No. V skratke. Vo stvrtok som si objednal dve pamate za 10k SKK z agemu. Ja viem "luxus" ze z Ba do Ba, ale cel som vyskusat notoricky znamu UPS. Tak som si povedal ze skusim. Objednal som v ageme cez internet, napisal som Meno, priezvisko, ulicu, cislo ulice, psc, dokonca cast Ba [Bratislava X]. Zaplatil som ece v ten den [stvrtok] cez internet. Dost risk platit vopred ze?

Prilozil som svoje telefonne cislo. Moj mail maju login je regnuty na mna. Allright. V piatok rano to odislo, takze to asi dojde dnes. Veru aj doslo...ale ako. Resp, keby som nezavolal do UPS, nezohnal si cislo, ktory je v UPS van-e, tak su moje pamate za desinu este niekde f pazi, a je otazne ci by som ich vobec niekedy dostal. Preco? Tu je odpoved... P.S.: Skoro by som zabudol. NEBYVAM v rodinnom dome, je tu dokopy 6-8 rodin [sice je vacsina post mortem, ale to je vedlajsie].
P.S.: Ja sa Domov nevolam...
Pre tych co nechapu: Moje meno nie je Domov, to znamena ze tato zasielka nema adresata. To znamena ze keby som jak blb nevyvolaval po sietiach UPS tak sa to ku mne dnes ani zajtra nedostane. Mozno vobec