Sem prosim piste vase nazory a postoje na dnesnu spolocnost s jej sexualitou, chapanim vztahov, liberalnostou voci homosexualom a erotikou na kazkom visielacom kanali TV atd. Dakujem
BzuCo napísal:v nazore na heterozexualitu liberalny? (grupak a tak?)
Heterosexualita je prirodzena, ale ani grupaky a take veci ako smilstva neuznavam.
na tie grupaky ti poviem asi tolko co aj iny,... proste ked sa to niekomu paci, preco nie,.. ja osobne nepraktizujem
A co si myslite o tom, ze v dnesnej dobe je strasne vela erotiky v TV a na Internete? IMHO to nie je dobre, lebo to vedie k zlym tuzbam, ake by sme mali mat voci nasmu manzelovi/manzelke.
ja si myslim, ze tuzby nie su hriech.... su uplne prirodzene ako clovek sam. sexualita v TV a na internete je vskutu rozsirena, ci sa jedna o soft alebo hard verzie. Otazka znie : No a co ? Komu skodi ?
neviem,skor si myslim ze konzervativny, kedysi to tak nebolo ale cele to pretlacanie sexu do medii a to valcovanie mi uz zacalo liezt na nervy. Takisto som nemal nic proti homosexualom, ale tymi profibuznami sa mi uplne znechutili a uz ich nemusim. kedysi som ich podporoval teraz ani za nic. takisto nemam rad feministky a vsetky tie chore vplyvy v spolocnosti ktore ju nicia. a to co neznasam najviac je multikulti a poloticka korektnost. ale zase nepokladam sa za toho kto by odsudzoval inych ludi zato ako ziju, takze co som? mozno daky reakcionar...
Spoty napísal:ja si myslim, ze tuzby nie su hriech.... su uplne prirodzene ako clovek sam. sexualita v TV a na internete je vskutu rozsirena, ci sa jedna o soft alebo hard verzie. Otazka znie : No a co ? Komu skodi ?
Podla mna su aj niektore tuzby hriech. Tuzit po sexe s niekym, co sa da charakterizovat ako smilstvo uz smilstvo je (v srdci). Ved aj zakon hovori, ze trestne je nielen zavrazdit, ale aj vrazdu planovat.
Snazim sa byt celkovo liberalny, nie len v tychto veciach...
ALE: je mi jedno co si homosexuali robia, ale nech to nerobia na verejnosti a nepropaguju to...