USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

hojko napísal:Este by som doporucil tento dokument: The Truth of September 11th 8)
kde sa po tom mam pozriet?
http://letsroll911.org/phpwebsite/image ... 5028_m.gif
:D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja mam k tomu len jeden nazor.. Fuck off USA :twisted:
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

t0m4s3 napísal:sloboda nazoru nic? Alebo ked ty nieco napises a ini tvoj nazor odsudia tak sa tym budes az potom ohanat? Ja sa tiez radujem a veselim ze tam umreli tisice, dufam ze americkych, ludi
vies, Americky vojaci, co su v Iraku (myslim beznych pesiakov), proste vojaci co tam pochoduju, dbaju na bezpecnost atd. tak su to po vacsine Poliaci a Mexikanci co utiekli do USA za lepsim zivotom, podpisali papier o bezplatnom skolstve, na oplatku toho, ze ak bude niekedy konflikt, nastupia do vojny.

Jedna polka, zhodou okolnosti tetina znama, poslala minuleho roku do Iraku 2 svojich synov.

Samozrejme, ze to bola v uvodzovkach "ich chyba". Ale to je na dlhsie...

//a este jedna vec k tym ludom, co zomreli po teroristyckych utokoch. Boli to ludia rovnaky ako si ty. Mali svoje zivoty, svoje rodiny svojich kamaratov, a zrazu, jedneho dna, koli tomu, ze americka vlada sa koli rope "navaza" do Sadama atd. im drbne lietadlo do poschodia a vsetko je v riti.
A takto koli par tupcom, zomieraju normalny ludia.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Politika supervelmoci ako je USA je citliva zalezitost, pretoze je zaklad niekoho riadne nenas*at. A ked USA robia presny opak tak potom to tak vyzera.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

t0m4s3 napísal:sloboda nazoru nic? Alebo ked ty nieco napises a ini tvoj nazor odsudia tak sa tym budes az potom ohanat? Ja sa tiez radujem a veselim ze tam umreli tisice, dufam ze americkych, ludi
nieco take ubohe som od teba necakal, skoda :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

gwixt napísal:nieco take ubohe som od teba necakal, skoda :(
Ty sa tomu cudujes? :roll: Smutne je, ze presne takehoto zmyslania je plno Slovakov. Nemyslim tym len ludi z fora.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

p4ra napísal:Ty sa tomu cudujes? :roll: Smutne je, ze presne takehoto zmyslania je plno Slovakov. Nemyslim tym len ludi z fora.
A ty sa tomu cudujes? Za tu politiku, co robili, robia a aj budu robit si nic lepsie nezasluzia. Hraju sa panov sveta, ale ked ich niekto presti, tak je zle...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:A ty sa tomu cudujes? Za tu politiku, co robili, robia a aj budu robit si nic lepsie nezasluzia. Hraju sa panov sveta, ale ked ich niekto presti, tak je zle...
Cudujem sa. Tesit sa z ludskeho nestastia, niekoho smrti, smrti nevinnych ludi je chore, ubohe a primitivne.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

p4ra napísal:Cudujem sa. Tesit sa z ludskeho nestastia, niekoho smrti, smrti nevinnych ludi je chore, ubohe a primitivne.
Vies co je ubohe? Vpadnut do cudzieho statu, okupovat obyvatelstvo, bezpriciny zadrziavat ludi, tyrat ich a zabijat. Zlo plodi zlo.
gwixt
Addict
Addict

kinjeril napísal:A ty sa tomu cudujes? Za tu politiku, co robili, robia a aj budu robit si nic lepsie nezasluzia. Hraju sa panov sveta, ale ked ich niekto presti, tak je zle...
bol si v USA??? asi nie .... ja hej .... a predstav si ze su tam ludia ktori neuznavaju politiku kabinetu G.W.Busha (nosia tam dokonca tricka s napisom v zmysle "Bush je debil") .... a verim ze taki isti boli aj vo WTC ... aj oni si zasluzili zomriet?? mohol tam byt predsa kludne aj tvoj kamarat ktory tam bol na sluzobnej ceste ....

je rozdiel USA a politika prezidenta Busha
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

kinjeril napísal:Vies co je ubohe? V padnut do cudzieho statu, okupovat obyvatelstvo, bezpriciny zadrziavat ludi, tyrat ich a zabijat. Zlo plodi zlo.
bezpecnost nadovsetko .. inak .. urcite vies ze v iraku bol diktator saddam hussain a tiez sa stavim o to ze vies co robil on s kurdami .. ale ved ty si najmudrejsi ty nam to retaz vysvetlis.
gwixt napísal:je rozdiel USA a politika prezidenta Busha
Ako som spominal .. USA nieje Bush a Bush nieje USA .. taktiez si skuste vy intelektuali predstavit keby nikdy neexistovalo USA .. na akej urovni by ste boli? .. Bush nieje priklad prezidenta ale uz sa opakujem asi 3. krat ... nebol ani jeho otec priklad ale co narobis? .. preco ho teda ludia zvolili este raz? ..

gwixt: mas uplnu pravdu vo vsetkom co hovoris :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Vies co je ubohe? V padnut do cudzieho statu, okupovat obyvatelstvo, bezpriciny zadrziavat ludi, tyrat ich a zabijat. Zlo plodi zlo.
Za to moze skupinka idiotov, kt. chce ostat pri moci, za to nemozu Americania, ako taki. Bavme sa o tom, ze blby je Bush a jeho administrativa, nebavme sa o tom, ze Americania su zli.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

gwixt napísal:bol si v USA??? asi nie .... ja hej .... a predstav si ze su tam ludia ktori neuznavaju politiku kabinetu G.W.Busha (nosia tam dokonca tricka s napisom v zmysle "Bush je debil") .... a verim ze taki isti boli aj vo WTC ... aj oni si zasluzili zomriet?? mohol tam byt predsa kludne aj tvoj kamarat ktory tam bol na sluzobnej ceste ....

Nie nebol som v USA a ani sa tam moc nechystam. Viem, ze urcite tam ziju aj ludia co nesuhlasia s politikou G. W. Busha. Ba si dovolim uz tvrdit, ze ich je vacsina. Ale to, ze tak "trpeli", za to si moze vlastne sami obyvatelia USA. Ak bol zvoleny za prezidenta USA, znamena to, ze vacsina ludi, resp. ich zastupcov, si ho na tomto poste zelalo. Kedze si nevedeli uplne do dosledkov uvedomit nasledky politiky, s ktoru propagoval, za to ja nemozem. Ja byvam sice na Slovensku, ale ked som pocul o tych jeho planoch, bolo mi z nich zle. To znamena, ze to schvalovali. Teraz, ked zistili, ze to co hlasal sam najvacsi Bush pola pi*ovina, teraz su uz horlivo proti nemu. To mi pride trocha divne. Ked si nasrali do vlastneho taniera, tak nech si to teraz zjedia. Ako sa vravi, aky dirigent, taka kapela.
^Nevermind napísal:bezpecnost nadovsetko .. inak .. urcite vies ze v iraku bol diktator saddam hussain a tiez sa stavim o to ze vies co robil on s kurdami .. ale ved ty si najmudrejsi ty nam to retaz vysvetlis.
Ano Saddam Hussain bol diktator. Ale ako si si urcite vsimol, bol tam poriadok. Teraz, sice maju "demokraciu", lenze nevedia co snou. Asi od dobroty. Kazdy chce vladnut, kazdy chce mat moc. Vyslledkom toho su desiatky mrtvych, stovky zranenych kazdy den. Myslis si, ze teraz, ked su slobodni Iracania, ze bude tam niekedy klud? Na toto bol Hussain dobry, bol poriadok, i ked za cenu strachu. A kurdi? Nepostavili sa nahodou oni na stranu Iranu, s ktorym Irak viedol spor (vojnu)?
par4 napísal:Za to moze skupinka idiotov, kt. chce ostat pri moci, za to nemozu Americania, ako taki. Bavme sa o tom, ze blby je Bush a jeho administrativa, nebavme sa o tom, ze Americania su zli.
... nj, a ty si lietadlo. :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

gwixt napísal:bol si v USA??? asi nie .... ja hej .... a predstav si ze su tam ludia ktori neuznavaju politiku kabinetu G.W.Busha (nosia tam dokonca tricka s napisom v zmysle "Bush je debil") .... a verim ze taki isti boli aj vo WTC ... aj oni si zasluzili zomriet?? mohol tam byt predsa kludne aj tvoj kamarat ktory tam bol na sluzobnej ceste ....

Hold, kazdy narod ma taku vladu, aku si zasluzi a nemozno nikomu vycitat, ze tuktoru krajinu vnima prave cez politiku, v tomto pripade cez zahranicnu politiku danej krajiny. Kazdemu je jasne, ze ked piseme o USA, piseme vseobecne a ze aj v USA sa najdu vynimky ludi, ktori mozno maju podobne nazory ako vacsina prispievatelov v tejto teme. Ja sam casto pouzivam pojem administrativa USA, no tato administrativa neprisla z Marsu (2x si ju zvolil americky narod). Nechytajme sa kazdej malichernosti.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Hlavny problem je ten, ze oni magori uverili vsetkemu, co im Bush nasluboval.
gwixt
Addict
Addict

kinjeril napísal:Nie nebol som v USA a ani sa tam moc nechystam. Viem, ze urcite tam ziju aj ludia co nesuhlasia s politikou G. W. Busha. Ba si dovolim uz tvrdit, ze ich je vacsina. Ale to, ze tak "trpeli", za to si moze vlastne sami obyvatelia USA. Ak bol zvoleny za prezidenta USA, znamena to, ze vacsina ludi, resp. ich zastupcov, si ho na tomto poste zelalo. Kedze si nevedeli uplne do dosledkov uvedomit nasledky politiky, s ktoru propagoval, za to ja nemozem. Ja byvam sice na Slovensku, ale ked som pocul o tych jeho planoch, bolo mi z nich zle. To znamena, ze to schvalovali. Teraz, ked zistili, ze to co hlasal sam najvacsi Bush pola pi*ovina, teraz su uz horlivo proti nemu. To mi pride trocha divne. Ked si nasrali do vlastneho taniera, tak nech si to teraz zjedia. Ako sa vravi, aky dirigent, taka kapela.
aha .. takze za chybu vacsiny musi trpiet aj mensina resp vsetci .... dobry pristup ... len tak dalej
tomasito napísal:Hold, kazdy narod ma taku vladu, aku si zasluzi a nemozno nikomu vycitat, ze tuktoru krajinu vnima prave cez politiku, v tomto pripade cez zahranicnu politiku danej krajiny. Kazdemu je jasne, ze ked piseme o USA, piseme vseobecne a ze aj v USA sa najdu vynimky ludi, ktori mozno maju podobne nazory ako vacsina prispievatelov v tejto teme. Ja sam casto pouzivam pojem administrativa USA, no tato administrativa neprisla z Marsu (2x si ju zvolil americky narod). Nechytajme sa kazdej malichernosti.
takato generalizacia je prilis kratkozraka
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

gwixt napísal:aha .. takze za chybu vacsiny musi trpiet aj mensina resp vsetci .... dobry pristup ... len tak dalej
gwixt napísal:takato generalizacia je prilis kratkozraka
Ad. citat 1: Tak to uz raz v "demokracii" chodi- prostrednictvom volieb rozhoduje/by mala rozhodovat vacsina...
Ad. citat 2: Pointa mojho posledneho prispevku praveze spociva v snahe negeneralizovat- treba citat pozorne.

PS ad "kratkozrakost": To iste by sa dalo povedat na margo toho co tu pises ty, no takto by sme sa asi daleko nedostali- urcite mas na viac.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

gwixt napísal:aha .. takze za chybu vacsiny musi trpiet aj mensina resp vsetci .... dobry pristup ... len tak dalej
Pockaj... kde to len trpi vacsina za chybu mensiny? Ze by v Iraku?
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

Bush je len babika, dosadena do vlady....

...a k tomu s tymi ludmi som sa uz vyjadril....
gwixt
Addict
Addict

Tomasito napísal:Ad. citat 1: Tak to uz raz v "demokracii" chodi- prostrednictvom volieb rozhoduje/by mala rozhodovat vacsina...
Ad. citat 2: Pointa mojho posledneho prispevku praveze spociva v snahe negeneralizovat- treba citat pozorne.

PS ad "kratkozrakost": To iste by sa dalo povedat na margo toho co tu pises ty, no takto by sme sa asi daleko nedostali- urcite mas na viac.
jedno ti treba uznat ... cokolvek napises, napises to tak rafinovane ze potom ti uz staci ne reakcu napisat ze si to myslel inak a ten druhy to zle pochopil a necital pozorne ..... za to mas fakt moj obdiv (myslim to vazne) :)
kinjeril napísal:Pockaj... kde to len trpi vacsina za chybu mensiny? Ze by v Iraku?
odhliadnuc od toho ze neviem co tym xcel basnik povedat poviem len tolko ....

zamyslime sa nad tym preco bola tato tema zalozena ... boli to nezmyselne pravidla v USA (vsade sa take pravidla najdu) ... a kde sme skoncili?? samozrejme u zahranicnej politiky Bushovej vlady ... ja sa tu nechcem hrat na experta na tuto temu ... ani mne sa totiz nepaci to ako sa USA spravaju voci ostatnemu svetu ... ALE preto este nebudem nadavat ze cela Amerika je zla, vsetci Americania su zli a vsetko je zle .... len tolko som xcel

// Skus pisat spisovne- nepouzivat X miesto CH a pod. (vid. pravidlo 23). Tomasito
Napísať odpoveď