neuverite co sa stalo mojmu kamosovi,ma dost je***tu motorolu lebo ju stale musi restartovat,sam si pisal sms-ky,volal na cisla v zozname atď.
ale vcera urobyl nieco neuveritelne,normalne ma ten MT pamät 6MB ale minule mu dziglo musel ho restartnut a odrazu mal pamät 4 869 431kB. neuveritelne
to je dost MB len ci je to aj skutocne fyzicky tak kamosovi raz spadol nejaky siemens a mal presne tak z nejakych 4MB pamete o model vyssi "UPGRADE" na 40MB cize ludia hadzte svoje mobily o zem, je to len good
dair napísal:to je dost MB len ci je to aj skutocne fyzicky tak kamosovi raz spadol nejaky siemens a mal presne tak z nejakych 4MB pamete o model vyssi "UPGRADE" na 40MB cize ludia hadzte svoje mobily o zem, je to len good
no nahodou.... moj kamos mal ten stary ericson ktory je narazo-vodo-odolny ale mal ho zo sekaca takze vibrovanie neslo, ale ked mu ho spoluziak zo srandy hodil o tabulu tak uz mobil veselo vibroval
ja zapnem telefon a napise mi ze overte nastavenia spojenia ... par sekund nejde siet a napise vlozte sim kartu a po chvili konecne siet naskoci... t-mobile & nokia powa
Zvýšenie pamäte sa dá aj u k700i celkom jednoducho. Vytvoríte si priečinky . a .. a ... - no a pamäť máte hneď väčšiu... Ale len opticky, normálne samozrejme je to blbosť
klasika napísal:neuverite co sa stalo mojmu kamosovi,ma dost je***tu motorolu lebo ju stale musi restartovat,sam si pisal sms-ky,volal na cisla v zozname atď.
ale vcera urobyl nieco neuveritelne,normalne ma ten MT pamät 6MB ale minule mu dziglo musel ho restartnut a odrazu mal pamät 4 869 431kB. neuveritelne
Tak ked som to spravne pocital, a nepokrutili sa mi tie cisla pres ocami je to cez 4GB. Podla mna to bude len softwarova chyba a nie je mozne aby tam ulozil viac dat ako ma skutocna pamat...
will.i.am napísal:Tak ked som to spravne pocital, a nepokrutili sa mi tie cisla pres ocami je to cez 4GB. Podla mna to bude len softwarova chyba a nie je mozne aby tam ulozil viac dat ako ma skutocna pamat...
kukni sa 5 prispevkov od tohto.. ked ich vytvoris viac tak mas viac ale strasne dlho to potom pocita, aj 15 minut a ide to az od fw r2ae033 inak zamrzne