Je toto normalne?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Baguvix
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

mastermind napísal:bolo to dieta mladsie ako 13 rokov. ale to predsa nevadi. ked dieta sleduje v TV cely cas len hovadske rozpravky, tak chces povedat ze to na nom nezanecha ziadne stopy?
Zanechá,ale ide tu o to,že 10 ročné dieťa ovplyvnia aj iné veci ako média!A predsa si to média najviac odnesú,pretože ľudia si už zvykli sa na to vyhovárať :D
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Baguvix napísal:Zanechá,ale ide tu o to,že 10 ročné dieťa ovplyvnia aj iné veci ako média!A predsa si to média najviac odnesú,pretože ľudia si už zvykli sa na to vyhovárať :D
netvrdim ze nie. ja som reagoval na to co napisal para Vobec by som do toho neplietol media...
majko_36
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majko_36 »

mastermind napísal:bolo to dieta mladsie ako 13 rokov. ale to predsa nevadi. ked dieta sleduje v TV cely cas len hovadske rozpravky, tak chces povedat ze to na nom nezanecha ziadne stopy?
Otazka je, ci ma to konkretne dieta vacsie sklony opakovat po niekom ako sa hra alebo ako hracky rozbija. myslim, ze v cloveku je to uz od pocatia. ked potom nieco vidi, tak niektore bude opakovat to rozbijanie a niektore sa bude hrat. :idea:
mastermind
VIP
VIP

majko_36 napísal:Otazka je, ci ma to konkretne dieta vacsie sklony opakovat po niekom ako sa hra alebo ako hracky rozbija. myslim, ze v cloveku je to uz od pocatia. ked potom nieco vidi, tak niektore bude opakovat to rozbijanie a niektore sa bude hrat. :idea:
kazdemu dietatu ukazali bud ako hracky rozbija alebo ako sa s nimi hra. dieta opakovalo to co videlo. ale suhlasim urcite ma na to velky vplyv genetika
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

neviem ako ty ale ja som vyrastal s telkou a myslim si ze som celkom normalny (whatever normalny means) .... :)
mastermind
VIP
VIP

gwixt napísal:neviem ako ty ale ja som vyrastal s telkou a myslim si ze som celkom normalny (whatever normalny means) .... :)
aj ja som vyrastal pred TV a tiez si myslim ze som normalny. ale skus si teraz zapnut jetix, foxkids a podobne kanaly a hned zbadas rozdiel medzi tym co sme pozerali my a co pozeraju dnesne deti
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

p4ra napísal:A viete, co je na tom najsmutnejsie? Ze o chvilku sa objavi nejaky mudry psycholog a psychiater a zhodnu sa, ze sa vsetko mozu filmy a pocitacove hry. Ja si osobne myslim, ze to vsetko pochadza z domu. Taketo deti vacsinou pochadzaju z nekompletnych a problematickych deti.

Nehovorim, ze deti z rozvedenych rodin nemozu byt OK a normalne, bezproblemove, len bohuzial je to casto tak, ze tomu dotycnemu synovi, dcere nema kto dohovorit. Niekto prisnejsi, ako je otec.
Presne ako vravíš pri 99% rodinách je to tak.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mastermind napísal:aj ja som vyrastal pred TV a tiez si myslim ze som normalny. ale skus si teraz zapnut jetix, foxkids a podobne kanaly a hned zbadas rozdiel medzi tym co sme pozerali my a co pozeraju dnesne deti
zober si rozdiel medzi tym co pozerali nasi rodicia a my .... je to take iste ... proste spolocnost sa vyvija ....
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

tak toto je surove....ja k tomu vazne nemam co povedat..mozno sa tie decka spravali tak ako ich to naucili doma..vsetko si vydobyt bitkou...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

p4ra napísal:A viete, co je na tom najsmutnejsie? Ze o chvilku sa objavi nejaky mudry psycholog a psychiater a zhodnu sa, ze sa vsetko mozu filmy a pocitacove hry. Ja si osobne myslim, ze to vsetko pochadza z domu. Taketo deti vacsinou pochadzaju z nekompletnych a problematickych deti.

Nehovorim, ze deti z rozvedenych rodin nemozu byt OK a normalne, bezproblemove, len bohuzial je to casto tak, ze tomu dotycnemu synovi, dcere nema kto dohovorit. Niekto prisnejsi, ako je otec.
jj suhlas , taky isty nazor mam aj ja
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

Maš pravdu ale osobne som sa presvečil že su ludia ktorych dokaže ovplivnit aj tv alebo pc neni to normalna vec ale stava sa to ale aj napriek tomu s tebou suhlasim :D
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Mno ja som z Trnavy a akoze takyto KRETENI si hovoria ze RBW ! OMG sak to su len tupe DECKA, ktore si vyholia hlavu a ked idu po ulici po jednom sa na teba ani nepozru ale ked ich je dvadsat tak uz su to majstri sveta. Takychto tu mame pokok*t, omfg. Ako p4ra napisal, ze to su taki, kt. pochadzaju z problematistickych rodin. Napr. minule idem okolo takej partie a pytaju sa ma ci nemam cigo, bo som akurat fajcil, som odpovedal, ze nemam(som fajkal poslednu) a oni, ze a co mas vo vacku? Ja ze mobil a on, ze co pi*ujes ? Ja ze dajte mi pokoj ko*oti a isiel som dalej. Ako som sa po par metroch obzrel naspat tak uz velice vyvolavali a isli za mnu, ale nejak ich to preslo. A na druhy den ked som jedneho z nich stretol, nepovedal ani pol slova a ani sa po mne neobzrel ! :idea:
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Jednoznačne sa na niečo hrajú alebo sa totálne nudia...No najviac ma nštvalo to,žže koľko ich bolo a ešte aj pomôcky mali(boxery,obušky a pod.)...Dnešné decká už nevedia čo so sobou.To za 10 rokov tu budú behávať s pištolami alebo ako... :? :smt071
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

Aristox napísal:Jednoznačne sa na niečo hrajú alebo sa totálne nudia...No najviac ma nštvalo to,žže koľko ich bolo a ešte aj pomôcky mali(boxery,obušky a pod.)...Dnešné decká už nevedia čo so sobou.To za 10 rokov tu budú behávať s pištolami alebo ako... :? :smt071
presne tak , ved uz dnes deti sikanuju dospelych :lol:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

hmm toto neni normálne...ale neverim že tie deti su zo slušných rodín....
Ešte že mňa vychovali tak, aby som konflikty neriešil násilím.... :roll:
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Niekto povie ze za to moze telka nasilne hry na PC a je na tom nieo pravda (niekto asi moc pozeral film "gangy vnew yorku" alebo to prehnal s GTA) ale podla mna aby sa poucili tak pekne 3 rocky za mrezami :twisted: niekomu to moze pomoct k uvedomeniu sa :) ale jednym slovom ta partia (az na tych nebyjucich sa ) su totalny #@!!!!**%@^&*&^%$#@!~ .......

Ale netreba kvoli takym ----- dementom odsudzovat celu mladez niektory sme aj normalny :) 8)
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

sidliskova mladez !! :idea:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Keby mali čo na práci, nemali by čas poflakovať sa vonku a tvoriť tlupy, ktorým ide o česť a dobré meno (nemajú to tie deti z USA a rôznych klipov & seriálov?).
Čvarga jedna :evil: !
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

su to debili
aj mi na sidlisku mame taky nieaky "GANG" ale su to obycajny curaci ktoremu ked daco povies tak hned struha frajera a jednu ti vilepi a ja jemu nemozem nic povedat lebo je o 1 rok starsi a o 2 hlavy vissi -ale takyto frajeri su iba ked ich je 10 a mezdi nimi su aj taky ko*ot co ked ich stretnem na ulici samich bez partie a potom mu daco poviem (sam uz neni samozrejme taky macher tak ma hnedaka v slipoch a je ticho nic nepovie) a zavola si partiu a potom ma idu na ulici bit a ja sa nechcem bit a oni su taky ko*ot prije*** nevedia si svoje problemy viriesit inak :x :lol:
ale je*at na nich oni raz snad od dakoho dostanu na hubu :twisted:
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Vzdy sa najde niekto silnejsi, a ked niekto seka frajera velmi rychlo pride nato ze nieje najsilnejsi mozno dostane dobre na hubu a stichne, prestane sekat machra, alebo naopak. Proste tento svet je uz taky, tento svet sa uz vyliecit neda.

Zomrieme vsetci
Napísať odpoveď