je jedno ci mi veris alebo nie
hej to je kazdemu u ri*i,
na jednej strane tvrdis ze niesi rasista, niesi fasista, si slusny clovek
a na druhej sa spravas presne opacne....
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

POiNTER napísal:Daj mlademu fetakovi bielej rasi novy byt a nejake peniaze a urobi to iste co ten cigan...
Daj normalnemu ciganovi (par sa takych urcite najde) to iste a uvidis ze urobi to iste co normalny clovek...
Preco davaju byty fetakom "ciganskej" rasy a nie tym normalnym? :roll: :wink:

K tymto poslednym prispevkom.. skor ako tie vase moralizujuce keci by ma zaujimal nazor na ten film o romskej mentalite co tu hezo opisal. :wink:
erapo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erapo »

Retne napísal:Urcite mas v niecom pravdu... v tej mentalite ano , ale to my nezmenime...!!! POdla mna by mali mat zakazane rodit viac ako jedno decko a bolo by po probleme pre nase deti!!! :twisted:
presne tak....mal by byt nejaky pocet na deti....vazne bo si to zober tie sidliska v horach z unimobuniek postavene...kazdy tam ma 5 deti a stazuju sa, ze nemaju penize....preco na to nemysleli ked mali 1 dieta? Uz aj pre mna (ako 17 rocneho) sa naskytuje otazka: "Mozem mat 2 deti?" "Zvladnem to financne?", kym Rom mysli iba na to, ze kazde decko = cca 2200,-SK. A potom aj tie deti tak vyzeraju......
Je mi jasne, ze existuju aj normalny romovia, myslim tym, ze su dobre vychovany, slusne zarabaju a pod.....ale to je o niecom inom...
Ako moze byt Minister skolstva Madar? :shock: tak tu mi uz mozog stoji.....toto snad nie je pravda....je pravda, ze Fronc stal za velke KULO, tak ale dat tam zanho Madara? Kam toto speje? Preco maju Madari na SVK gymnazium a my v Madarsku nie? Preco maju u nas Madari stranu a my v Madarsku nie? Ako mozme mat popredsedu vlady NR SR (hlavne to SR si pozrite) Madara? Preco nie je v madarskej politike a sere sa na SVK?
A k tomu mensina.....vy si myslite, ze je to mensina? Vsak sa to rozmnozuje ako kraliky a pritom kazde 4 decko konci v deckom domove....tam sa o nho postaraju a zas o dalsieho madara / roma viac a slovakov bude viac v USA ako na Slovensku!

a ked niekto vyjadri svoj nazor, tak nemusi byt rasista / fasista. Mne sa Slota paci....vsak sa pozrite co spravil pre Zilinu...aka je krasna...a kua ostatny mozu ist do ****. Uz iba ta mentalita slovenska....prezident bol Schuster a okrem toho ze bol fotit anakondy tak bol 80% v nemocnici.....Dzurinda nic nezmohol....iba sa napchal este viac do riti Blairovi a Buschovi.....Madari osidlili parlament.....a Ficove napady skoncili v ****.....a nehovorimo tom, ze Madari sa nam vyhrazaju, ze ked nieco nespravime odidu z parlamentu.....este by som im aj so smiechom zakyval....jak nas mozu takto vydierat? Si predstav, zeby si vytvoril v Madarsku stranu a povedal, ze ked nebude niekto z nasej strany prezident, tak odides z parlamentu a oni by boli cely polepeny a v riti....to sa u nich nemoze stat.....a to je to!

SLOTA nech zije aspon 200 rokov. Resp. jeho napady...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

erapo napísal:Preco maju Madari na SVK gymnazium a my v Madarsku nie? Preco maju u nas Madari stranu a my v Madarsku nie?
OBROVSKY OMYL. V Madarsku je slovenske gymnazium. V Budapesti, medzi budovou Interpolu a statnej pokladne. Moji kamarati ho navstevovali.
Jesen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jesen »

sacek napísal:nemam rad politiku ale p.Slota je podla mna asi nejlepsi clovek v parlamente :P 8)
no pokial viem, pan Slota nie je poslancom NRSR...to len na doplnenie
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

p4ra napísal:OBROVSKY OMYL. V Madarsku je slovenske gymnazium. V Budapesti, medzi budovou Interpolu a statnej pokladne. Moji kamarati ho navstevovali.
waw, az jedno? :shock:
erapo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Jesen napísal:no pokial viem, pan Slota nie je poslancom NRSR...to len na doplnenie
tam malo byt "ktory bol v parlamente"
erapo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:OBROVSKY OMYL. V Madarsku je slovenske gymnazium. V Budapesti, medzi budovou Interpolu a statnej pokladne. Moji kamarati ho navstevovali.
A je dotovane madarskom? Nie....tak tu nepis blbosti....
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:K tymto poslednym prispevkom.. skor ako tie vase moralizujuce keci by ma zaujimal nazor na ten film o romskej mentalite co tu hezo opisal. :wink:
Ten film som nevidel...takze sa k tomu vyjadrovat nebudem....ale co sa tyka mentality...podla mna na vyvoj cloveka nema az taky velky vplyv...nieco ine su dusevne poruchy. Ja som proste toho nazoru ze najvacsi podiel na vyvoji osobnosti ma rodine zazemie. A teda ze moze za to vychova...nebudem vsak o tom nikoho presviedcat.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

erapo napísal:A je dotovane madarskom? Nie....tak tu nepis blbosti....
Je dotovane Madarskom. Gymnazium pre slovensku mensinu zijucu v Madarsku. Ale pravo studovat tam maju aj slovenski, ci madarski studenti. No tak chlapci.. Pravda je taka..
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Je dotovane Madarskom. Gymnazium pre slovensku mensinu zijucu v Madarsku. Ale pravo studovat tam maju aj slovenski, ci madarski studenti. No tak chlapci.. Pravda je taka..
Ja madarov nejako moc nemusim...ale par poznam a su v pohode...no p4ra ma tentokrat pravdu...tu som nieco nasiel

Kód: Vybrať všetko

http://www.luno.hu/mambo/index.php?option=content&task=view&id=2780
Inak ta stranka je cela venovana slovenskej mensine v madarsku...ale nechcelo sa mi to prezerat

http://www.luno.hu/
Tu su este nejake linky...treba prestudovat :)

http://www.slovaci.hu/linkek/linkeksl.htm
Napísať odpoveď