Retne napísal:Urcite mas v niecom pravdu... v tej mentalite ano , ale to my nezmenime...!!! POdla mna by mali mat zakazane rodit viac ako jedno decko a bolo by po probleme pre nase deti!!!

presne tak....mal by byt nejaky pocet na deti....vazne bo si to zober tie sidliska v horach z unimobuniek postavene...kazdy tam ma 5 deti a stazuju sa, ze nemaju penize....preco na to nemysleli ked mali 1 dieta? Uz aj pre mna (ako 17 rocneho) sa naskytuje otazka: "Mozem mat 2 deti?" "Zvladnem to financne?", kym Rom mysli iba na to, ze kazde decko = cca 2200,-SK. A potom aj tie deti tak vyzeraju......
Je mi jasne, ze existuju aj normalny romovia, myslim tym, ze su dobre vychovany, slusne zarabaju a pod.....ale to je o niecom inom...
Ako moze byt Minister skolstva Madar?

tak tu mi uz mozog stoji.....toto snad nie je pravda....je pravda, ze Fronc stal za velke KULO, tak ale dat tam zanho Madara? Kam toto speje? Preco maju Madari na SVK gymnazium a my v Madarsku nie? Preco maju u nas Madari stranu a my v Madarsku nie? Ako mozme mat popredsedu vlady NR SR (hlavne to SR si pozrite) Madara? Preco nie je v madarskej politike a sere sa na SVK?
A k tomu mensina.....vy si myslite, ze je to mensina? Vsak sa to rozmnozuje ako kraliky a pritom kazde 4 decko konci v deckom domove....tam sa o nho postaraju a zas o dalsieho madara / roma viac a slovakov bude viac v USA ako na Slovensku!
a ked niekto vyjadri svoj nazor, tak nemusi byt rasista / fasista. Mne sa Slota paci....vsak sa pozrite co spravil pre Zilinu...aka je krasna...a kua ostatny mozu ist do ****. Uz iba ta mentalita slovenska....prezident bol Schuster a okrem toho ze bol fotit anakondy tak bol 80% v nemocnici.....Dzurinda nic nezmohol....iba sa napchal este viac do riti Blairovi a Buschovi.....Madari osidlili parlament.....a Ficove napady skoncili v ****.....a nehovorimo tom, ze Madari sa nam vyhrazaju, ze ked nieco nespravime odidu z parlamentu.....este by som im aj so smiechom zakyval....jak nas mozu takto vydierat? Si predstav, zeby si vytvoril v Madarsku stranu a povedal, ze ked nebude niekto z nasej strany prezident, tak odides z parlamentu a oni by boli cely polepeny a v riti....to sa u nich nemoze stat.....a to je to!
SLOTA nech zije aspon 200 rokov. Resp. jeho napady...