1) i ked som to necital si myslim, ze clovek pod 25 rokov to nema sancu pochopit...poznam, resp. videl alebo cital som vela Brownovych prednasok a myslim si, ze ako beletria urcite nestoji za nic, ale nazory su dobre, len zle pochopitelne pre mladsie publikum....to vidim na mojich spoluziakoch, ked sa dejepisarka pyta na nejaky rytierky rad a on povie Illuminati....vtedy mi zastava mozog a premyslam preo neni na knihe napisane "Do 18 rokov nepristupne"....ved ty ludia nechapu co citaju....Majky napísal:- ak si kresťan a nie si pevne zakoreneny vo svojom presvedčení - odporúčam nečítať. Čo je to za dielo vidieť podlľa jeho ovocia!!! Chalani z mojho stretka to čítali a mali (pekne dlho čo robiť), aby si to v hlave urovnali. A priznali, že nebol ešte čas to čítať.
Ak by sa chcel niekto pýtať: I malému decku nedáš skôr niečo ťažžšie na žalúdok, pokiaľ nie je na to pripravené. Keď podrastie....potom mu dáš i "ťažšiu" potravu...
Tá kniha je písaná v polopravde a nepravde tak rafinovane, že málo komu to nenadlomí vieru!!! Odskúšané na pár ľuďoch- ďakujem pekne za také bludy...neprosím...!
2) preco to zhadzujes? hovoris ze su to bludy? a mne tu nadavate, ze hovorim o biblii ako o rozpravkach....ty robis to iste...