Zanechá,ale ide tu o to,že 10 ročné dieťa ovplyvnia aj iné veci ako média!A predsa si to média najviac odnesú,pretože ľudia si už zvykli sa na to vyhováraťmastermind napísal:bolo to dieta mladsie ako 13 rokov. ale to predsa nevadi. ked dieta sleduje v TV cely cas len hovadske rozpravky, tak chces povedat ze to na nom nezanecha ziadne stopy?
Je toto normalne?
-
Baguvix
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
-
majko_36
Amateur
Otazka je, ci ma to konkretne dieta vacsie sklony opakovat po niekom ako sa hra alebo ako hracky rozbija. myslim, ze v cloveku je to uz od pocatia. ked potom nieco vidi, tak niektore bude opakovat to rozbijanie a niektore sa bude hrat.mastermind napísal:bolo to dieta mladsie ako 13 rokov. ale to predsa nevadi. ked dieta sleduje v TV cely cas len hovadske rozpravky, tak chces povedat ze to na nom nezanecha ziadne stopy?
-
mastermind
VIP
kazdemu dietatu ukazali bud ako hracky rozbija alebo ako sa s nimi hra. dieta opakovalo to co videlo. ale suhlasim urcite ma na to velky vplyv genetikamajko_36 napísal:Otazka je, ci ma to konkretne dieta vacsie sklony opakovat po niekom ako sa hra alebo ako hracky rozbija. myslim, ze v cloveku je to uz od pocatia. ked potom nieco vidi, tak niektore bude opakovat to rozbijanie a niektore sa bude hrat.
-
mastermind
VIP
aj ja som vyrastal pred TV a tiez si myslim ze som normalny. ale skus si teraz zapnut jetix, foxkids a podobne kanaly a hned zbadas rozdiel medzi tym co sme pozerali my a co pozeraju dnesne detigwixt napísal:neviem ako ty ale ja som vyrastal s telkou a myslim si ze som celkom normalny (whatever normalny means) ....
Presne ako vravíš pri 99% rodinách je to tak.p4ra napísal:A viete, co je na tom najsmutnejsie? Ze o chvilku sa objavi nejaky mudry psycholog a psychiater a zhodnu sa, ze sa vsetko mozu filmy a pocitacove hry. Ja si osobne myslim, ze to vsetko pochadza z domu. Taketo deti vacsinou pochadzaju z nekompletnych a problematickych deti.
Nehovorim, ze deti z rozvedenych rodin nemozu byt OK a normalne, bezproblemove, len bohuzial je to casto tak, ze tomu dotycnemu synovi, dcere nema kto dohovorit. Niekto prisnejsi, ako je otec.
zober si rozdiel medzi tym co pozerali nasi rodicia a my .... je to take iste ... proste spolocnost sa vyvija ....mastermind napísal:aj ja som vyrastal pred TV a tiez si myslim ze som normalny. ale skus si teraz zapnut jetix, foxkids a podobne kanaly a hned zbadas rozdiel medzi tym co sme pozerali my a co pozeraju dnesne deti
jj suhlas , taky isty nazor mam aj jap4ra napísal:A viete, co je na tom najsmutnejsie? Ze o chvilku sa objavi nejaky mudry psycholog a psychiater a zhodnu sa, ze sa vsetko mozu filmy a pocitacove hry. Ja si osobne myslim, ze to vsetko pochadza z domu. Taketo deti vacsinou pochadzaju z nekompletnych a problematickych deti.
Nehovorim, ze deti z rozvedenych rodin nemozu byt OK a normalne, bezproblemove, len bohuzial je to casto tak, ze tomu dotycnemu synovi, dcere nema kto dohovorit. Niekto prisnejsi, ako je otec.
Maš pravdu ale osobne som sa presvečil že su ludia ktorych dokaže ovplivnit aj tv alebo pc neni to normalna vec ale stava sa to ale aj napriek tomu s tebou suhlasimp4ra napísal:A viete, co je na tom najsmutnejsie? Ze o chvilku sa objavi nejaky mudry psycholog a psychiater a zhodnu sa, ze sa vsetko mozu filmy a pocitacove hry. Ja si osobne myslim, ze to vsetko pochadza z domu. Taketo deti vacsinou pochadzaju z nekompletnych a problematickych deti.
-
derriL
Expert
Mno ja som z Trnavy a akoze takyto KRETENI si hovoria ze RBW ! OMG sak to su len tupe DECKA, ktore si vyholia hlavu a ked idu po ulici po jednom sa na teba ani nepozru ale ked ich je dvadsat tak uz su to majstri sveta. Takychto tu mame pokok*t, omfg. Ako p4ra napisal, ze to su taki, kt. pochadzaju z problematistickych rodin. Napr. minule idem okolo takej partie a pytaju sa ma ci nemam cigo, bo som akurat fajcil, som odpovedal, ze nemam(som fajkal poslednu) a oni, ze a co mas vo vacku? Ja ze mobil a on, ze co pi*ujes ? Ja ze dajte mi pokoj ko*oti a isiel som dalej. Ako som sa po par metroch obzrel naspat tak uz velice vyvolavali a isli za mnu, ale nejak ich to preslo. A na druhy den ked som jedneho z nich stretol, nepovedal ani pol slova a ani sa po mne neobzrel ! 
presne tak , ved uz dnes deti sikanuju dospelychAristox napísal:Jednoznačne sa na niečo hrajú alebo sa totálne nudia...No najviac ma nštvalo to,žže koľko ich bolo a ešte aj pomôcky mali(boxery,obušky a pod.)...Dnešné decká už nevedia čo so sobou.To za 10 rokov tu budú behávať s pištolami alebo ako...![]()
-
-Hajkli-
Medium Expert
Niekto povie ze za to moze telka nasilne hry na PC a je na tom nieo pravda (niekto asi moc pozeral film "gangy vnew yorku" alebo to prehnal s GTA) ale podla mna aby sa poucili tak pekne 3 rocky za mrezami
niekomu to moze pomoct k uvedomeniu sa
ale jednym slovom ta partia (az na tych nebyjucich sa ) su totalny #@!!!!**%@^&*&^%$#@!~ .......
Ale netreba kvoli takym ----- dementom odsudzovat celu mladez niektory sme aj normalny

Ale netreba kvoli takym ----- dementom odsudzovat celu mladez niektory sme aj normalny
-
fikus-kukis
Guru wannabe
su to debili
aj mi na sidlisku mame taky nieaky "GANG" ale su to obycajny curaci ktoremu ked daco povies tak hned struha frajera a jednu ti vilepi a ja jemu nemozem nic povedat lebo je o 1 rok starsi a o 2 hlavy vissi -ale takyto frajeri su iba ked ich je 10 a mezdi nimi su aj taky ko*ot co ked ich stretnem na ulici samich bez partie a potom mu daco poviem (sam uz neni samozrejme taky macher tak ma hnedaka v slipoch a je ticho nic nepovie) a zavola si partiu a potom ma idu na ulici bit a ja sa nechcem bit a oni su taky ko*ot prije*** nevedia si svoje problemy viriesit inak
ale je*at na nich oni raz snad od dakoho dostanu na hubu
aj mi na sidlisku mame taky nieaky "GANG" ale su to obycajny curaci ktoremu ked daco povies tak hned struha frajera a jednu ti vilepi a ja jemu nemozem nic povedat lebo je o 1 rok starsi a o 2 hlavy vissi -ale takyto frajeri su iba ked ich je 10 a mezdi nimi su aj taky ko*ot co ked ich stretnem na ulici samich bez partie a potom mu daco poviem (sam uz neni samozrejme taky macher tak ma hnedaka v slipoch a je ticho nic nepovie) a zavola si partiu a potom ma idu na ulici bit a ja sa nechcem bit a oni su taky ko*ot prije*** nevedia si svoje problemy viriesit inak
ale je*at na nich oni raz snad od dakoho dostanu na hubu