Ako hojko a t0m4s3 cestovali do USA hladat Lesa...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Les napísal:Nikomu vam to vsak neprajem, ste este mladi a niektori aj dost hlupucky a naivny.
Tak toto je pravda. Ale aj napriek tomu netvrdim, ze verim vsetkemu, co si napisal, i ked viem zo skusenosti nasich rodinnych priatelov, co vsetko je mozne v USA aj bez skoly. Ide len o to, ci clovek chce.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

p4ra napísal:Tak toto je pravda. Ale aj napriek tomu netvrdim, ze verim vsetkemu, co si napisal, i ked viem zo skusenosti nasich rodinnych priatelov, co vsetko je mozne v USA aj bez skoly. Ide len o to, ci clovek chce.
Napr. tieto:samovražda,hamburgre a podobné voloviny a samozrejme MC Donald,nadváha približne u každého. :D
PS. P4ra týmto chceš povedať že nemáš školu?Dostaneš sa vôbec do ameriky bez školy?Napr poviem príklad,keď vieš po anglicky=máš školu,nevieš po anglicky=nebude amerika,nemáš školu.
^Nevermind napísal:ja vam poviem preco vam pripadaju Lesove "klamstva" ako klamstva .. lebo ste nic nezazili a myslim ze vecinu na slovensku v dlhsej dobe nezazijete .. v USa je mozne vela veci .. dobrych aj zlych jako napisal Les sam.
Les neni ani prvý ani posledny čo ide do ameriky,mám ta pár známich a viem
očom je amerika.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

novidis .. ja som tam bol par krat a tiez viem o com je :) les tam byva viac jak polovicu svojeho zivota .. tiez vie o com je .. nielen ty mas pravdu
ehm123
King
King

^Nevermind napísal:novidis .. ja som tam bol par krat a tiez viem o com je :) les tam byva viac jak polovicu svojeho zivota .. tiez vie o com je .. nielen ty mas pravdu
A prečo si tam neostal keď je tam tak dobre?
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

preco by som tam mal ostavat? ja som tam nebyval nastalo .. ja som bol na navstevu a potom na cele prazdniny .. nemam viza na trvaly pobit :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

nevermind - vyhovorky, nejake viza ti predsa nemozu zabranit v zivote vo vysnivanej krajine slobody (slova, obliekania...) a demokracie
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

warezman - Samozrejme, ze sa do Ameriky dostanes bez skoly, nedostanes sa tam len bez viza a to je velmi casto problem, pretoze denne poziada o vizum par desiatok ludi (60-100) a z toho dostane vizum tak maximalne 8 ludi.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

test - odpoved na tie vymysly mas v teme USA.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

warezman: Neviem, co malo znamenat to hamburgre, samovrazda a McDonalds, ale OK. Inak toto vsetko mame aj na Slovensku, no nevadi. Nie, nemusis vediet v Amerike po anglicky a stale mas sancu uspiet. To je holt realita.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:nevermind - vyhovorky, nejake viza ti predsa nemozu zabranit v zivote vo vysnivanej krajine slobody (slova, obliekania...) a demokracie
ta obratia rovno na letisku
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

jaj preco mi nadavas? :cry: som z teba smutny
ako keby neexistovali ine moznosti vstupu do krajiny ako lietadlo - take nieco ze cez les s kanady, alebo na pneumatike z kuby - to ti nic nehovori?
naozaj lutujem takeho cloveka, co si mysli ze do usa sa da dostat iba lietadlom
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

lutuj sam seba lebo rozmyslal nad takimi vecami ..
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

naozaj neviem preco ma urazas - to ze nemas predstavivost a nevies sa dostat do usa, ktore sa ti tak pacia, je tvoja vec, ale preco som ja ten zly, som nepochopil :cry:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:naozaj neviem preco ma urazas - to ze nemas predstavivost a nevies sa dostat do usa, ktore sa ti tak pacia, je tvoja vec, ale preco som ja ten zly, som nepochopil :cry:
mam na to pravo .. ten kto je tu blby a slepy si tu ty viz >>
^Nevermind napísal:novidis .. ja som tam bol par krat a tiez viem o com je :) les tam byva viac jak polovicu svojeho zivota .. tiez vie o com je .. nielen ty mas pravdu
// 2 dni basa za porusenie pravidla 6- urazanie uzivatela artabanes. Tomasito
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

nechapem co tu riesite ale myslim ze tu sa skor riesia Lesove vymysli ako moznosti USA.Mohol zazit vselico,neberiem.Ale nikto ma nepresvedci ze ma kravatu co striela gulky :hehe: a atd.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

nevermind - v tom sa mylis - nemas pravo urazat absolutne nikoho. a neviem co ma ten lesov prispevok spolocne s tym, ze ty sa nevies dostat do tvojej vysnivanej krajiny. - a tiez neviem, preco mi stale odpovedas - takto tu len spamujeme, ty ma urazas - za spam by som mal dostat basu ja, a ty by si mal dostat basu dvojnasobnu - aj zato, ze si ma urazil
ehm123
King
King

^Nevermind napísal:preco by som tam mal ostavat? ja som tam nebyval nastalo .. ja som bol na navstevu a potom na cele prazdniny .. nemam viza na trvaly pobit :)
Vidiš bol si tam na náštevu,ale nepracoval si tam.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja spamujem? ja som v usa bol par krat neviem co 4 alebo 5 .. proste neries a dostat sa tam dostanem :) ... mam 85% - 90% sancu a zatedy sa mi to podarilo zakazdim. Moja vysnivana krajina je norsko a nie USA .. ale zato ze nieje usa mojou vysnicanou krajinou je jedna z favoritov medzi najlepsimi :)

warezman-a co? to musim ist pracovat aby som zistil je jaka je amerika? zato ze ty tam mas znamych buh vi s kade tak vies vsetko? stavim ze si tam nebol ..
toxi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa toxi »

Ten pribeh je dost trapny pokus o vtip. Hojko to ta fakt nic lepsie nenapadlo,ako kombinacia trapnych americkych akcnych filmov?
ehm123
King
King

^Nevermind napísal:ja spamujem? ja som v usa bol par krat neviem co 4 alebo 5 .. proste neries a dostat sa tam dostanem :) ... mam 85% - 90% sancu a zatedy sa mi to podarilo zakazdim. Moja vysnivana krajina je norsko a nie USA .. ale zato ze nieje usa mojou vysnicanou krajinou je jedna z favoritov medzi najlepsimi :)

warezman-a co? to musim ist pracovat aby som zistil je jaka je amerika? zato ze ty tam mas znamych buh vi s kade tak vies vsetko? stavim ze si tam nebol ..
Nie lebo ten kto tam ide len nadovolenku bere USA inak.
Napísať odpoveď