Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

hezo napísal:nevidel by som ze by sa na nejakej z akcii SP heilovalo :roll:
nemyslel som to tak ze sa na akciach SP heilovalo,.. ale vseobecne.
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

:smt007
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

no a kedze Hlinkove gardy mali toto iste motto a spolupracovali s NSDAP niet o com ze su rasisti ...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Linkman napísal:no a kedze Hlinkove gardy mali toto iste motto a spolupracovali s NSDAP niet o com ze su rasisti ...
očom?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Linkman napísal:no a kedze Hlinkove gardy mali toto iste motto a spolupracovali s NSDAP niet o com ze su rasisti ...
Ake motto ? :-) Jedine tak to -Na straz!-
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Aryan Angel napísal:Ake motto ? :-) Jedine tak to -Na straz!-
A co chcu strazit? Koho? Stale nechapem...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

tomexx napísal:A co chcu strazit?
Ze by Slovensko? :roll:

Sme Hlinkova garda,
sme Slovenska stráž,
Hlinka je náš otec,
Sidor vodca náš !
Kto si rodom Slovák,
staň si v Hlinkov šík,
nás nezlomí hrozba,
nás nezlomí nik !
Ref:
Kamarati nastráž ,
velí vodca náš,
na vrchu Kriváňa
postavíme stráž.
Kto je Slovák s nami nôti,
kto nie s nami, ten je proti.
Kamarati na stráž!
Kamarati na stráž!
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Aryan Angel napísal:Ze by Slovensko? :roll:

Sme Hlinkova garda,
sme Slovenska stráž,
Hlinka je náš otec,
Sidor vodca náš !
Kto si rodom Slovák,
staň si v Hlinkov šík,
nás nezlomí hrozba,
nás nezlomí nik !
Ref:
Kamarati nastráž ,
velí vodca náš,
na vrchu Kriváňa
postavíme stráž.
Kamarati na stráž!
Kamarati na stráž!
ze stansi v Hlinkov sik ...bla bla bla....riadne blaboli......a ze veli vodca nas
v pripade problemov zuteka ako prvy, takychto pozname,boze riadna odrhovacka :lol:
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vendermarch »

Keby ste sa vy chalani čo sa tak húževnato držíte ideológie SP radšej rovnako venovali niečomu produktívnejšiemu. Už dávno nieje hospodárska kríza, a tobôž niesme v nemecku. Takisto už nemáme rakúsko-uhorsko a Slovensko je samostatný štát za ktorý treba bojovať inak ako na fronte. Skutočné vojny sa už dávno vedú inde iným spôsobom. Keď teda SKUTOČNE ide o Slovensko tak prečo radšej neštudujete ekonómiu.

Každý predsa vidí že to čo SP hlása a čo jej členovia robia má jasný "text" . Všade iba píšu že tá uniforma sa vôbec nepodobá na nič čo by mohlo mať čosi spoločné s hore uvedeným... To mi pripomína deti ktoré nehovoria k***t ale kompót lebo TO im nezakázali ešte. Celá ich činnosť (SP) spočíva vo vymýšlaní druhotných symbolov tak aby každý videl o čo ide ale pritom im to zákon nezakazuje.

A k tým médiám... kadžý kto bol na ich stránke videl tie veci na vlastné oči. ČO by mali viac médiá skreslovať?
Mali by proti nim postaviť rovnaké riešenia ako sami navrhujú. Ubrať im právo voliť, namočiť do smoly a peria, vyhodiť z krajiny a ešte vo vzduchu do rici nakopať. Malo by to rovnaký zmysel.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Aryan Angel napísal:Ze by Slovensko? :roll:

Sme Hlinkova garda,
sme Slovenska stráž,
Hlinka je náš otec,
Sidor vodca náš !
Kto si rodom Slovák,
staň si v Hlinkov šík,
nás nezlomí hrozba,
nás nezlomí nik !
Ref:
Kamarati nastráž ,
velí vodca náš,
na vrchu Kriváňa
postavíme stráž.
Kamarati na stráž!
Kamarati na stráž!
Heh, tak som sa pekne zasmial. 90% z nich by zutekalo kade lahsie alebo mozno ani nie, ved su..

EDIT: Upravene na ziadost Moderatora.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT premazany, vyjadrujte sa k teme (plati najma pre uzivatelov p4ra, canopus a hezo)!

// Uzivatel hezo 2 dni basa pre opakovany OT a porusovanie pravidla 6.

2 canopus, p4ra: Za podobne prispevky nabuduce basa- akcia vyvolava reakciu, takze klud!
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

no myslim ze vacsina z vas si asi poriadne neprecitalo dejiny alebo ak ano tak o historii vie tolko kolko povedali komunisti. Pokial viem Tiso zachranil 42 000 zidov ale o tom sa vobec nehovori. Nehovori sa o tom ani za Tisovho prezidentovania nebola na slovensku vykonana ziadna poprava. A netreba zabudat ze Hitler nam dal ultimatum bud budeme stat pri nom alebo nas znicia madari tak mi povedzte co si mal vybrat. Vy by ste si vybrali vojnu len kvoli par zidom? Nemyslim si. A celkovo nemyslim si ze SP je nejak rasovo zalozena lebo ak tu nahodou niekto cital ich program tak sa docita ze je tam "ochrana narodnostnych mensin na zaklade reprocity" to co oni hovoria je len kritika a pravdiva kazdy sa doma bavi o ciganskom probleme
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

kali520 napísal:no myslim ze vacsina z vas si asi poriadne neprecitalo dejiny alebo ak ano tak o historii vie tolko kolko povedali komunisti. Pokial viem Tiso zachranil 42 000 zidov ale o tom sa vobec nehovori. Nehovori sa o tom ani za Tisovho prezidentovania nebola na slovensku vykonana ziadna poprava. A netreba zabudat ze Hitler nam dal ultimatum bud budeme stat pri nom alebo nas znicia madari tak mi povedzte co si mal vybrat. Vy by ste si vybrali vojnu len kvoli par zidom? Nemyslim si. A celkovo nemyslim si ze SP je nejak rasovo zalozena lebo ak tu nahodou niekto cital ich program tak sa docita ze je tam "ochrana narodnostnych mensin na zaklade reprocity" to co oni hovoria je len kritika a pravdiva kazdy sa doma bavi o ciganskom probleme
Ty urcite musis patrit k pospolitosti. POSPOLITOST su sami rasisti a mali by mat dozivotie :evil: :evil: :evil:
nadl
Medium Star
Medium Star

Hrozba?

Príspevok od používateľa nadl »

dair napísal:ake nebezpecenstvo?
nevies citat ...nepredstavuju hrozbu... a hlavne hanba pre Slovensko?
Tak to by si musel pokladať hrozbu ktorej koľvek strany na Slovensku. AJhľa "demokrat". Keď chceš hovoriť o slobode nesmieš popierať akekoľvek nazory.
kali520
Darca
Darca

azimut3 napísal:Ty urcite musis patrit k pospolitosti. POSPOLITOST su sami rasisti a mali by mat dozivotie :evil: :evil: :evil:
Ty ich poznas osobne? Ked tvrdis ze su to rasisiti. Cital si ich program? a chces my povedat ze ty si sa v zivote nebavil s nikym o ciganoch ako robia bordel a o madaroch ako si tu dovoluju?
Miňo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Slovenská Pospolitosť

Príspevok od používateľa Miňo »

The Devil napísal:Čo sa v poslednom čase deje s touto organizáciou? Už dlho som o nich nepočul.
A ako je to s ich stránkou? Prečo ju zrušili? :roll:
ty si jej člen??? :lol:
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Slovenská Pospolitosť

Príspevok od používateľa The Devil »

Miňo napísal:ty si jej člen??? :lol:
Nie.
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ty ich poznas osobne? Ked tvrdis ze su to rasisiti. Cital si ich program? a chces my povedat ze ty si sa v zivote nebavil s nikym o ciganoch ako robia bordel a o madaroch ako si tu dovoluju?
Cital som ich program, aj som niektorych clenov osobne poznam. Su to totalny RASISTI. Bavil som sa aj o romoch, aj o madaroch, ale aj o slovakoch, ktori robia bordel. Vsetci sme si rovny a rovnako by sme sa mali sudit. Prec z rasizmom a pospolitostou.....................
kali520
Darca
Darca

azimut3 napísal:Cital som ich program, aj som niektorych clenov osobne poznam. Su to totalny RASISTI. Bavil som sa aj o romoch, aj o madaroch, ale aj o slovakoch, ktori robia bordel. Vsetci sme si rovny a rovnako by sme sa mali sudit. Prec z rasizmom a pospolitostou.....................
Ked sme si vseci rovny tak naco sa robi tzv pozitivna diskriminacia? A ja som toho nazoru ze ked sa niekto nevie prisposobit urcitemu sposobu zivota tak potom co s nim? Nove domi mu davat nebudem. Pozri sa napr. na tych moslimov co robili v Parizi museli zacat sa prisposobovat a im sa to nepacilo tak zacali robit vytrznosti
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:...Pozri sa napr. na tych moslimov co robili v Parizi museli zacat sa prisposobovat a im sa to nepacilo tak zacali robit vytrznosti
Pred mesiacom som bol v Strausburgu na pracovnej ceste. Ako som sa od tamojsich ludi dozvedel, tie vytrznosti su tam uz roky po celom Francuzku. Az ked sa dostali do Pariza tak si ich zacali vsimat media. Ide od diskriminaciu mensinovej rasy v state. Ak by ma tu zacali utlacat romovia tiez by som sa branil. Ja hovorim dajme romom nove byty, ale ROMOM nie ciganom ani nasim bielim podonym ich, ktory su neprisposobivy. A este k tomu utlacaniu. Chces mi povedat ze skini neutlacaju nas bielich??? Je bezne, ze skini zmlatia hocikoho...............
Napísať odpoveď