Tak toto je pravda. Ale aj napriek tomu netvrdim, ze verim vsetkemu, co si napisal, i ked viem zo skusenosti nasich rodinnych priatelov, co vsetko je mozne v USA aj bez skoly. Ide len o to, ci clovek chce.Les napísal:Nikomu vam to vsak neprajem, ste este mladi a niektori aj dost hlupucky a naivny.
Ako hojko a t0m4s3 cestovali do USA hladat Lesa...
Napr. tieto:samovražda,hamburgre a podobné voloviny a samozrejme MC Donald,nadváha približne u každého.p4ra napísal:Tak toto je pravda. Ale aj napriek tomu netvrdim, ze verim vsetkemu, co si napisal, i ked viem zo skusenosti nasich rodinnych priatelov, co vsetko je mozne v USA aj bez skoly. Ide len o to, ci clovek chce.
PS. P4ra týmto chceš povedať že nemáš školu?Dostaneš sa vôbec do ameriky bez školy?Napr poviem príklad,keď vieš po anglicky=máš školu,nevieš po anglicky=nebude amerika,nemáš školu.
Les neni ani prvý ani posledny čo ide do ameriky,mám ta pár známich a viem^Nevermind napísal:ja vam poviem preco vam pripadaju Lesove "klamstva" ako klamstva .. lebo ste nic nezazili a myslim ze vecinu na slovensku v dlhsej dobe nezazijete .. v USa je mozne vela veci .. dobrych aj zlych jako napisal Les sam.
očom je amerika.
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam na to pravo .. ten kto je tu blby a slepy si tu ty viz >>artabanes napísal:naozaj neviem preco ma urazas - to ze nemas predstavivost a nevies sa dostat do usa, ktore sa ti tak pacia, je tvoja vec, ale preco som ja ten zly, som nepochopil
// 2 dni basa za porusenie pravidla 6- urazanie uzivatela artabanes. Tomasito^Nevermind napísal:novidis .. ja som tam bol par krat a tiez viem o com jeles tam byva viac jak polovicu svojeho zivota .. tiez vie o com je .. nielen ty mas pravdu
-
m3thod-man
Star
-
Kosh
King
nevermind - v tom sa mylis - nemas pravo urazat absolutne nikoho. a neviem co ma ten lesov prispevok spolocne s tym, ze ty sa nevies dostat do tvojej vysnivanej krajiny. - a tiez neviem, preco mi stale odpovedas - takto tu len spamujeme, ty ma urazas - za spam by som mal dostat basu ja, a ty by si mal dostat basu dvojnasobnu - aj zato, ze si ma urazil
-
fuCKYou
Medium Professional
ja spamujem? ja som v usa bol par krat neviem co 4 alebo 5 .. proste neries a dostat sa tam dostanem
... mam 85% - 90% sancu a zatedy sa mi to podarilo zakazdim. Moja vysnivana krajina je norsko a nie USA .. ale zato ze nieje usa mojou vysnicanou krajinou je jedna z favoritov medzi najlepsimi 
warezman-a co? to musim ist pracovat aby som zistil je jaka je amerika? zato ze ty tam mas znamych buh vi s kade tak vies vsetko? stavim ze si tam nebol ..
warezman-a co? to musim ist pracovat aby som zistil je jaka je amerika? zato ze ty tam mas znamych buh vi s kade tak vies vsetko? stavim ze si tam nebol ..
Nie lebo ten kto tam ide len nadovolenku bere USA inak.^Nevermind napísal:ja spamujem? ja som v usa bol par krat neviem co 4 alebo 5 .. proste neries a dostat sa tam dostanem... mam 85% - 90% sancu a zatedy sa mi to podarilo zakazdim. Moja vysnivana krajina je norsko a nie USA .. ale zato ze nieje usa mojou vysnicanou krajinou je jedna z favoritov medzi najlepsimi