AGEM - Ako mi skoro [ne]dosli pamate.

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

AGEM - Ako mi skoro [ne]dosli pamate.

Príspevok od používateľa uplink »

No. V skratke. Vo stvrtok som si objednal dve pamate za 10k SKK z agemu. Ja viem "luxus" ze z Ba do Ba, ale cel som vyskusat notoricky znamu UPS. Tak som si povedal ze skusim. Objednal som v ageme cez internet, napisal som Meno, priezvisko, ulicu, cislo ulice, psc, dokonca cast Ba [Bratislava X]. Zaplatil som ece v ten den [stvrtok] cez internet. Dost risk platit vopred ze? :D Prilozil som svoje telefonne cislo. Moj mail maju login je regnuty na mna. Allright. V piatok rano to odislo, takze to asi dojde dnes. Veru aj doslo...ale ako. Resp, keby som nezavolal do UPS, nezohnal si cislo, ktory je v UPS van-e, tak su moje pamate za desinu este niekde f pazi, a je otazne ci by som ich vobec niekedy dostal. Preco? Tu je odpoved... P.S.: Skoro by som zabudol. NEBYVAM v rodinnom dome, je tu dokopy 6-8 rodin [sice je vacsina post mortem, ale to je vedlajsie].

Obrázok

P.S.: Ja sa Domov nevolam...

Pre tych co nechapu: Moje meno nie je Domov, to znamena ze tato zasielka nema adresata. To znamena ze keby som jak blb nevyvolaval po sietiach UPS tak sa to ku mne dnes ani zajtra nedostane. Mozno vobec :?
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

no jo slavny agem

kamosovi to robia stale a stale same problemy

ttoavr mu chodi mesiac

zlaty bgs
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Agem je hanba velkoskladov a to ti potvrdi kazdy spravny obchodnik. Uz u nich nakupuju len studenti ako ty a potom maju vecne problemy s reklamaciami a pod. Este k tomu beru koncovych zakaznikov normalnym obchodom, toto sa v inom odvetvi ani nerobi.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

kto pozna trenciansku predajnu bornet, tak vie ze to v tej blave furt blbnu. ja som si v bornete dal objednat jeden modul ramky Kingston no a dosla smejdna GoodRAM takze som musel pockat do dalsieho dna a prist znova ale aspon som sa toho dozil... :lol:
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

mne agem vymienal a posielal spat dosraty zdroj 3 tyzdne....
Napísať odpoveď