Zahrajte si TrackMania Nations ESWC a zviditelnite Slovensko
na stranke sa autentifikuje klucom z TM sunrise alebo TM original ..... ale na hranie TM Nations to nie je potrebne ... to ti len spristupni nejake bonusy v hre ....
ak ti vypisuje pri prihlaseni Invalid Key alebo daco take ... nic sa neboj, chyba nie je u teba ale na serveri ... dakedy to proste nezvlada a hadze taketo hlasky ... vyskusaj to neskor
ak ti vypisuje pri prihlaseni Invalid Key alebo daco take ... nic sa neboj, chyba nie je u teba ale na serveri ... dakedy to proste nezvlada a hadze taketo hlasky ... vyskusaj to neskor
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa na stranke regol pod rovnakym loginom, aky som si predtym vytvoril v hre (TMN)...gwixt napísal:na stranke sa autentifikuje klucom z TM sunrise alebo TM original ..... ale na hranie TM Nations to nie je potrebne ... to ti len spristupni nejake bonusy v hre ....
co myslis regnutim???tomexx napísal:Ja som sa na stranke regol pod rovnakym loginom, aky som si predtym vytvoril v hre (TMN)...
autentifikaciu uctu??? - ta sa samozrejme robi prihlasovacimi udajmi + serial key z TMS alebo TMO ( https://www.trackmanianations.com/authe ... ndexUk.php )
ak myslis obycajne prihlasenie na hlavnej stranke (len login a heslo) ... tak to samozrejme tiez ide s tymi udajmi z hry .... to ti ale akurat ukaze tvoj momentalny rank a kolko ludi je on-line ( https://www.trackmanianations.com/authe ... ndexUk.php )
-
tomexx
King
Hej, sorry, zle som sa vyjadril, myslel som len prihlasenie...gwixt napísal:co myslis regnutim???
autentifikaciu uctu??? - ta sa samozrejme robi prihlasovacimi udajmi + serial key z TMS alebo TMO ( https://www.trackmanianations.com/authe ... ndexUk.php )
ak myslis obycajne prihlasenie na hlavnej stranke (len login a heslo) ... tak to samozrejme tiez ide s tymi udajmi z hry .... to ti ale akurat ukaze tvoj momentalny rank a kolko ludi je on-line ( https://www.trackmanianations.com/authe ... ndexUk.php )
-
->slavo<-
Addict
cau all mam jeden velky proble po pusteni hry vidim len ciernu obrazovku a dole vrohu napisane please wait a nic to neroby jakeby to zamrzlo musim potom resetnut vzdy pc. co stym je?
ptoom som skusil nastavit tak aby to slo iba v okne pod rozliskom 640*480 tak to ide v pohode ale normalne to nejde preco?
a este jedna otazka preco vhre stale hucia tie skurve*e klaksony ?
ptoom som skusil nastavit tak aby to slo iba v okne pod rozliskom 640*480 tak to ide v pohode ale normalne to nejde preco?
a este jedna otazka preco vhre stale hucia tie skurve*e klaksony ?
-
tomexx
King
Aku mas graficku kartu a procesor?->slavo<- napísal:cau all mam jeden velky proble po pusteni hry vidim len ciernu obrazovku a dole vrohu napisane please wait a nic to neroby jakeby to zamrzlo musim potom resetnut vzdy pc. co stym je?
-
tomexx
King
Skus si stiahnut nove ovladace na grafiku a pred hrou s zniz rozlisenie v settings + radim vypnut rozne filtrovania a antialiasingy, lebo velke mapy ti budu sekat...->slavo<- napísal:tak grafiku mam geforce 5200FX 128MB A PROCESOR MAM ATLHON xp 2500+
ako sa meni jazyk a ako sa pise do to ho chatu dakujem
Chat zapnes medzernikom.
-
->slavo<-
Addict
no este mi nesekal ani jedna takze neviemtomexx napísal:Skus si stiahnut nove ovladace na grafiku a pred hrou s zniz rozlisenie v settings + radim vypnut rozne filtrovania a antialiasingy, lebo velke mapy ti budu sekat...
Chat zapnes medzernikom.
-
tomexx
King
Takze k bodovaniu.notrit napísal:no to by aj mňa zaujímalo to bodovanie...Prečo niekto dostane na konci hry najlepší rank pritom je 3tí? a vôbec...existuje aj nejaky medzinárodný server kde nehra 3/4 ľudí z číny a 2ja z brazílie ale tak pomiešane aby bola prestíž?
...tak mi nejak popíšte to bodovanie nech v tom už nemam bordel
Maximum ziskanych bodov za jedno kolo je 99.99, minimum 0.
Bodove ohodnotenie zvysuje napr. pocet ludi na serveri (cim viacej ludi predbehnes tym vacsi bodovy bonus mas). Bodove ohodnotenie zvysuje lepsi rank superov (v porovnani s tvojim) a samozrejme aj tvoje najlepsie dosiahnute miesto na konci trate. Obdobne sa ti znizuje bodove ohodnotenie (ked hras z lamami, tak mas aj malo bodov za pretek; ak si nejaky skilla z top 100 tak jasne, ze budes mat malo bodov ked porazis nejakych zacinajucich hracov...)
PS: Niekedy sa na vysledkovej listine po dohrati trate nezobrazia vysledky. Je to kvoli tomu, ze nestiha server. Kazdopadne body sa vam prirataju aj tak.
zjednodusene:
hra urcuje tvoj pocet bodov podla tohoto:
1.Pocet hracov na serveri
2.Rank ostatnych hracov
3.Tvoj rank
4.Tvoje umiestnenie
5.Tvoj cas oproti casu vytaza
6.Rank servera
Do chatu sa pise SPACE-om, klaksony pocujes pretoze niekto iny
trubi (NUM 0); Servery sa samozrejme daju najst aj take kde je viec narodnosti, su to spravidla servery tych krajin, ktore maju najlepsie hodnotenie, pretoze su to servery s najlepsim rankom, takze: FRA, GER, USA...
hra urcuje tvoj pocet bodov podla tohoto:
1.Pocet hracov na serveri
2.Rank ostatnych hracov
3.Tvoj rank
4.Tvoje umiestnenie
5.Tvoj cas oproti casu vytaza
6.Rank servera
Do chatu sa pise SPACE-om, klaksony pocujes pretoze niekto iny
trubi (NUM 0); Servery sa samozrejme daju najst aj take kde je viec narodnosti, su to spravidla servery tych krajin, ktore maju najlepsie hodnotenie, pretoze su to servery s najlepsim rankom, takze: FRA, GER, USA...
150 na slovensku ci vo svete->slavo<- napísal:hej zatiaL som nehral nejak moc vela ale mam RANK 150 aky mate vy?
inac zistil som ze ked sa vam podari v nejakej trati spravit nejaky nahodny trick ako napr 4X backflip tak dostanete ovela viac bodov.
ked sme uz pri tom ... na SK som bol najvyssie na 13. mieste .. ale to bejvavalo